2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Kızlar merhaba,çok bitkin perişan haldeyim.
12.03 te doğum yaptım, hastaneden 14.03te çıkarken oğlumda sarılık değeri 8di.
Perşembe taburcu olduk, pazar günü fazla sararma vb olmamasına rağmen sarılığı 19 çıktı ve 1 gece fotorterapi sonrası 10.82 ye kadar düştü.
1 gece daha kaldık, taburcu olurken 11.55ti.
2 gün sonra, dün ki kontrolde 13.42 çıktı.
Dr sebep yok, fizyolojik sarılık, aynen beslemeye devam et,mamaya da gerek yok dedi. Bir sonraki kontrol pazartesi. Bebeğim zor da olsa emiyor, olmazsa sağıp veriyorum her 2 saatte bir.
Her emzirmede altı dolu oluyor, günde en az 10 bez değiştiriyoruz, sayısız çiş ve 3-4 kaka oluyor.
Ancak bebeğim bugün yine sapsarı ben anlamıyorum artık kafayı yemek üzereyim.
Böyle bir durum yaşayan var mı? ne yapayım daha bilmiyorum
Cnm bazen sarılık durumları uzayabilir 1 ayı bulabiliyor canını sıkma eninde sonunda geçiyor cnm

Yaa kızlar maşallah ne kadar güzel bilgiler paylaşıyorsunuz Allah hepinize kolaylık versin hep ekran görüntüleri aldım bende pazartesiden sonra aranıza katılacağım ama gece mesajlarınız gözümü korkutmuyor değil gece uykusunu çok severim 😃😃

Kızlar merhaba,çok bitkin perişan haldeyim.
12.03 te doğum yaptım, hastaneden 14.03te çıkarken oğlumda sarılık değeri 8di.
Perşembe taburcu olduk, pazar günü fazla sararma vb olmamasına rağmen sarılığı 19 çıktı ve 1 gece fotorterapi sonrası 10.82 ye kadar düştü.
1 gece daha kaldık, taburcu olurken 11.55ti.
2 gün sonra, dün ki kontrolde 13.42 çıktı.
Dr sebep yok, fizyolojik sarılık, aynen beslemeye devam et,mamaya da gerek yok dedi. Bir sonraki kontrol pazartesi. Bebeğim zor da olsa emiyor, olmazsa sağıp veriyorum her 2 saatte bir.
Her emzirmede altı dolu oluyor, günde en az 10 bez değiştiriyoruz, sayısız çiş ve 3-4 kaka oluyor.
Ancak bebeğim bugün yine sapsarı ben anlamıyorum artık kafayı yemek üzereyim.
Böyle bir durum yaşayan var mı? ne yapayım daha bilmiyorum
Malt içeceği var bir deneyin isterseniz hem sarılığa çok iyi geliyor hem süt arttırıyor şokta ebebekte vs satılıyor

Ay foto unutmuşum canım , bunlar reçeteli değil Zaten üstünde ilaç değildir diyor vitamin takviye genelde D vitamini zaten ilaç formunda olmaz takviye edici gıda olacak geçiyorlar insanlar çoğunlukla ocean marka da kullanıyor ama doktor bize bu üçlü kombinasyonu önerdi bak damlası da böyle
Tamamdır cnm. Şimdi eşime danış guzel bişey al desem verir eczacılar ama eşim güvendiği eczacılara danışıyor çunku, tecrubeli doktor gbi olanlar var.

Bunun fotosunu bi atayım ona. Tesekkur ederım cnm

Tamamdır cnm. Şimdi eşime danış guzel bişey al desem verir eczacılar ama eşim güvendiği eczacılara danışıyor çunku, tecrubeli doktor gbi olanlar var.

Bunun fotosunu bi atayım ona. Tesekkur ederım cnm
Rica ederim canım ne alırsan bize de yaz merak ederim

Yaa kızlar maşallah ne kadar güzel bilgiler paylaşıyorsunuz Allah hepinize kolaylık versin hep ekran görüntüleri aldım bende pazartesiden sonra aranıza katılacağım ama gece mesajlarınız gözümü korkutmuyor değil gece uykusunu çok severim 😃😃
Şey geceler haram oldu bak şu aralar 🎤🎶🎶

Kızlar bebeğiniz ilk birkaç gün ne kadar çiş yapıyordu ya 🥲 yettiğini nasıl anlarım bilemiyorum sütün. Yarın kontrol var doktor söyler muhtemelen ama yine de merak ediyorum.

ben de deli gibi koç bebesi isterken bi günle balık bebesi doğurdum 😂 aynı gün aynı kiloda doğurmuşuz canım Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏❤️ kuzum beni de ekler misin Kerem 38+5, 20.03, 3700 gram 50 cm B Buddy x 🥰
Hahah hiç sorma canım bir gün daha bekleyemedi benim kız da 😂 sağol canım sen de inşallah 🤍

Kızlar bebeği sarılık olanlar abnuyuşmazlı olanlar var mı
Biz canım, ben o negatifim, eşim ab pozitif benmişim b pozitif ve sarılık başımıza bela oldu 15 ten aşağıya düşmüyor, ne yapacağımı şaşırdım üzüntüden sütüm bile gitti

X