2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Bu nasıl bir şey canım hiç denk gelmedim kuru mu yoksa yapışık bir şey mi durup dururken mi oluyor
İlk banyodan sonra oldu deri kabuğu tutup çeksem gelir ama zarar verilir diye ellemşyorum neyle nemlendirsem acaba

Bendeki bu kuzum küvezde de bunu vermişler bununla devam et dedi doktor üçlü kombinasyon A - C ve D vitamini bir Arada sabah 1 ml veriyorum zaten pompası ölçülü 1ml çekiyorum ağzına emzirtiyorum
Foto yüklermisin cnm, saglık ocagı yazıyormu acaba

İlk banyodan sonra oldu deri kabuğu tutup çeksem gelir ama zarar verilir diye ellemşyorum neyle nemlendirsem acaba
Yok ya bence sen tırnağınla çekme şimdi bir şey olur ya da mikrop kapar bilemedim ama dokunma bence çekiştirme hiç. Losyon sür eğer kurumuş deriyse ama sadece olan yerlere sür tüm cildini losyonla kapatma kendi cilt tabakasını bozma. Bize doktor kuru bir yer olursa sadece kuruyan bölgeye losyon sürebilirsin mercimek tanesi kadar demişti. Ama böyle kuruluk denk gelmedim ben. Ama kuruluksa ben olsam losyon sürerdim sadece kuru olan yere ya da 1-2 gün dokunmazdım kurudukça kendi atıyor mu vücut gözlemlerdim. Mesela benim Melis küvezde kolu yanmış kahverengi kabuktu baya kolu hiç losyon sürmedim bir kaç gün baktım iyice kuruyor mu kuruduckendisi kabuk olarak attı hiç ellemedim öyle de yapabilirsin

Tamam kuzucum Cook saol serum fizyolojik istedim annemden onunla temizlerim diye düşündüm olur mu oda kuzum bende şimdi bastırdım o masajı yaptım inşallah ilerlemez

Foto yüklermisin cnm, saglık ocagı yazıyormu acaba
Ay foto unutmuşum canım , bunlar reçeteli değil Zaten üstünde ilaç değildir diyor vitamin takviye genelde D vitamini zaten ilaç formunda olmaz takviye edici gıda olacak geçiyorlar insanlar çoğunlukla ocean marka da kullanıyor ama doktor bize bu üçlü kombinasyonu önerdi bak damlası da böyle

Eklentiler

• c0af629e-6f0d-40da-9907-62b45cb9252c.jpeg
    93,7 KB · Görüntüleme: 36
  • image.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 34
  • image.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 32
  • image.jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 32
  • image.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 37
  • image.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 36
Tamam kuzucum Cook saol serum fizyolojik istedim annemden onunla temizlerim diye düşündüm olur mu oda kuzum bende şimdi bastırdım o masajı yaptım inşallah ilerlemez
Serum fizyolojik yapısı tuzlu ya kuzum bilemedim o tuz belki göz kapağını şişirebilir ödem yaparsa duru suyla pamukla yap bence . Anne sütü sürün diyorlar onu doktora sordum ben doktor anne sütü şekerli göz kanalları tıkanır sakın demişti anne sütü evet şifa ama göze asla sürme dedi

Deme kız sürdüm bile sutumle temizledim AA saf su degil mi o ben öyle sanıyordum tamam kuzum çok saol

Tikabasa bir de bu portakal aromalı diğerleri gibi midesini bulandırmıyor genel de zeytinyağı gibi oluyor tadları ama bunun tadına bende baktım rahatsız etmiyor kızları

Deme kız sürdüm bile sutumle temizledim AA saf su degil mi o ben öyle sanıyordum tamam kuzum çok saol
Yok kız serum tuz ve su tadına bak
NACI sodyum klorür formunda oluyor serum fizyolojikler onlar tuzlu su bir de dekstroz serum var o da şekerli bende okuldan hatırlıyorum çalışırken de ameliyata göre serum takıyorduk

Ayakta alkışlıyorum seni tam bilinçli anne modeli Bu düzen büyüyene kadar devam ederse mükemmel olur.

Ayakta alkışlıyorum seni tam bilinçli anne modeli Bu düzen büyüyene kadar devam ederse mükemmel olur.
Sağol kuzum inşallah Allahın izniyle devam eder yeğenlerim de ikiz yengem bu düzeni yapamadı annemlerle yaşadı çocuklar 2.5 yaşında daha yeni kendine gelebildi yani 2.5 senedir yaşayan bir ölü gibiydi oysaki 4 kişi bakıyorlardı ikizlere sma özel hayatı bitmişti çok yıprandı ev kalabalık olunca düzen kuramadı falan perişan oldu hala da pişmanlığını dile getirir o yüzden bende böyle bir yolcbuldum inşallah başarılı olurum

Gönlünce olsun herşey, sağlıkla gelsin kuzun
Hım anladım cnm ozaman farklı bişey alım ben, senınkının fotosunu atarmısın
Ocean temiz içerik, bak istersen

womi canım ocean sordum doktora damla ile 3 damla, Fıs kullanırsak 1 fıs

Tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün aslında süre olarak zamanı varmış koç olmak için ama kendisi öyle istemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…