Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim de bir sorum olacak arkadaslar, iki beta sonrasi 10 gun sonraya randevu verdi doktorum. Gidecegim gun tam 6+0 oluyorum. Sizce hem kese hem kalp atisi icin mi o tarihe gel dedi, heyecandan sormamisim bile neden o kadar gec gidecegimi :)
Benim de bir sorum olacak arkadaslar, iki beta sonrasi 10 gun sonraya randevu verdi doktorum. Gidecegim gun tam 6+0 oluyorum. Sizce hem kese hem kalp atisi icin mi o tarihe gel dedi, heyecandan sormamisim bile neden o kadar gec gidecegimi :)
Ayy insallah o kadar heyecanliyim ki ilk gebeligim oldugu icin, doktor artik gerek yok dese de gidip beta baktirmak istedim hep gunlerdir emin olamiyorum sanki gercekligine
12 geç döllenme oldu sanırım ben adet günümde adet oldum sandım meğerse üstüne görmüş olmuş 2 günde kanama bitti 2. günü öğrendim adetli sanarken kendimi
2 yıl sonra beklenmedik bir anda dün öğrendim henüz çok küçük kese gözükmüyor. Dün 800 değerindeydi bugün 1200. Allah'ım hepimize sağlıklı bir şekilde kalp atışı ve keseyi görmeyi nasip etsin çok güzel bir duyguymuş 1 hafta sonra gözükeceğiz inşallah
Ayy insallah o kadar heyecanliyim ki ilk gebeligim oldugu icin, doktor artik gerek yok dese de gidip beta baktirmak istedim hep gunlerdir emin olamiyorum sanki gercekligine
2 yıl sonra beklenmedik bir anda dün öğrendim henüz çok küçük kese gözükmüyor. Dün 800 değerindeydi bugün 1200. Allah'ım hepimize sağlıklı bir şekilde kalp atışı ve keseyi görmeyi nasip etsin çok güzel bir duyguymuş 1 hafta sonra gözükeceğiz inşallah
Teşekkür ederimm düzensizdi kist vardı en son adet söktürücüyle olmuştum bilemiyorum tam olarak telefon uygulaması cuma gününü gösteriyordu Salı günü kan verdim üç beş gün gecikme tahmini olarak benim için mucize bir bebek olursa inşallah Fsh yüksek Amh çok düşüktü kendiliğinden gelen bir mucizedualarınızı bekliyorum i
sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahbeni doktorum kalp atışı için 14 martta çağırdı kontrole ama son adetime göre 5+4 oluyorum çağırdığı tarihte. o tarihte gözükür mü kalp atışı siz 5+3 müşsünüz kalp atışını görebildi mi doktorunuz?