- 25 Temmuz 2023
- 361
- 208
- 22
Standart geçen geceleri deneyelim bide kızlar doğurmayanlar olarakEvim çok yakın duş alayım diye ikna ettimiyi oldu ama şükür canım hastanede çekmedim pek sanci. Dün hiçbir şey yaşamadım kuzum benim doğumumu bence çatı muayenesi tetikledi, gerçi 4 cm falan acilmam varmış ama sanci hissetmiyordum. Muayeneden sonra hissetmeye başladım işte. Dün gece sahur hazırladım uyudum gayet standart bir geceydi
Aramızda Bı hafta varmıs bende 37+5 saglıkla kucagımıza alırız inşallah. Hayırlı Bı pazartesi olsun tam ramazanın ortasıBenimde pazartesi olacak inşallah 38+5 im şuan ikimizde gelip buraya güzel haberler verelim amin
1 ay oldu günde biraz geliyor duruyor hayalet gibi tam diyorum bitti bakıyorum kan hani realin bitiğine emin olursun da yıkanırsın sonra babalar gibi iç çamaşırında kan görürsün ya aynen öyleKızlar lohusa kanamanız devam edıyor mu? Bnımki 1 haftada bitti bısey kalmadı. Çok erken değilmi? Sizlerın kaç gun sürdü?
Cnm bnde korkuyorum mastitten ama mastit neden oldu sende? Sık sık emzirmemektenmi, göğüs boşalmadıgı içinmi?Bin yıldır giremiyorum buraya sankidoğuran annelerimizi çok tebrik ediyorum biz bir aylık olduk bir ayda 1 kilo almışız 4.300 çıktı bugün maalesef ki Mastit belasına tutuldum ağlaya ağlaya emziriyorum kaç gündür bugün kendim için de gittim doktora 12 saatte 1 iğne cumartesiye kadar eğer hafiflerse o zaman ağızdan antibiyotiğe geçeriz dedi evet sütüme geçeceği için çok üzülüyorum ancak çektiğim acıyı tarif edemem geçirecek ne varsa yaparım şu an ne yaptıysam fayda etmedi çünkü ellerim sürekli memelerimde masaj yapıyorum sağıyorum ama geçmiyor kafayı yemek üzereyim resmen
Bilmiyorum ki kuzum ben ne zaman istese veriyorum memeyi çok şükür sütüm iyi ilk başta yara oldu zannettim o acıyı hissedince sonra mememin aşırı ısırdığını ve koktuğunu fark ettim bi kaç gün masaj yaptım sağdım falan geçmedi üstüne diğer mememde de aynı şey oldu siz benim yaptığım hatayı yapmayın hissettiğiniz an direkt genel cerrahiden randevu alın gidin ben bekledim diye bu kadar ağır oldu kaç gece ağlaya ağlaya emzirdimCnm bnde korkuyorum mastitten ama mastit neden oldu sende? Sık sık emzirmemektenmi, göğüs boşalmadıgı içinmi?
Bir aylık olmuş bebeğiniz göğüsler terbiye olmadı mı neden mastit oldunuz acaba??Bin yıldır giremiyorum buraya sankidoğuran annelerimizi çok tebrik ediyorum biz bir aylık olduk bir ayda 1 kilo almışız 4.300 çıktı bugün maalesef ki Mastit belasına tutuldum ağlaya ağlaya emziriyorum kaç gündür bugün kendim için de gittim doktora 12 saatte 1 iğne cumartesiye kadar eğer hafiflerse o zaman ağızdan antibiyotiğe geçeriz dedi evet sütüme geçeceği için çok üzülüyorum ancak çektiğim acıyı tarif edemem geçirecek ne varsa yaparım şu an ne yaptıysam fayda etmedi çünkü ellerim sürekli memelerimde masaj yapıyorum sağıyorum ama geçmiyor kafayı yemek üzereyim resmen
Kuzum bende bilmiyorum sadece neden yapılıyor bize yaptırmazsak kör olur falan dedi hastane küvezden çıkarken göz dr söyledik bunu o da küveze giren her bebeğe yapılması gerektiğini yüksek ışıkta körlükler olabildiğini bunu erkenden teşhis edilmesi gerektiğini söylediCanım benim bebeğime de yapılacak mı bu muayene kuveze girmedi
Bende dedim çok ağladılar yani acımadığına eminiz demi dedim doktora o da damlaların uyuşturduğunu hissetmediklerini o baktığı ışığın rahatsız ettiğini söyledi canım ama o görüntü korkunç abartmıyorum gözleri yerinden çıkacak gi demirle açıyor oda yetmiyor demir sokup gözün küresini kurcalıyor yaniOyy kıyamam yaa nasıl sokuyorlar öyle gözlerine acımıyor muymuşoff ben nasıl dayanıcam yarın bakalım
Cnm bnım mememde sıcak ateş gbi yanıyor ama ağrı sızı yok şükürBilmiyorum ki kuzum ben ne zaman istese veriyorum memeyi çok şükür sütüm iyi ilk başta yara oldu zannettim o acıyı hissedince sonra mememin aşırı ısırdığını ve koktuğunu fark ettim bi kaç gün masaj yaptım sağdım falan geçmedi üstüne diğer mememde de aynı şey oldu siz benim yaptığım hatayı yapmayın hissettiğiniz an direkt genel cerrahiden randevu alın gidin ben bekledim diye bu kadar ağır oldu kaç gece ağlaya ağlaya emzirdim
Ay valla daha yapılmadan çok kötü oldum ben. Sen yazdıktan sonra bugün netten baktım bide. Görsellerde görünce çok üzüldüm ya. İnşallah acımiyordur canlarıBende dedim çok ağladılar yani acımadığına eminiz demi dedim doktora o da damlaların uyuşturduğunu hissetmediklerini o baktığı ışığın rahatsız ettiğini söyledi canım ama o görüntü korkunç abartmıyorum gözleri yerinden çıkacak gi demirle açıyor oda yetmiyor demir sokup gözün küresini kurcalıyor yani
Normalde emzirirken diğer göğüse de lansinohun vakumlu pompasını takıyorum bi kaç kere aksattım içerde süt kaldı büyük ihtimalBir aylık olmuş bebeğiniz göğüsler terbiye olmadı mı neden mastit oldunuz acaba??
Olabildiğince sakin olmaya çalış kuzum muayene bitince hemen sakinliyorAy valla daha yapılmadan çok kötü oldum ben. Sen yazdıktan sonra bugün netten baktım bide. Görsellerde görünce çok üzüldüm ya. İnşallah acımiyordur canları
Neden suni sancı denemiyorİyi akşamlar kızlar, bugün 40+5 oldum, dün muayeneye gittim açıklık yok dedi perşembe günü gel dedi açıklığa bakarız ona göre sezaryen dedi bende normal olsun diye bekliyorum. Açıklık yokmuş sizce ne yapmalıyım bir anda açılır mı acaba, o kadar uğraşıyorum yürüyüş merdiven pilates topu hurma herşeyi de yapıyorum çok şaşırdım açıklık olmamasına
Cnm benmde hala devam ediyor tam 20.gun bugun ama lekeli olarak yoğunluğu değişiyorKızlar lohusa kanamanız devam edıyor mu? Bnımki 1 haftada bitti bısey kalmadı. Çok erken değilmi? Sizlerın kaç gun sürdü?
Bugün 23. gün hala ara ara çok çok az geliyor. Günlük ped kullanıyorum. O yeterli oluyorKızlar lohusa kanamanız devam edıyor mu? Bnımki 1 haftada bitti bısey kalmadı. Çok erken değilmi? Sizlerın kaç gun sürdü?
Analı babalı büyüsün inşallahEvet tam bir hafta isimsiz gezdi
Kaybettiğim bebelerden sonra ne ben ne eşim önceden isim belirlemedik, bebek doğsun yüzüne bakıp koyalım dedik
Yusuf Ali koyduk ismini
Hamileyken çok dinledik Yusuf suresini, dua ederken de hep Yusuf yüzlü, Yusuf ahlaklı olsun dedim, Ali'yi de eşim koydu
Maşallah ne güzel bir doğum
Sağlıkla büyüsün
Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin gözün aydın kuzumAynen kuzum aceleci çıktı valla Allah razı olsun, şükür ben de katıldım kervanaevet epiduralsiz oldu. Diyorum ya hastaneye gittikten yarım saat sonra doğurdum çok şükür. İkinci hızlı oluyor yani ilki 2 günde doğmuştu ayy iç temizleme gerçekten doğumdan zor
Şöylede bi durum var, bn bırını emzırırken diğeri göğüs kalkanına akıyor 10 cc.Bilmiyorum ki kuzum ben ne zaman istese veriyorum memeyi çok şükür sütüm iyi ilk başta yara oldu zannettim o acıyı hissedince sonra mememin aşırı ısırdığını ve koktuğunu fark ettim bi kaç gün masaj yaptım sağdım falan geçmedi üstüne diğer mememde de aynı şey oldu siz benim yaptığım hatayı yapmayın hissettiğiniz an direkt genel cerrahiden randevu alın gidin ben bekledim diye bu kadar ağır oldu kaç gece ağlaya ağlaya emzirdim