• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    94
Merhaba arkadaşlar 17 haftalık olduk. Aranızda bu hafta itibariyle kasılma yaşayan var mı normal mi acaba 🤔 ilk 2 aylıkda olduğu gibi kasıklarımda ve karnımda bi ağrı var kasılma var.. özelliklede sağ tarafımda.. netten baktığıma göre rahmin büyülmesiyle oradaki kaslarında kasılmasıyla olurmuş ama kimi de erken doğum habercisi olabilir demiş.. korktum açıkçası erken doğum riskim varmıdır bilmiyorum.. ama rahmim kalp şeklindeymiş bebeğimi öğrendiğimde bunuda söylemişti doktor bi sorun teşkil etmez demişti çok rastlanan birşeymiş acaba diyorum rahmim kalp şeklinde olduğu için bebeğimin yeri mi daralıyor 🥺baya endişeliyim hemen doktora gitmek istiyorum gidecem galiba yarın falan.. yaşayan var mı normalmi acaba kızlar
Benim 2 veya 3 haftadır kasılma gibi oluyor sol tarafimda karnım sertleşiyor sanki aşağıya baskı yapıyor tedirgin oluyorum c.tesi doktora gideceğim sorucam acaba büyüdüğü için mi bilemedim bide birden bire aşırı idrara çıkma isteği geliyor kasilinca

Teşekkür ederim yanıtınız için aslında doktor bana magnezyum demir d vit. verdi ama magnezyum suda eritilenden.. tadı çok kötü duugu için ara ara içiyordum ama düzenli içeceğim artık bebeğimin sağlığından önemli değil 😓biraz önce de sanki belimden kaşığıma doğru birşeyler çekildi gideceğim içim rahat etmeyecek böyle
Mutlaka gidin ben 32 haftalık doğum yaptım küçüğümü belden sıkışma tarzıyla başladı bu rahim kasılması oluyor en son kaşıklarla kuyruk sokumuna ilerliyor sakın ihmal etmeyin eşim beni çok bekletti açılmam başlamıştı geri döndüremeyiz dedi doktor geç kalmışsın demişti ilkim normal doğumdu acil sezeryama alındı bebek ters olduğu için tehlikeye sokmamak işin bazı ağrıları dikkate alın lütfen rica ediyorum ben yaşadım siz yaşamayın

Back