- 27 Ekim 2023
- 2.299
- 2.975
- 53
Yaaa tebriklerrr kesinleşti miiKızlar 6 haftalık hamileyim. Bugün sırt ağrım çok normal mi acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa tebriklerrr kesinleşti miiKızlar 6 haftalık hamileyim. Bugün sırt ağrım çok normal mi acaba
Benim basindan beri ayni ovulasyon donemindeki gibi akintim var afedersiniz beyaz kivamda, doktorum o da cok normal hatta bazi kadinlar bu akintiyla anlar gebeligini demistiAynı duyguları yaşıyorum yarım saatte bir tuvalete koşuyorum leke felan var mı diye şükür bendede olmadı inşallah olmaz hiçbirimizde ya sağlıklı geçer hamileliğiniz![]()
Bi lekelenme olmadığı sürece korkma canmŞuanlık mide bulantım yok çok şükürAma kasık ağrısı beni çok korkutuyor düşük yapar mıyım diye korkuyorum ilk gebeliğim sürecide bilmediğim için panikliyorum.
sonra tekrar kan verdiniz mi kaç çıktı acabaBen de 4gün gecikmede 39 gördüm çok tedirgin oldum o yüzden sordum çok sağolun
Evet dün kesemizi gördük çok şükür teşekkür ederim. Dinlenince geçiyor gibi sonra geri başlıyor öncekinde sırt ağrım olmamıştı üşüttüm yada tutuldu mu acaba diyorumYaaa tebriklerrr kesinleşti miiağrılar normal de dinlenince rahatlaman gerekir, rahatlamazsan agrilarin artarsa bı doktora sormanda fayda var, doğuma kadar da gidecek bu agrilar malesef geçip bitmiyor, ilerleyen haftalarda doktor problem görmezse egzersiz yaparsın rahatlatir
tekrardan tebrik ederim, sağlıcakla kavuşursunuz inşallah
![]()
Evet dün kesemizi gördük çok şükür teşekkür ederim. Dinlenince geçiyor gibi sonra geri başlıyor öncekinde sırt ağrım olmamıştı üşüttüm yada tutuldu mu acaba diyorumYaaa tebriklerrr kesinleşti miiağrılar normal de dinlenince rahatlaman gerekir, rahatlamazsan agrilarin artarsa bı doktora sormanda fayda var, doğuma kadar da gidecek bu agrilar malesef geçip bitmiyor, ilerleyen haftalarda doktor problem görmezse egzersiz yaparsın rahatlatir
tekrardan tebrik ederim, sağlıcakla kavuşursunuz inşallah
![]()
Çok şükür kalbini de duyarsın inşallah bı an önce, usutmus olabilirsin hafif hafif masaj yaptırabilirsen belki rahatlatırEvet dün kesemizi gördük çok şükür teşekkür ederim. Dinlenince geçiyor gibi sonra geri başlıyor öncekinde sırt ağrım olmamıştı üşüttüm yada tutuldu mu acaba diyorum
Sizin için de hayırlısı olsun inşallahYaaaa belkide ama hiç belli olmazbenim sat 29 Ocak dün kan verdim degerim
374 çıktı o yüzden yüksek geldi hayırlısı olsun insallah![]()
Eşime yaptırdım az önce kulunç var dedi ama bilemedimÇok şükür kalbini de duyarsın inşallah bı an önce, usutmus olabilirsin hafif hafif masaj yaptırabilirsen belki rahatlatır
tamam teşekkür ederimYok hayır sadece bebek göründü içinde benm doktorum çok ayrıntılı bakmıyo malesef biraz yoğun hemen bebeği gördü kese olmş dedi 5-6 dk durup çıkıyo![]()
Merhaba doktor verdi bana iki gündür kullanıyorum beyaz beyaz geri çıktığı oluyor akıntı da çok fazla bu arada ama normal mi bilmiyorumKızlar aranızda vajinal yoldan progestan kullanan var mı? Bir süre sonra geri gelmesi normal mi?
ben de kullanıyorum evet geri geliyor sonra ama önemli değil sadece uzanıp çok ayakta durmamamız lazımMerhaba doktor verdi bana iki gündür kullanıyorum beyaz beyaz geri çıktığı oluyor akıntı da çok fazla bu arada ama normal mi bilmiyorum
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insallah ilk dogumlarimda 3 bin iken kese göründü bu gebeliğim henüz yeni olduğu için doktora gitmedim biraz geç gidip hemHanımlar iyi geceler , sanırım hamilelik testlerde pozitif ama yarın kan testi de vereceğim bat 9 Mart , sat 13 Şubat .
Size bir sorum var sürece yeni başlayan anneler olarak keseyi ilk ne zaman gördünüz
Betanız kaçken gördünüz![]()
Bugün verdim kanı cumartesi ve pazartesisonra tekrar kan verdiniz mi kaç çıktı acaba
Evet ara ara oluyor normal olabilir yerleşmeye çalışıyor bebis kanama olmadığı sürece sıkıntı yokBugün verdim kanı cumartesi ve pazartesi
Tekrar vereceğim sizin ağrınız oldu mu hani böyle regl olacaksınız da olamıyor gibi çok yoğun bir kasık ağrısı
Bende yarın test vereceğim ama sanırım dayanamam birkaç hafta inşallah 3 bini görüp doktora gideceğim . Tabiii adet olmazsam 2 günüm daha var ama umutluyum . Umarım aramıza katılırımMerhaba hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insallah ilk dogumlarimda 3 bin iken kese göründü bu gebeliğim henüz yeni olduğu için doktora gitmedim biraz geç gidip hem
Kese hem bebek hem kalp atisini görmeyi düşünüyorum tabiii dayanabilirsem![]()
Kaçıncı gün 168 çıktı hayırlı olsunBugün beta baktırdım 168 çıktıbebişim netleşti sağlıkla tutunur inşallah kuzum
Testin pozitif ise vardır bebis insallah güzel günler yakınBende yarın test vereceğim ama sanırım dayanamam birkaç hafta inşallah 3 bini görüp doktora gideceğim . Tabiii adet olmazsam 2 günüm daha var ama umutluyum . Umarım aramıza katılırım![]()
2 aslında ama kız olma ihtimali için çok heyecanlıyımTestin pozitif ise vardır bebis insallah güzel günler yakınilk bebeginse heyecan başka oluyor git tabi ki doktora
![]()