• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    14
Benim de bazen kramp gibi giriyor mesela onun dışında hafif baskı hissediyorum yol kasigimda doktorun da söylemiştir mutlaka ilk zamanlar kendini yorma ağır işlerden kaçın tedbir amaçlı 🥰🥰
Ya aslinda bi yemek yapiyorum bulasiklari makinaya atiyoru tencereleri yikiyorum eve supurge bile tutmyrm esim tutuyo bugun bi banyoyu yikiym dedim agri girdi soluma demkki öylece yatmak gerekiyo aksama kadar 😂ôylede ben skılyrm eşime kalirsa ev bal dök yala ama bana kalirsa şu an leş gibi temizlik yapinca kiziyo eşim Misafr gelmiyor kim bakacak eve biri bsy derse bana desin diyorda ben alişmisim her işimi kendim yapmaya hem erkegin yaptigindan nolck😂🙂

Kızlarrrr 6+2deyiz, yolk kesesi, bebek görüldü kalp atışı duyuldu 💖🌸 allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu 🙏🏻 ne diyorsunuz kız mı olur erkek mi 😂
IMG_7540.webp

Kızlarrrr 6+2deyiz, yolk kesesi, bebek görüldü kalp atışı duyuldu 💖🌸 allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu 🙏🏻 ne diyorsunuz kız mı olur erkek mi 😂Eki Görüntüle 3554933
Kiz bu oturuyo gibi çikmiş sanki 😊 maşallah tahminde bulunamiycm ama benim bebeşin konumuna gore farkli seninki benimkine kiz diye tahmin ediyorlar hep♥️

Ya aslinda bi yemek yapiyorum bulasiklari makinaya atiyoru tencereleri yikiyorum eve supurge bile tutmyrm esim tutuyo bugun bi banyoyu yikiym dedim agri girdi soluma demkki öylece yatmak gerekiyo aksama kadar 😂ôylede ben skılyrm eşime kalirsa ev bal dök yala ama bana kalirsa şu an leş gibi temizlik yapinca kiziyo eşim Misafr gelmiyor kim bakacak eve biri bsy derse bana desin diyorda ben alişmisim her işimi kendim yapmaya hem erkegin yaptigindan nolck😂🙂
Evet haklısınız erkekler bu konuda özensiz gene yapıyorlar Allah razı olsun 😂 eşinizin dediği gibi bir müddet yavaş yavaş yapın oda yardımcı oluyormuş zaten hamile değilken bile süpürme silme işini yaparken sırt bel ağrısı yaşıyoruz 🙈

Dur bakalım bi dahaki gidişimde 9 haftalık olmuş olacak. Doktorumda başarılı birisi aslında ilk 2 dığumumı da onda yaptım
Böyle konularda tek doktorda kalma derim farklı doktorda görsün canım mesela şöyle örnek vereyim hem özeldeki kendi doktoruma gidiyorum hemde devletteki bi doktora

Hanımlar bugün ilk kez fena bir baş dönmesi yaşadım, vücudum da uyuştu aynı anda. Sonrasında kendime gelemedim hala. Baş dönmem yok ama gözlerimi açamıyorum diyebilirim inanılmaz halsizim, nabzım yüksek gibi geliyor bana kalbim pıt pıt.. tansiyonla alakalı bi problem mi yaşıyorum acaba bilmiyorum cihazım yok ölçemedim. Evde de yalnızım napsam bilmiyorum

Böyle konularda tek doktorda kalma derim farklı doktorda görsün canım mesela şöyle örnek vereyim hem özeldeki kendi doktoruma gidiyorum hemde devletteki bi doktora
Aslında doktor olumsuz hiç bişy söylemedi erken olduğunu söyledi o yüzden yeni bi doktora gitmeyi şuanlık düşünmüyorum

E
Hahahah valla geçen hafta çok belli belirsizdi 1 haftada bu kadar büyümesi beni şok etti maşallah 😂🧿
Evetttt çok çabuk büyüyorlar 🥰 hatta 12 13 haftada baya baya küçük insancik olarak görünecekler

Kızlar bu gun 10 haftalık oldum. Bu haftalarda olanlar karnınız çıktımı. Benim biraz belli oluyor. Zaten az sezeryan karnım vardida azda çıkmış gibi

Kızlar bu gun 10 haftalık oldum. Bu haftalarda olanlar karnınız çıktımı. Benim biraz belli oluyor. Zaten az sezeryan karnım vardida azda çıkmış gibi
Benimde belli oluyo artik 10+2 oldum yabancilar gorunce anliyamaz ama beni taniyanlar gorunce hemen anliyo hamilemisin diye soruyolar😁🥰

Arkadaşlar ben dün doktora gittim 6+1 dedi .Geç döllenme olmuş adet tarihim güncellendi .Ama şöyle bir durum var bende lavaboya gittim afedersiniz büyük lavabomdan sonra akıntı ile karışık az kan geldi .Bu durumu yaşayan var mı .Bir kaç defadır tekrarlanıyor bu durum .Doktoruma söylediğimde progestanı kullanmaya devam etmemi söyledi.Bu durumu yaşayan var mı
Ben bir kez yaşadım büyük ihtimalle kanama alanından kaynaklandı . O da aspirinden kaynaklandı diye düşündük. Aspirine ara verdim progestan alıyorum akıntı kahverengiye döndü 1 hafta falan oldu şimdi bitti gibi

Back