Çok teşekkür ederim canım sağolasınCanım tebrik ederim maşallah, sağlıkla büyüt bebeği çok güzel bir doğum olmuş
Hay Maşallah sana ve bebişine kuzumKızlar hastaneye gittim ve yarım saat sonra doğurdum. Şimdi kucağımda bebişim
Ayy hakikatenbak bi dua ettin the doğurdu bana da öyle bi dua et de cuma doğurayım
Olsun kuzuu her işte bir hayır vardır, bak ben 36+5 te doğum yaptım, 38+2 ye güya planlamıştık, çok şükür iyi ki de erken doğmuş, yoksa kordonu düğüm yaptığı için, oksijen alması sıkıntı olacaktı,benimki de çok minnoş 2610 gr doğdu, olsun sağlıklı ya, doktor minik ama çok güçlü dediMerhaba kızlar 37+5 bugun son kontrolum vardı haftaya bugun de bebegı alacaktı ama agrılarımı söyledim sonra ultrason dayken kasılmalarım oldu şu an agrın var dedı evet var dedım. Bebek dogum kanalına ınmıs bugun alalım dedi yok dedim o zaman ctesı alalım yoksa ansızın gelır dedı nstye gonderdı sımdı 4 nstm ıyı Bı nst görmeden bırakmam dedı. Kendımı haftaya ayarlamıştım hem psikolojik hemde bebıs kılo alsın diye su an 2600. Ve gurbetteyım dıye kımsem yok burda ona gore geleceklerdi. Sımdı nst den sonra dogumu konuşacagız. Dua edin bana ctesı tam 38+1 oluyorum ve hıc hazır degılım
Maşallah canım, bir tosuncuk çıkarmışsın3700 doğdu kuzum maşallahdoktor kilosunu pek bilememiş boşa stres oldum
Su gibi gelmiş bebişinKız hiç sorma gittiğimde 6 cmmis zaten yolda suyum da geldi. Nst bağladılar 5 dk sonra 8 9 cm oldu doğumhaneye aldılar
Ben inanıyorum ilk ıkınmada doğuracağım sonuçta inanmak başarmanın yarısıdırhee rahat rahataz kaldı görecez ebemizinkini
Ya yemin ederim süpersin böyle duydukça kendim doğurmuş gibi seviniyorumKız hiç sorma gittiğimde 6 cmmis zaten yolda suyum da geldi. Nst bağladılar 5 dk sonra 8 9 cm oldu doğumhaneye aldılar
Amin inşallah kuzum hepimiz hayırlısıyla büyütelim bebislerimiziSu gibi gelmiş bebişingözünüz aydın olsun sağlıkla büyütün ömrü uzun olsun inşallah kuzumm
Ediyorum gerçekten canımYa yemin ederim süpersin böyle duydukça kendim doğurmuş gibi seviniyorumTebrikler!Sağlıklı uzun ömürleriniz olsun bebeğinle Bize de dua edersen çok mutlu olurum kolay bir normal doğum
Öyle şey neden olmasın yaKizz öyle şey olur muson yarım saat bagirmaktan boğazım şişti ama şükür doğdu hemen. Bana 2 dikiş gerekti, yirtilmam yok şükür ama küçük bir kesim var. O dikiş açısı doğumdan daha zor geldi. Ve doğum sonrasında içini temizleme yaptı doktor, inan dogum sancisiyla kapısır
Hani şu yasadigimiz yalancı sancılar var ya onun gibi karin kasılıyor kuzum, ama değişik bir ağrı ileÖyle şey neden olmasın yaDikiş acısını da bilmiyorum doğum sancısını da o yüzden kapışıp kim alır onu hiç bilmiyorum Sancı adet sancısı gibi bir şey mi oluyor tam olarak ya Seni tebrik ederim bağırsan da çağırsan da yarım saat çok iyi bir süre bence doktorumdan bir kadının kırk saat sancı çektiğini düşünürsem kabus gibi
Bana hiç alttan bakmadı ve rahim agzı kapalı açıklık yok merak etme dedi hep. Anlaşılıyor mu ultrasondan dedim en son gittiğimde. Evet anlaşılır dediHayır eliyle alttan bakıyor canım ultrasonda gözükmez açıklık. Ben ağrılarım var diyince ilk 34 haftada bakmislardi 1 2 cm aciklik var demişlerdi
Benim devam ediyor ama kanama olarak değilde leke leke günde 1 ped ancakKızlar lohusa kanamanız devam edıyor mu? Bnımki 1 haftada bitti bısey kalmadı. Çok erken değilmi? Sizlerın kaç gun sürdü?
Sen kaç gun oldu cnm doğum yapalı? Hamilelik günlüğünde yazmıyor çunkuBenim devam ediyor ama kanama olarak değilde leke leke günde 1 ped ancak
ayy amin inşallah canımHay Maşallah sana ve bebişine kuzum
Çok güzel bir doğum olmuş
Ayy hakikatenaslında ikinize bir etmiştim, seninde çok güzel bir doğumun olsun canım, kolaylıkla, sağlıkla gelsin bebeğin
Olsun kuzuu her işte bir hayır vardır, bak ben 36+5 te doğum yaptım, 38+2 ye güya planlamıştık, çok şükür iyi ki de erken doğmuş, yoksa kordonu düğüm yaptığı için, oksijen alması sıkıntı olacaktı,benimki de çok minnoş 2610 gr doğdu, olsun sağlıklı ya, doktor minik ama çok güçlü dedi
Sizin içinde hayırlısı olsun
Maşallah canım, bir tosuncuk çıkarmışsın
Allah analı babalı büyütsün, çok geçmiş olsun, emdi emmesi, çiş yaptı kaka yaptı gazı oldu muhabbetine hoşgeldin, çok eğlenceli burası
ilk ıkınmada zor ama 3-4 defa da ancak cıkıyormusBen inanıyorum ilk ıkınmada doğuracağım sonuçta inanmak başarmanın yarısıdır
12.günümüz bugün canım, evet ben hiç hamilelik günlüğü yapmamıştımSen kaç gun oldu cnm doğum yapalı? Hamilelik günlüğünde yazmıyor çunku
Gönlüne göre olsun canım, az kaldı çok az kaldı,sonra gelsin süt gaz muhabbetleriayy amin inşallah canımtek isteğim yarın ya da cuma doğurmak ama geleceği yok gibi
oyy sağlıkla gelsin de12.günümüz bugün canım, evet ben hiç hamilelik günlüğü yapmamıştım
Gönlüne göre olsun canım, az kaldı çok az kaldı,sonra gelsin süt gaz muhabbetleri
Hahah eğlenceli mi değil mi göreceğiz kuzum çok sağolHay Maşallah sana ve bebişine kuzum
Çok güzel bir doğum olmuş
Ayy hakikatenaslında ikinize bir etmiştim, seninde çok güzel bir doğumun olsun canım, kolaylıkla, sağlıkla gelsin bebeğin
Olsun kuzuu her işte bir hayır vardır, bak ben 36+5 te doğum yaptım, 38+2 ye güya planlamıştık, çok şükür iyi ki de erken doğmuş, yoksa kordonu düğüm yaptığı için, oksijen alması sıkıntı olacaktı,benimki de çok minnoş 2610 gr doğdu, olsun sağlıklı ya, doktor minik ama çok güçlü dedi
Sizin içinde hayırlısı olsun
Maşallah canım, bir tosuncuk çıkarmışsın
Allah analı babalı büyütsün, çok geçmiş olsun, emdi emmesi, çiş yaptı kaka yaptı gazı oldu muhabbetine hoşgeldin, çok eğlenceli burası
Oyy maşallah canım. Hayırlı olsun bebişinKızlar hastaneye gittim ve yarım saat sonra doğurdum. Şimdi kucağımda bebişim