• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    14
Kabızlık için özellikle yaptığınız bişey var mı:(

Günaydın, hayrolsun ne kadar güzel bir rüyaymış🌸
Darısı benim rüyaların başına.Her gece tuhaf tuhaf bir sürü rüya görür oldum bu hamilelikle beraber.Bi de eskisi gibi flu da değil 4k ultra hd rüya görüyorum resmen.Her sabah üstümden tır geçmiş gibi kalkıyorum🫠

Bizde de 10 gün ücretsiz kontrol hakkı var ben tüm hepsinde 10 sanıyodum🤔 Geçen doktor 2 hafta sonra gel demişti tabiki 10.gün gittim😌
Benim rüyalar baya bir macera ya 😂 çok acayip rüyalar görüyorum ben 4k hemde film gibi derler ya o tarz 😂

Kabızlık için özellikle yaptığınız bişey var mı:(
Hemen fayda etmeyecek, ilk yaptığında ee işe yaramadı bu deme. Herkes sabah diyor ama bana gece yatarken daha etkili oldu. 5 6 organik kayısı olursa daha iyi. Evlerde kuruyan ekşi ekşi olanlar 😅 suda bekleyecek yumuşayacak. Kayısıları yiyip suyunu içeceksin hoop uyku. Sabah da bana dua edeceksin inşallah 😂

Hemen fayda etmeyecek, ilk yaptığında ee işe yaramadı bu deme. Herkes sabah diyor ama bana gece yatarken daha etkili oldu. 5 6 organik kayısı olursa daha iyi. Evlerde kuruyan ekşi ekşi olanlar 😅 suda bekleyecek yumuşayacak. Kayısıları yiyip suyunu içeceksin hoop uyku. Sabah da bana dua edeceksin inşallah 😂
Gündüz bu dediğini bilmeden yapmıştım. Yarın iyi olursam dua yine sana mı olsun 🤣

Ben bir kez yaşadım büyük ihtimalle kanama alanından kaynaklandı . O da aspirinden kaynaklandı diye düşündük. Aspirine ara verdim progestan alıyorum akıntı kahverengiye döndü 1 hafta falan oldu şimdi bitti gibi
Anladım canım teşekkür ederim cevabın için🌸 .Bende kanama alanıda yok yani durumu doktora söylediğimde öyle bir şeyden bahsetmedi düşük riskine karşı progestan kullanmamı söyledi sadece

Hanımlar bugün ilk kez fena bir baş dönmesi yaşadım, vücudum da uyuştu aynı anda. Sonrasında kendime gelemedim hala. Baş dönmem yok ama gözlerimi açamıyorum diyebilirim inanılmaz halsizim, nabzım yüksek gibi geliyor bana kalbim pıt pıt.. tansiyonla alakalı bi problem mi yaşıyorum acaba bilmiyorum cihazım yok ölçemedim. Evde de yalnızım napsam bilmiyorum
Canım yanına gelebilecek bir yakının varsa ara gelsin yalnız kalma. Şeker problemin yoksa şekerli su içebilirsiniz. Ben senin gibi fenalaştıgimda şekerli su icirdiler biraz iyi gelmişti.

Mide bulantısı için doktor bulantı bilekliği tavsiye etti bana bu akşam taktım bakalım etkili olacak mı sizde deneyebilirsiniz ? Bulantıya bu ikili işe yaradı atıştırmalık tavsiye ederim bu da doktor tavsiyesiydi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 8
Back