Çok sağol canım Allah razı olsunYaa maşallah çok tebrikler canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Ay maşallah ne hızlı bir doğum olmuş, hayırlı olsun canım Allah uzun ömürler versin yavruyaKızlar hastaneye gittim ve yarım saat sonra doğurdum. Şimdi kucağımda bebişim
gözünaydın canım darısı basımıza böyle rahat :) detayları anlatırsan sevınıırım sancı ıkınma vs zor muydu :)Kizz öyle şey olur muson yarım saat bagirmaktan boğazım şişti ama şükür doğdu hemen. Bana 2 dikiş gerekti, yirtilmam yok şükür ama küçük bir kesim var. O dikiş açısı doğumdan daha zor geldi. Ve doğum sonrasında içini temizleme yaptı doktor, inan dogum sancisiyla kapısır
bebiş kaç kilo doğdu bu aradaÇok sağol canım Allah razı olsun
Kizz öyle şey olur muson yarım saat bagirmaktan boğazım şişti ama şükür doğdu hemen. Bana 2 dikiş gerekti, yirtilmam yok şükür ama küçük bir kesim var. O dikiş açısı doğumdan daha zor geldi. Ve doğum sonrasında içini temizleme yaptı doktor, inan dogum sancisiyla kapısır
Allah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın doğurdun sende bak sonundaEvim çok yakın duş alayım diye ikna ettimiyi oldu ama şükür canım hastanede çekmedim pek sanci. Dün hiçbir şey yaşamadım kuzum benim doğumumu bence çatı muayenesi tetikledi, gerçi 4 cm falan acilmam varmış ama sanci hissetmiyordum. Muayeneden sonra hissetmeye başladım işte. Dün gece sahur hazırladım uyudum gayet standart bir geceydi
3700 doğdu kuzum maşallahbebiş kaç kilo doğdu bu arada
ctesi olursa gelemeyecekler mı ?Merhaba kızlar 37+5 bugun son kontrolum vardı haftaya bugun de bebegı alacaktı ama agrılarımı söyledim sonra ultrason dayken kasılmalarım oldu şu an agrın var dedı evet var dedım. Bebek dogum kanalına ınmıs bugun alalım dedi yok dedim o zaman ctesı alalım yoksa ansızın gelır dedı nstye gonderdı sımdı 4 nstm ıyı Bı nst görmeden bırakmam dedı. Kendımı haftaya ayarlamıştım hem psikolojik hemde bebıs kılo alsın diye su an 2600. Ve gurbetteyım dıye kımsem yok burda ona gore geleceklerdi. Sımdı nst den sonra dogumu konuşacagız. Dua edin bana ctesı tam 38+1 oluyorum ve hıc hazır degılım
Aynen kuzum aceleci çıktı valla Allah razı olsun, şükür ben de katıldım kervanaAllah analı babalı büyütsün canım gözünüz aydın doğurdun sende bak sonundaacelem yok diyordun ama kız doktoru beklemedi aceleci çıktı valla o rahim temizliği de çok kötüydü bak aklıma getirdin yine bende son yarım saat böğürüp durmuştum sanırım sende epudiralsiz doğım yaptın artık gaz sancısı besleme muhabbetlerine hoş geldin diyelim o zaman
masallah cok ıyı dogmus doktor kaç demıstı en son. aynen ya tam ölçülmüyor takmamak gerekıyor3700 doğdu kuzum maşallahdoktor kilosunu pek bilememiş boşa stres oldum
Aslında yukarda baya açıkladım kuzum. Benim ikinci olunca aslında aşina olduğum bir durum gibi oldu . Tabi kolay diyemem, o sancılar saaatler sürse ben de yorulurdum. Sadece çabuk doğduğu için şanslıyım, o sancıları beni yormayacak kadar yaşadım. Doğumhanede bir iki defa ikindim çıktı çok şükür ama ikinmalarda ölüyorum sandımgözünaydın canım darısı basımıza böyle rahat :) detayları anlatırsan sevınıırım sancı ıkınma vs zor muydu :)
Ctesı olursa yarına bilet alıp gelecekler. Ama 27sı dendıği için herkes kendini ona gore ayarlamıştı ne bılım insan kendini degısık hısseıdyorctesi olursa gelemeyecekler mı ?
evet yakın bır tarıh oluyor ama olsun daha kısa surede kavusmus olacaksın bebişe o da guzel :)Ctesı olursa yarına bilet alıp gelecekler. Ama 27sı dendıği için herkes kendini ona gore ayarlamıştı ne bılım insan kendini degısık hısseıdyor
Valla yarım saat cidden çok iyi benim ilk doğum olmasına rağmen 3 saatte doğurmama da şaşırmışlardı yarım saat çok iyiAynen kuzum aceleci çıktı valla Allah razı olsun, şükür ben de katıldım kervanaevet epiduralsiz oldu. Diyorum ya hastaneye gittikten yarım saat sonra doğurdum çok şükür. İkinci hızlı oluyor yani ilki 2 günde doğmuştu ayy iç temizleme gerçekten doğumdan zor
Evet orası öyleevet yakın bır tarıh oluyor ama olsun daha kısa surede kavusmus olacaksın bebişe o da guzel :)
Gözün aydın canım. Benimde 4cm açıklığım varmış 3 gündür ama tık yok inşallah seninki gibi güzel doğum yaparımEvim çok yakın duş alayım diye ikna ettimiyi oldu ama şükür canım hastanede çekmedim pek sanci. Dün hiçbir şey yaşamadım kuzum benim doğumumu bence çatı muayenesi tetikledi, gerçi 4 cm falan acilmam varmış ama sanci hissetmiyordum. Muayeneden sonra hissetmeye başladım işte. Dün gece sahur hazırladım uyudum gayet standart bir geceydi
açıklığa ultrasonla bakıyor dımı ? cunku ben her gıttıgımde rahım agzı kapalı suan ıcın ıyı dıor 35. haftada oldugum ıcınGözün aydın canım. Benimde 4cm açıklığım varmış 3 gündür ama tık yok inşallah seninki gibi güzel doğum yaparım
Hayır eliyle alttan bakıyor canım ultrasonda gözükmez açıklık. Ben ağrılarım var diyince ilk 34 haftada bakmislardi 1 2 cm aciklik var demişlerdiaçıklığa ultrasonla bakıyor dımı ? cunku ben her gıttıgımde rahım agzı kapalı suan ıcın ıyı dıor 35. haftada oldugum ıcın
Canım tebrik ederim maşallah, sağlıkla büyüt bebeği çok güzel bir doğum olmuşEvim çok yakın duş alayım diye ikna ettimiyi oldu ama şükür canım hastanede çekmedim pek sanci. Dün hiçbir şey yaşamadım kuzum benim doğumumu bence çatı muayenesi tetikledi, gerçi 4 cm falan acilmam varmış ama sanci hissetmiyordum. Muayeneden sonra hissetmeye başladım işte. Dün gece sahur hazırladım uyudum gayet standart bir geceydi
İnşallah kolayca ilerler canım senin de. Bir avazda inşallahGözün aydın canım. Benimde 4cm açıklığım varmış 3 gündür ama tık yok inşallah seninki gibi güzel doğum yaparım