- 10 Haziran 2022
- 4.466
- 7.029
Yaaa maşallah sübhanallahKızlar hastaneye gittim ve yarım saat sonra doğurdum. Şimdi kucağımda bebişim
Kız hiç sorma gittiğimde 6 cmmis zaten yolda suyum da geldi. Nst bağladılar 5 dk sonra 8 9 cm oldu doğumhaneye aldılarYaaa maşallah sübhanallahdedim sana yolda doguracan diye jet hiziyla pirtalttin kizzz
Ya gozunaydin ne güzel bi doğum , inşallah bziimde öyle olurKız hiç sorma gittiğimde 6 cmmis zaten yolda suyum da geldi. Nst bağladılar 5 dk sonra 8 9 cm oldu doğumhaneye aldılar
Canım tekrardan geçmiş olsunCanım giremedim yoğunluktan doktora götürdüm 15.5 çıktı sarılığı kilo alımı yavaş dedi memede uyumasına izin verme cumaya kadar iyice besle dedi cuma uzayan sarılık var mı diye bakacakmış kan ala ala kan kalmadı kuzumdaAslında sütüm yetiyor ama mama ile daha hızlı atar diye bugün başladım mamaya kendimi sağıyorum sütüm kesilmesin diye bebeğe 1 öğün anne sütü 1 öğün mama şeklinde veriyorum.Senin minnoşları iyi toparladın maşallah Bu arada gece kaç saatte bir uyandırıp besliyorsun? Ben dün gece alarmınkapatıp uyumuşum tam 4 saat uyumuşuz bebeğin mıkırdanmasına uyandım çok üzüldüm nasıl uyuya kaldım diye Benim bebek acıkınca ağlamıo hiç hala anne karnında sanıo kendini doğum haftasına 1 hafta var esasında erken doğduğu için sanırım alışamadı
Canım bence fototerapi toplar bundan sonra senin bebişi bizimde hep sabitti 15 den aşağı yukarı gitmiyordu ışık aldı ardından mama aldı attıKızlar sarılık değeri yine aynı 15.1 pazartesi günü olan değer bugün 15 çıktı. Doktor pazartesi tekrar göreyim sizi fototerapi için 18 den sonra olan değerleri yapıyoruz dedi biz bu sarılıktan nasıl kurtulacağız
Olmuştu canım ama ne zaman olmuştu hatırlamıyorum muayeneden sonraydı. Senin de çok vaktin yok gibi geliyor bana korunmasız ilişkiyle destekle egzersiz yapmaya çalış elinden geldiğinceYa bide muayeneden sonra avuç içi kadar baya çok akıntı gelmeye başladı sarı yumurta akı gibi. Acaba muayene kaynaklı mi yoksa doğum yaklaşınca mi böyle oluyor sende olmusmuydu
kız hayırlı olsunnnnKız hiç sorma gittiğimde 6 cmmis zaten yolda suyum da geldi. Nst bağladılar 5 dk sonra 8 9 cm oldu doğumhaneye aldılar
Maşallah sana yaKız hiç sorma gittiğimde 6 cmmis zaten yolda suyum da geldi. Nst bağladılar 5 dk sonra 8 9 cm oldu doğumhaneye aldılar
hee rahat rahatAy doğum böyle bir rahatlıksa kesinlikle normal yapacağım diye direteceğim ben de
bak bi dua ettin the doğurdu bana da öyle bi dua et de cuma doğurayımKızlar sizin de az kaldı Allahın izniyle, sağlıkla hayırla gelsinler
Bizde mutlaka sahura kalkıyoruz
Canım nasılsınız, bebişin emmeye alıştı mı, durumlar nedir
Doktor mama verme diyor acaba bir öğün mama versem mi ?Canım bence fototerapi toplar bundan sonra senin bebişi bizimde hep sabitti 15 den aşağı yukarı gitmiyordu ışık aldı ardından mama aldı attı
Kizz öyle şey olur muSancın arı ısırması gibi bir şey mi ne olur anlat
Kız o sancıyla nasıl çıktın hastaneden2 3 dkda bir 100 geliyordu nstdeanneme geldim şimdi yemek yedim. Duş alıp yatisimi yaptıracağım hastaneye. Çok sıklaşti şu an 2 dkya falan düştü evde
Yok artık şaka mı ?Kızlar hastaneye gittim ve yarım saat sonra doğurdum. Şimdi kucağımda bebişim
Canım mama kişi tercihi ben sana akıl fikir vermiyim şimdi mama kimi vemrşyormkimş veriyor bana fark etmiyor mama çocuğum sağlıklı olsun da kilo alsın da ilk 1 ay sarılığı da atsın bana yeter ben verdim umrumda olmadı yani tam tersine kiloları da topladı ben mama verdiğim için pişman değilim aksime çok mutluyumDoktor mama verme diyor acaba bir öğün mama versem mi ?
Yaa maşallah çok tebrikler canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar hastaneye gittim ve yarım saat sonra doğurdum. Şimdi kucağımda bebişim
Evet öyle yapayım canın bencede denemek ite fayda var kuzum birde duş sonrası sen evleneli kullanıyor musun ? Göbek düştü yıkacağızCanım mama kişi tercihi ben sana akıl fikir vermiyim şimdi mama kimi vemrşyormkimş veriyor bana fark etmiyor mama çocuğum sağlıklı olsun da kilo alsın da ilk 1 ay sarılığı da atsın bana yeter ben verdim umrumda olmadı yani tam tersine kiloları da topladı ben mama verdiğim için pişman değilim aksime çok mutluyumistersen bir sonraki kontrole kadar ver bir iki öğün en azından topluyor mu sarılığı bakarsın toplamazsa mamayı yine kesersin mama 2 öğün ver geri öğünleri anne sütü ver istersen . Ama 2 öğün üst süte mama verme bence sabah mama sonraki öğünler anne sütü bir de akşam geceye doğru mama ver öyle dengeler belki
Kız o sancıyla nasıl çıktın hastaneden
Evim çok yakın duş alayım diye ikna ettimThe cok güzel olmuş doğumun sende bi kontrole diye gidip doğuranlardansın maşallah Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Gelelim malum soruya dün ne gibi şeyler yaşadın bi belirti değişik değişik bişiler oldumu