• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ara ara oluyor normal olabilir yerleşmeye çalışıyor bebis kanama olmadığı sürece sıkıntı yok
Nasıl bi yerleşmeyse sanki rahmimi ıslak çamaşır esnetir gibi büyütüyor herhalde 😅 teşekkür ederim size de ilk olunca insan çok tedirgin oluyor içimi ferahlattınız🥰

Nasıl bi yerleşmeyse sanki rahmimi ıslak çamaşır esnetir gibi büyütüyor herhalde 😅 teşekkür ederim size de ilk olunca insan çok tedirgin oluyor içimi ferahlattınız🥰
Ne demek rica ederim hareketlerini hissetmeye başlayınca görmelisin tam bir mucize 😍😍

Bugün verdim kanı cumartesi ve pazartesi
Tekrar vereceğim sizin ağrınız oldu mu hani böyle regl olacaksınız da olamıyor gibi çok yoğun bir kasık ağrısı
benim çok bir ağrım olmadı ama iki gün falan kasık ağrım aşağıya doğru vurdu bel ağrım oldu sonra geçti şuan karnım ve yanlarım az şekilde rahatsız edecek gibi değil ama ağrıyor

Kızlarr herkes sağlıkla bebişini kucağını alsın inşallah🌺 Süreci öğrenmeye çalışan taze anneyim ilk gebeliğimm sanırım kasım annesiyim çok heyecanlıyımmmm🥹2 gün önce regl günümde kan verdim beta hcg 170 çıktı sabah doktora tekrar gideceğim. Asm ile mi süreci devam ettirmem gerekiyor ne zaman kadın doğuma randevu almak gerekir bilgilendirirseniz sevinirim💖

Back