- 16 Mart 2022
- 2.864
- 3.117
- 32
Evet canım spinalCnm spinalmi olmuştun
Başagrısını çok duymuştum ama tansıyon olurmu bılmıyorum cnm.Evet canım spinal
Yok canım benimki de ağlayınca 37 cıkıyo normalde de 36.7 felanKızlar atlasın ateşi 37 ateşi varmı
bize hastaneden hemsire geldi yıkamayı gösterdi orası duru suyla yıkanacak diye biliyorum canım aman köpürdetmeyin ya da dra sorun pişiğe yatkınlaşabilir cildini kurutursun
Günde 7-8 kere en az değişiyoruz canım o zaman doyuyodur iki saat önce emzirdim şuan uyandı etrafı izliyor aç olsa herhalde ağlarÇiş için 5-6 diyorlar ama bilmiyorum hiç doktora sormadım ebe demişti bana kaka hiç bilmiyorum. Kaka yapmadıklarım ıdoktora söylediğimde mama alıyorsa 10 gün sadece anne sütü alıyorsa 1 hafta kaka yapamaması normal demişti. Ama kaç kaka da doyuyor öyle bir ölçü var mı kakada bilmiyorum
Neden yeşil öyle
Ben azerbaycanda yasiyorum buraliyim zelyonka diyorlar bizde buna bi cesit antiseptik iyot gibi bisey kuruyub anstiseptik kalmasi icin suruluyor yaraya bizde bebesin gobegi benim iki gun boyunca bezi yalnis olarak baglamam yuzunden cişinden enfekte oldu galiba yalniz baktigim icin bilememisimNeden yeşil öyle
Canım siz sarılığı fototerapi almadan atlattınız dimiYok canım benimki de ağlayınca 37 cıkıyo normalde de 36.7 felan
The köpürtmüyom vazgeçtim
Günde 7-8 kere en az değişiyoruz canım o zaman doyuyodur iki saat önce emzirdim şuan uyandı etrafı izliyor aç olsa herhalde ağlar
Evet canım 4saatte bir 30cc mamayla düştü sonra 6saatte bir mamayla devam etti öyle bittiCanım siz sarılığı fototerapi almadan atlattınız dimi
Benim de aklımda bulunsun bari ya kopurtmeyimYok canım benimki de ağlayınca 37 cıkıyo normalde de 36.7 felan
Günde 7-8 kere en az değişiyoruz canım o zaman doyuyodur iki saat önce emzirdim şuan uyandı etrafı izliyor aç olsa herhalde ağlar
Amin canım çok saolcanım burda ve diğer gruplarda sürekli yazılıyor mama verince sarılık gidecek diye bir kural yok çoğumuzun başına geldi kendini suçlama bir çok neden var sarılığın Allah çaresiz dert vermesin
Kız niye demiyorsun önceden yeni aklıma geldiben bebeksiz yapıyorum bunugecen hatta sahur hazırlattım eşim hç gitmek istemiyor ailesine ama benim işime geliyor, yemek derdi yok çay derdi yok
Aynen planım bu yiyip içip 2 saate bizim eve gitmemiz gerek uyuyacaklar demekAahhaaa çok iyiyemek yersın, çayını içersın ohh hadı bna eywallah dersın sonra
Kendimi böyle avutuyorum canım sarılıktan ziyade solunum sıkıntısı yaşaması tekrardan çok üzdü beni dua edip bekletiyorum evladım sağlığına kavuşup yuvasına dönsünCanım Allah yardımcınız olsunkendini bekleyemedim diye suçlama bende 60 cc anne sütü vermem rağmen sarılık oldu küveze geri gitti yani bu senin elinde olacak bir durum değil. Orada çok iyi bakılıyor hemşire ablaları başka arkadaşlarında var öyle düşün sağlığı iyiliği için orada
Aynen kuzum ağlarYok canım benimki de ağlayınca 37 cıkıyo normalde de 36.7 felan
Yok canım kokuyor malesefEvet ya kokuyor kaka yıkanmadığı zaman ya da bana öyle geliyor hemen bi popo yıkıyorum
Allahım izniyle sağlıkla gelsin kuzum inşallahKendimi böyle avutuyorum canım sarılıktan ziyade solunum sıkıntısı yaşaması tekrardan çok üzdü beni dua edip bekletiyorum evladım sağlığına kavuşup yuvasına dönsün
Kız bide benim koca kalkalım kalkalım diyor, mutfak falan toplamadan cıkıyoruz bazen harika bi leyKız niye demiyorsun önceden yeni aklıma geldibenimde eşim gitmek istemiyor ama mecbur gidecek
Arada emzirme yaptın mı peki canım,Evet canım 4saatte bir 30cc mamayla düştü sonra 6saatte bir mamayla devam etti öyle bitti
Biliyormusun bende o kararı verdimAy dünden sonra karar verdim Kv bana değil ben Kv gidiyorum hodri meydaneşime söyledim artık 2-3 günde bir annenlere yemeğe gidelim diye bi hoşuna gitti aynen ev batmaz yer içer evimize keyif yapmaya geliriz diyor aynen yiğidim aferin dedim iki bebeyle evin altı üstüne bi gelsin de görsün Kv bir daha ağzını açabiliyor mu. Hiç yardımda etmicem açım ben yemek yok mu dicem yemek hazırlarken bebekleri emzirmeye odaya geçicem yedikten sonra da çayımı içer uyku saatine evime gelirim
Bende normalde hipertansiyon var canım. Ama hamilelikte hep düştü ilac bile gerek kalmadı. Ben de tedirgin oluyorum doğumda ne olacak diye. Limonlu su ile düşürebilirsin ama işte çok işe yaramıyor bazı durumlarda. Çok yükseldiyse yarım limonu 1 bardak suya sıkıp iç. Ama birden içme yavaş yavaş iç. Aniden düşünce baş agrısı kalıyor. Çok yüksekse de baş agrısı oluyor. Tansiyon aleti bul evde dursun takip et kendini. Bi de bu tansiyon panikledikçe artan bişey. Kafaya cok takma. Limonlu su evde yapılacak ilk sey aklında olsun. Tuzu azalt turşu vs yeme bu araKızlar sezaryen olup tansiyon yüksekliği yaşayan var mı ? Dün gece tansiyonum 17-9 ları buldu. Acilde mr ve tomografi çektiler anestezi beyni etkilemiş mi diye. Bişey çıkmadı . Tansiyon ilacı verdi ama benim baş ağrılarım geçmiyor. Hiç böyle baş ağrısı yaşamamıştım hayatımda. Tansiyonum sürekli yüksek ,nabzım 50 lere düşüyor. Çok kötü hissediyorum. Bünyem anesteziyi kaldırmadı galiba.