2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Kızlar atlasın ateşi 37 ateşi varmı
Yok canım benimki de ağlayınca 37 cıkıyo normalde de 36.7 felan
bize hastaneden hemsire geldi yıkamayı gösterdi orası duru suyla yıkanacak diye biliyorum canım aman köpürdetmeyin ya da dra sorun pişiğe yatkınlaşabilir cildini kurutursun
The köpürtmüyom vazgeçtim
Günde 7-8 kere en az değişiyoruz canım o zaman doyuyodur iki saat önce emzirdim şuan uyandı etrafı izliyor aç olsa herhalde ağlar

Neden yeşil öyle
Ben azerbaycanda yasiyorum buraliyim zelyonka diyorlar bizde buna bi cesit antiseptik iyot gibi bisey kuruyub anstiseptik kalmasi icin suruluyor yaraya bizde bebesin gobegi benim iki gun boyunca bezi yalnis olarak baglamam yuzunden cişinden enfekte oldu galiba yalniz baktigim icin bilememisim

Canım siz sarılığı fototerapi almadan atlattınız dimi

Benim de aklımda bulunsun bari ya kopurtmeyim ama ne bileyim ben haftada bir de olsa bebek vücut şampuanı ile yıkıyordum oğlumun özel bölgesini. Ömrü hayatında birkaç kez pişik oldu sadece. Yine de dikkat edeyim

Kendimi böyle avutuyorum canım sarılıktan ziyade solunum sıkıntısı yaşaması tekrardan çok üzdü beni dua edip bekletiyorum evladım sağlığına kavuşup yuvasına dönsün

Aynen kuzum ağlar

Kız niye demiyorsun önceden yeni aklıma geldi benimde eşim gitmek istemiyor ama mecbur gidecek
Kız bide benim koca kalkalım kalkalım diyor, mutfak falan toplamadan cıkıyoruz bazen harika bi ley kimse bi ley de diyrmiyo kalkalım diyen oğulları olunca arkamdan dşyosalar da önemli değil kulağım duymadığı sürece sıkıntı yok

Biliyormusun bende o kararı verdimgerçi ben kv yemeklerini hiç sevmiyorum yemeğe diğilde her gün görsünler diye gitmeyi düşünüyorum yeterki bize gelmesinlerbu pazar babam geliyor 3 senedi görmüyorum malum uzak olduğumuz için şimdi torun oldu 2 hafta kalıcak sonra annemide alıb dönücekler memlekete..kp diyorki onlar gittikten sonra biz gelicez yardımabenim kp kadar zor insan hayatta görmedim 3 çeşit yemek istiyor sabah 5 kalkıyor kahvaltısı hazır olmalı sigarayı evde içiyor say say bitmez geçen gün bana dedi gelicem diye..bende sanki anlamıyorum dedim tabi gelin ama şimdi yeni doğum yaptım rahat evimde olmak istiyorum..bana diyorki sen bizimle rahatsız olmamalısın kusura bakma diyor bende torununu sevmeliyimbirde diyorki 1 yaşına kadar sizde kalıcazsanki çok uzak evlerimizneyse eşim annesiyle konuştu dedi geliyorsun sen gel babamı neden getiriyorsun kızın üstü başı süt kendin anla dedi şimdi misafirmi kabul edicek tabi ikimizde biliyoruzki kv kocasız kalamıyor ondan kimse gelemicekve gerçekten kendi babam bile geliyor 2 haftayı zar zor idare edicem sütyenle yemek konusunda annem yapıcak ve çok rahat birisi babam hem birde ne zaman görücemki.O zaman söz verdikki torununuzu her gün görüceksiniz kendimiz getiricez yeterki gelmesinler

Bende normalde hipertansiyon var canım. Ama hamilelikte hep düştü ilac bile gerek kalmadı. Ben de tedirgin oluyorum doğumda ne olacak diye. Limonlu su ile düşürebilirsin ama işte çok işe yaramıyor bazı durumlarda. Çok yükseldiyse yarım limonu 1 bardak suya sıkıp iç. Ama birden içme yavaş yavaş iç. Aniden düşünce baş agrısı kalıyor. Çok yüksekse de baş agrısı oluyor. Tansiyon aleti bul evde dursun takip et kendini. Bi de bu tansiyon panikledikçe artan bişey. Kafaya cok takma. Limonlu su evde yapılacak ilk sey aklında olsun. Tuzu azalt turşu vs yeme bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…