Canım inan bana korkacağın en son şey fototerapi olsun hemencik etki ediyor öyle söylüyeyim bebişin rengi bembeyaz oluyor cihazın ışığı ve sıcaklığı çok iyi geliyor onlara bukadar çok kendini yıpratmana üzülüyorum ama ben yapma bak sütünde etkilenmesin bizde şöyle oldu bebeği tamamen soyuyorsun birtek bezi kalıyor şapkasını takıp onlara göre bir göz bandı var onuda üzerine takıyorsun ki gözleri ışıktan zarar görmesin ilk bi huysuzlanıyorlar sonra alışıyorlar hatta çok huzurlu uyuyordu kayram inşallah seninde öyle olacakCanım çok korkuyorum fototerapiden ben neden bilmiyorum ama ya ışık yakarsa diye, peki canım bebek nasıl duruyor orda, anne yanında kalıyor mu. Nasıl bir şey kuzum
Canım çok geçmiş olsun benim oğlumunda çok kanı alındı günde 3 kere 2 3 tüp öyle diyeyim sana ama çok az morarma olmuştu bu bildiğin siyah gibi kıyamamSelam kızlar bugün Elisanın elinden kan aldılar alındıktan sonra hemen morardı hala geçmedi kaç saat oldu doktoruna yazdım her gün foto atın hassas ciltli morarmış dedi böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda ağla ağla helak oldum gidip kadını kesesim var zor tutuyorum kendimi
Eki Görüntüle 3403702 Eki Görüntüle 3403703
Hipp organic combiotikCanım sen hangi mamayı kullanıyordun
Evt cnm bu markette 300 dü 370 olmuşBunu mu kullanıyorsun canım
Cnm bnım kızımında sarılık baktılar el üstunden evet morardı ama bu kadar değildi, el üstü ve hatta 2 parmağı da morardı. Çok üzüldüm, bıdahada gıtmedık kan vermeye, 3-4 gün durdu o morartı.Selam kızlar bugün Elisanın elinden kan aldılar alındıktan sonra hemen morardı hala geçmedi kaç saat oldu doktoruna yazdım her gün foto atın hassas ciltli morarmış dedi böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda ağla ağla helak oldum gidip kadını kesesim var zor tutuyorum kendimi
Ben doğumdan sonra hemen verecektim ama 1 hafta yenidoğan yoğun bakımda kaldı. Eve geldikten sonra verdim tuttu hemen. Sürekli emmiyor ama ihtiyaç anında kurtarıcı olabiliyor şimdilikkızlar bebeğinize emzik ne zaman verdiniz yada verneyi düşünüyorsunuz
Bazı yerlerde anne yanında olmuyormuş ama bize bi oda verdiler odaya da küvez getirdiler ışıklar üstündeydi gözlük gibi bişey takıyorlar bebeğin gözüne . Normal uyuyor içinde. Arada çıkarıp eöziriypsun ya da mama veriyorsun . Yani çok sıkıntılı bişey olsa riske atıp koymazlar bebeği korkma . Sarılık daha kötü zarar verebilir öyle düşün . Bizim bebek çok iyi şimdi şükğr .Canım çok korkuyorum fototerapiden ben neden bilmiyorum ama ya ışık yakarsa diye, peki canım bebek nasıl duruyor orda, anne yanında kalıyor mu. Nasıl bir şey kuzum
Aynen en mantıklısı canım zaten zor gebeliğimiz oldu bebişlerimizide götürürüz gideriziyi yapmışsın canım en mantıklısı siz gidin onlar gelmesin en güzeli meğer herkes düşünmüş ya benim aklıma yeni geldi buKv de gel kızım bize demiyor işi biliyormuş hep o geliyor hizmet eden var nede olsa.. ay kp senşn zormuş ya ben yapamam o kadar her şeyi bir şey kim uğraşır. Bir de kp in sizde kalması saçma bende istemem her yerin süt içinde kendi götümüğx zor topluyoruz zaten. Hele bir de 1 yaşa kadar sizle yaşatıp napacak ay Allahım.
Evet çok kötü oldu doktoruna da yazdım takip edelim dedi hassastır dedi ama içim parçalanıyor resmenCanım inan bana korkacağın en son şey fototerapi olsun hemencik etki ediyor öyle söylüyeyim bebişin rengi bembeyaz oluyor cihazın ışığı ve sıcaklığı çok iyi geliyor onlara bukadar çok kendini yıpratmana üzülüyorum ama ben yapma bak sütünde etkilenmesin bizde şöyle oldu bebeği tamamen soyuyorsun birtek bezi kalıyor şapkasını takıp onlara göre bir göz bandı var onuda üzerine takıyorsun ki gözleri ışıktan zarar görmesin ilk bi huysuzlanıyorlar sonra alışıyorlar hatta çok huzurlu uyuyordu kayram inşallah seninde öyle olacak
Canım çok geçmiş olsun benim oğlumunda çok kanı alındı günde 3 kere 2 3 tüp öyle diyeyim sana ama çok az morarma olmuştu bu bildiğin siyah gibi kıyamam
Umarım sadece morartıdır elinde ezilme vs yoktur dimi ondan korkuyorum olsa durmazdı ama diyorum bir yandan daCnm bnım kızımında sarılık baktılar el üstunden evet morardı ama bu kadar değildi, el üstü ve hatta 2 parmağı da morardı. Çok üzüldüm, bıdahada gıtmedık kan vermeye, 3-4 gün durdu o morartı.
Ayyy kıyamam ya kuzum valla ne deyim bilemedim gerçekten gecmiş olsunSelam kızlar bugün Elisanın elinden kan aldılar alındıktan sonra hemen morardı hala geçmedi kaç saat oldu doktoruna yazdım her gün foto atın hassas ciltli morarmış dedi böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda ağla ağla helak oldum gidip kadını kesesim var zor tutuyorum kendimi
o karışmıyor, karışsa da benden taraf olur zaten bende karıştırtmıyorum annesiyle arası bozulmasın diye. Ama kadın resmen iyi niyeti kullanmaya bayılıyorEşin ne diyor peki
Tabi canım değişiyorum çişli olsa bile rahatsız oluyor sanıyorum bebişimSize de danışayım kızlar ? Kız bebeklerde farklı mı bilmiyorum ama gece her besleme de 2-3 saatte bir alt değişiyorum kaka zaten 2 günde bir yapıyorlar mamadan dolayı. Ama çiş her yaptıklarında altlarını değişiyorum gece gündüz fark etmiyor. Sizde öyle mi yapıyorsunuz kimisi çişli bezi sürekli değişmiyormuş her 2-3 saatte bir değilde bi değişip bir değişmiyormuş ?
Bende değişiyorum her 2/3 saatte bir çünkü dolu oluyor şubat grubuna da sordum bakalım. İnternette gece değişime gerek yok diyorTabi canım değişiyorum çişli olsa bile rahatsız oluyor sanıyorum bebişim
Cnm sanmıyorum ezılme oldugunu, ama geçer o morartı merak etmeUmarım sadece morartıdır elinde ezilme vs yoktur dimi ondan korkuyorum olsa durmazdı ama diyorum bir yandan da
Kuzum nasıl gerek yok birde benimki çişini fazla yapar her gece en azından 2 defe değişiyorum ve her defasında dolmuş oluyor..birde bu sleepy artık 2 defa sızdırma yapmış bizde ondan korkuyorum 3 poşet var evde bitince Molfix denicemBende değişiyorum her 2/3 saatte bir çünkü dolu oluyor şubat grubuna da sordum bakalım. İnternette gece değişime gerek yok diyor
Doğuma az kaldı balım bunu kararlaştır valla bide bu stresi çekmeo karışmıyor, karışsa da benden taraf olur zaten bende karıştırtmıyorum annesiyle arası bozulmasın diye. Ama kadın resmen iyi niyeti kullanmaya bayılıyor
Evet benimkilerde yapıyor sürekli maşallahKuzum nasıl gerek yok birde benimki çişini fazla yapar her gece en azından 2 defe değişiyorum ve her defasında dolmuş oluyor..birde bu sleepy artık 2 defa sızdırma yapmış bizde ondan korkuyorum 3 poşet var evde bitince Molfix denicem
Benimki başlarda hep kaka yapardı o yüzden mecbur gece de degistirirdim ama eğer çok aşırı yapmıyorsa ve emzirme sıklığı da azaldiysa gece bez değişmemek gerek. O uykuyu açmasına gerek yok çünkü. Kaliteli bir uyku uyumuyorlar o zamanEvet benimkilerde yapıyor sürekli maşallahbir de bez ağır oluyor yani demek ki 2-3 saatte aynı beze bazen 2 kez yapıyorlar bence bazen bez ağır oluyor bazen hafif. Sleepy hiç kullanmadım canım ama prima ve molfix karışık kullanıyorum ikisinden de memnunum sızdırma konusunda ya da beden ve pişik olmadı şükür