2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Canım çok korkuyorum fototerapiden ben neden bilmiyorum ama ya ışık yakarsa diye, peki canım bebek nasıl duruyor orda, anne yanında kalıyor mu. Nasıl bir şey kuzum
Canım inan bana korkacağın en son şey fototerapi olsun hemencik etki ediyor öyle söylüyeyim bebişin rengi bembeyaz oluyor cihazın ışığı ve sıcaklığı çok iyi geliyor onlara bukadar çok kendini yıpratmana üzülüyorum ama ben yapma bak sütünde etkilenmesin bizde şöyle oldu bebeği tamamen soyuyorsun birtek bezi kalıyor şapkasını takıp onlara göre bir göz bandı var onuda üzerine takıyorsun ki gözleri ışıktan zarar görmesin ilk bi huysuzlanıyorlar sonra alışıyorlar hatta çok huzurlu uyuyordu kayram inşallah seninde öyle olacak
Canım çok geçmiş olsun benim oğlumunda çok kanı alındı günde 3 kere 2 3 tüp öyle diyeyim sana ama çok az morarma olmuştu bu bildiğin siyah gibi kıyamam

Cnm bnım kızımında sarılık baktılar el üstunden evet morardı ama bu kadar değildi, el üstü ve hatta 2 parmağı da morardı. Çok üzüldüm, bıdahada gıtmedık kan vermeye, 3-4 gün durdu o morartı.

Canım çok korkuyorum fototerapiden ben neden bilmiyorum ama ya ışık yakarsa diye, peki canım bebek nasıl duruyor orda, anne yanında kalıyor mu. Nasıl bir şey kuzum
Bazı yerlerde anne yanında olmuyormuş ama bize bi oda verdiler odaya da küvez getirdiler ışıklar üstündeydi gözlük gibi bişey takıyorlar bebeğin gözüne . Normal uyuyor içinde. Arada çıkarıp eöziriypsun ya da mama veriyorsun . Yani çok sıkıntılı bişey olsa riske atıp koymazlar bebeği korkma . Sarılık daha kötü zarar verebilir öyle düşün . Bizim bebek çok iyi şimdi şükğr .

Aynen en mantıklısı canım zaten zor gebeliğimiz oldu bebişlerimizide götürürüz giderizAllah'tan diyorum benden öncede eşim kp hiç iyi diğiller ondan o konuda şansliyim bana gerek kalmıyor

Size de danışayım kızlar ? Kız bebeklerde farklı mı bilmiyorum ama gece her besleme de 2-3 saatte bir alt değişiyorum kaka zaten 2 günde bir yapıyorlar mamadan dolayı. Ama çiş her yaptıklarında altlarını değişiyorum gece gündüz fark etmiyor. Sizde öyle mi yapıyorsunuz kimisi çişli bezi sürekli değişmiyormuş her 2-3 saatte bir değilde bi değişip bir değişmiyormuş ?

Evet çok kötü oldu doktoruna da yazdım takip edelim dedi hassastır dedi ama içim parçalanıyor resmen

Umarım sadece morartıdır elinde ezilme vs yoktur dimi ondan korkuyorum olsa durmazdı ama diyorum bir yandan da

Ayyy kıyamam ya kuzum valla ne deyim bilemedim gerçekten gecmiş olsun

Tabi canım değişiyorum çişli olsa bile rahatsız oluyor sanıyorum bebişim

Tabi canım değişiyorum çişli olsa bile rahatsız oluyor sanıyorum bebişim
Bende değişiyorum her 2/3 saatte bir çünkü dolu oluyor şubat grubuna da sordum bakalım. İnternette gece değişime gerek yok diyor

Bende değişiyorum her 2/3 saatte bir çünkü dolu oluyor şubat grubuna da sordum bakalım. İnternette gece değişime gerek yok diyor
Kuzum nasıl gerek yok birde benimki çişini fazla yapar her gece en azından 2 defe değişiyorum ve her defasında dolmuş oluyor..birde bu sleepy artık 2 defa sızdırma yapmış bizde ondan korkuyorum 3 poşet var evde bitince Molfix denicem

Kızlar bugün tam 38 hafta oldum 3 4 cm açıklığım varmış nst de sancı 0 artık bir an önce doğurmak istiyorum zorlanıyorum bir yandan korkuyorum çok hareketsiz geçirdim hamileliğmi nasıl dogururum bilmiyorum bu açıklıkla ne zaman doğum olur acaba bide acayip çatı ağrım var kemiklerim çok ağrıyor

Evet benimkilerde yapıyor sürekli maşallah bir de bez ağır oluyor yani demek ki 2-3 saatte aynı beze bazen 2 kez yapıyorlar bence bazen bez ağır oluyor bazen hafif. Sleepy hiç kullanmadım canım ama prima ve molfix karışık kullanıyorum ikisinden de memnunum sızdırma konusunda ya da beden ve pişik olmadı şükür

Benimki başlarda hep kaka yapardı o yüzden mecbur gece de degistirirdim ama eğer çok aşırı yapmıyorsa ve emzirme sıklığı da azaldiysa gece bez değişmemek gerek. O uykuyu açmasına gerek yok çünkü. Kaliteli bir uyku uyumuyorlar o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…