- 26 Temmuz 2018
- 6.318
- 7.428
- 198
- 32
Yaaa bisey olur mu kiİğnemin saatini kaçırdım uyumuşum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa bisey olur mu kiİğnemin saatini kaçırdım uyumuşum![]()
1 saat geç yapmış oldum sanırım olmaz bugün biraz fazla bulantım var benim yemek yiyemiyorum artık hemen bulanıyorum uykumda geldi uyuyum dedim kaçmışYaaa bisey olur mu ki
Ben geçen gün oğlumu uyuturken uyuyup kalmisim 2 buçukta büyük oğlan da okuldan çıkıyor bir uyandım 14.40 çocuk okulda kaldı koştum gittim hemen1 saat geç yapmış oldum sanırım olmaz bugün biraz fazla bulantım var benim yemek yiyemiyorum artık hemen bulanıyorum uykumda geldi uyuyum dedim kaçmış![]()
Çoğu zaman uyuyorum bende önceki bebetom böyle değildi bu çok uyku yapıyorBen geçen gün oğlumu uyuturken uyuyup kalmisim 2 buçukta büyük oğlan da okuldan çıkıyor bir uyandım 14.40 çocuk okulda kaldı koştum gittim hemen![]()
Kızın mı var oğlun muÇoğu zaman uyuyorum bende önceki bebetom böyle değildi bu çok uyku yapıyor
Alarm kurrr. Benim her aksam 8de alarmım çalıyorİğnemin saatini kaçırdım uyumuşum![]()
Birkaç farklı test sonucum da böyle çıktığı için önlem alınması gerekir dediler inşallahHeterozigotları doktorlar önemsemiyor ama ben dahil düşük yapanlarda hep heterozigot da olsa pıhtılaşma çıkıyor. Bu sefer inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri![]()
İnşallahbende 6 hafta 1 gunum. 4 hafta 5 gunde keseyi gorduk 6.3 ya 6.4 e bir dahaki kontrolum var insallah duyariz kalbini.
D vitamini omega3 ve folik asit kullanıyorum ben canımKızlar daha önce sormuştum ama ara da kaynadı sanırım. Şuan kullandığınız vitaminler var mı?
Emin değilim ama en azından 7 hafta olsun istiyorumGenel olarak karindan bakıyorlar vajinal bakmak isterse de sen karşı çıkarsam bakmıyorlar iki çocuk doğurdum hiç alttan bakmadılar bana
Aramiza hosgeldinevet bende sendenim kan verdim şuan beklemedeyim hepsini bir görmek duymak istiyorum ne zaman gideceksin doktora
Evet bencede bunların kullanılması gerekiyor teşekkür ederim canımD vitamini omega3 ve folik asit kullanıyorum ben canım
Yok alttan baktırmam zaten de söylerler mi diye merak ettim. Teşekkür ederim tekrarBence alttan baktırmayın ne olur ne olmaz progestrona vitaminlerinize baktırın ben öyle yapacam 8 hafta da karında. Baktırmayı düşünüyorum
Oğlum var 12 yaşındaKızın mı var oğlun mu
Mantıklı alarm kurayım ben artıkAlarm kurrr. Benim her aksam 8de alarmım çalıyor![]()
Evet benimde öyleKızlar 4 haftalık değil de sanki 4 aylık bir göbeğim var gerginn patlıcak gibi sizin de öyle miiii![]()
Doğumdan ne kadar önce iğneyi bıraktınızEvet oksapar 4000 kullanıyorum
Benim de oyle inanilmaz komigime gidiyor,ogrendigim gunden beri gizlemek icin bol seyler giyiyorumKızlar 4 haftalık değil de sanki 4 aylık bir göbeğim var gerginn patlıcak gibi sizin de öyle miiii![]()