2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Canım mende azerbaycanliyam mende istedim zelyonka edim amma hekim dedi heçne etme mende etmedim özü özüne sağaldı ve üstelik hekimimde azerbaycanlıdı burda qeti şeklinde dedi heçne etme

Kızlarrr ben kafayı yiycem gerçekten. Kv bugün gelmiş diyor ki hastanede hemşirelere verilecek kıyafetleri göster de orda veririm ben. Bende neyse gösterdim ama gösterirken annem gelemezse falan tabi sen gösterirrsin dedim. Ama anlamıyorrr hastanede yanımda kalma planları yapıyor. Ne kadar anlayışsız insanlar var ya

Canım mende azerbaycanliyam mende istedim zelyonka edim amma hekim dedi heçne etme mende etmedim özü özüne sağaldı ve üstelik hekimimde azerbaycanlıdı burda qeti şeklinde dedi heçne etme
Sari irin/su sizdede olmusdu? Ele bil quruyur nese ama tam anlaya bilmirem hərgün birce damla pereks tokurem qaynadir demeli enfeksiyon var

Dümdüz söylesene annem kalacak diye

34 Tü sanırım yanlış bilgi vermeyeyim bi sorun yine de .. fototerapiden sonra ertesi gün 10 a düşmüştü değer . Cidden fayda ediyor mutlaka yaptırmak lazım
Canım çok korkuyorum fototerapiden ben neden bilmiyorum ama ya ışık yakarsa diye, peki canım bebek nasıl duruyor orda, anne yanında kalıyor mu. Nasıl bir şey kuzum

canım geçen söyledim açıkça, ev önemli değil ama hastanede yanımda annem kaladak rahat edemem ben altımı falan açıp bakacaklar sonucta dedim, temizlenip giydirilcem dedim yokk anlamıyor
Bizde de bu oldu kaç kere söylediler ya senin annen ya bu annen gelsin doğumuna dedi kayinbabam en son cinnet geçirip ben iki anneyide streste istemiyorum kardeşim gelecek dedim bakabilir misin dedi bakarım ben bebeğime kedi bile yavrusuna bakıyor dedim ve bitti lohusalıkta cinnet gecirmek istemiyorsan ben doğumdan sonra yanımda annemin kalmasını istiyorum diyeceksin dümdüz kocanla ve doktorunlada konuş en fazla iki refakatçi kabul etsinler biri eşin biri annen

Ay bende duymadığım sürece istediğini salladın arkamdan aman keşke benim koca da kalk kalk dese ben ona kalk diyorum ama bye eğer iki bebeyle gidicem ya yapmasam da bir şey demez yüzüme

iyi yapmışsın canım en mantıklısı siz gidin onlar gelmesin en güzeli meğer herkes düşünmüş ya benim aklıma yeni geldi bu Kv de gel kızım bize demiyor işi biliyormuş hep o geliyor hizmet eden var nede olsa.. ay kp senşn zormuş ya ben yapamam o kadar her şeyi bir şey kim uğraşır. Bir de kp in sizde kalması saçma bende istemem her yerin süt içinde kendi götümüğx zor topluyoruz zaten. Hele bir de 1 yaşa kadar sizle yaşatıp napacak ay Allahım.

Hayırlı akşamlar ben test atmistim bugun negatif cikti kanda 2 gundur olmayan kanama bugun pembe leke oldu bu basina gelen var mı?

1 refakatçi alıyolar zaten açıkça söyledim hala üsteliyor. Valla en son bana da cinnet geçirtecekler gibi

Sari irin/su sizdede olmusdu? Ele bil quruyur nese ama tam anlaya bilmirem hərgün birce damla pereks tokurem qaynadir demeli enfeksiyon var
Yox onlar olmadı şükür ama qanama var idi quruyurdu hekim dedi qorxma normaldı..bu perekis zelyonka lazımsızdı burda hekimler yaxşi baxmirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…