• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    0
Kızlar moralim çok bozuk kiminle konuşsam kese görünmeden kan pıhtılaşması için iğneye hep başlamışlar çok korkuyorum benim doktorum neden bana kese görününce başlarız diyo ya o zamana kadar kesem oluşmazsa niye bana böyle diyor doktor 😔
Onların Farklı bi durumu vardır belki o yüzden

bilmiyorum zaten çevremde benden başka hiç kimse kese gözükünce başlarız dememiş sadece bende şuan bu durum var herkes gebeliğini öğrendiği gibi kan sulandırıcıya başlamış

Kızlar moralim çok bozuk kiminle konuşsam kese görünmeden kan pıhtılaşması için iğneye hep başlamışlar çok korkuyorum benim doktorum neden bana kese görününce başlarız diyo ya o zamana kadar kesem oluşmazsa niye bana böyle diyor doktor 😔
Canikom şimdi sana şöyle anlatayım.. Hepimiz için öncelik sağlıklı bir gebelik elde etmektir. Önce kaliteli bir sperm ve kaliteli bir yumurta döllenecek// Sonra beta değerlerin 2 günde en az iki katı artacak// Progesteron değerin normal sınırlarda olacak. Vücut sağlıklı bir gebelik elde edip keseyi oluşturacak. Herşey yolundaysa kesen güzelce şekillenir, hemen kan sulandırıcıya başlarsın ve devamında da Allah nasip etmişse hersey yolunda ilerler. Kese oluşana kadar hersey muammadır. Kimyasal gebelik mi, dış gebelik mi, sağlıksız gebelik mi doktorlar bundan emin olmak ister. Diyelim ki sağlıksız bir gebelik oluştu iğne kullanmanın hiç bir manası yok acıdan başka. Önce sağlıklı gebelik, sonra korumak için alınacak önlemler ♥️ Doğru olan budur zaten

Bence alttan baktırmayın ne olur ne olmaz progestrona vitaminlerinize baktırın ben öyle yapacam 8 hafta da karında. Baktırmayı düşünüyorum
Bana alttan baktı aslında istememiştim ama dış gebelik vs olursa erken anlamazsak kötü olur dedi korktum ben de. İnşallah bir sorun olmaz 🙏🏽

Canım hiç bozma moralini zaten kese oluşana kadar tutunacağı varsa tutunuyormuş yoksa da istediğin kadar iğne ol tutmazmış. Sen kesen için git oluşur oluşmaz da başlarsın 🌸

Canikom şimdi sana şöyle anlatayım.. Hepimiz için öncelik sağlıklı bir gebelik elde etmektir. Önce kaliteli bir sperm ve kaliteli bir yumurta döllenecek// Sonra beta değerlerin 2 günde en az iki katı artacak// Progesteron değerin normal sınırlarda olacak. Vücut sağlıklı bir gebelik elde edip keseyi oluşturacak. Herşey yolundaysa kesen güzelce şekillenir, hemen kan sulandırıcıya başlarsın ve devamında da Allah nasip etmişse hersey yolunda ilerler. Kese oluşana kadar hersey muammadır. Kimyasal gebelik mi, dış gebelik mi, sağlıksız gebelik mi doktorlar bundan emin olmak ister. Diyelim ki sağlıksız bir gebelik oluştu iğne kullanmanın hiç bir manası yok acıdan başka. Önce sağlıklı gebelik, sonra korumak için alınacak önlemler ♥️ Doğru olan budur zaten
Haklısın kendim bir sürü seneryolar ürettim kafamda çok sağol zaten yarın kontrolüm var tekrar doktoruma da soracağım bence oda senin verdiğin cevabı bana verecek 🙏☺️

Haklısın kendim bir sürü seneryolar ürettim kafamda çok sağol zaten yarın kontrolüm var tekrar doktoruma da soracağım bence oda senin verdiğin cevabı bana verecek 🙏☺️
Çok yakın bir arkadaşımın 2 gebelik kaybı vardı. Doktoru dedi ki çok temkinli ol hamile kaldığın anda iğneye başlayacaksın. Kızcağız daha adetine 1 hafta kala hamileliğini öğrendi test yapa yapa hemen iğneye başladı. Regl günü geldiğinde pattt regl oldu. Meğersem kimyasal gebelikmiş. Boşu boşuna 7 tane iğne yedi üstüne daha da psikolojisi bozuldu. Yani gebelik sağlıksızsa istersen kutu kutu oksaparı kafana dik boş. Ama sağlıklıysa kese görünene kadar sıkıntı olmuyor rahat ol sen ♥️

Biraz da alışverişten konuşalım ne zamana Alışverişe başlamayı düşünüyorsunuz ☺️🌸

İğnemin saatini kaçırdım uyumuşum 🤧

Back