2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bende adet ağrısı gibi ağrı oluyor aynı zmanda kasılma ama geçiyor hiç bişey olmamış gibi oluyor biraz sonra aynı ağrı tekrarlıyor bu doğum sancısı mi

Siz iyi olunda önemli değil canım benim. İnşallah en kısa zamanda tamamen geçer canım

Bence de rutin çok mantıklı olmus. Yoksa sana da yazık. Zaten zor, kolaylaştırmak gerek. Tebrik ederim ama düşünmüşsün araştırmışsın bunları. Benim 2. Hamileliğim bunda bari kolay büyüteyim diyorum. Annem 2 oğlu varken ikizimle beni doğurmus. Üstelik onlar 2ve 5 yasındayken. Kafayı yemek üzereymiş. Halime şükürler olsun diyorum

Yapamazsam epidural isteyeceğim ama sezaryene de kayıyor gibiyim yaklaştıkça korkularım arttı doktor da kafası daha çok yukarda dedi bugünHaftaya duruma göre planlama yapacağız.
Ben de yapamazsam epidurale kayarım demiştim. Senin hibi düşünüyordum. Sonra Doktoruma detaylı sordum. Bana dedi ki. Asıl ilk sancı başladıgında takarım epidurali, 8 cm kadar olunca yani sonlara yaklaştıkça dozunu indiririm, hem ıkınma hissin gitmez, tamamen kesersek acını, ıkınmayı yapman zorlaşır. dedi. Asıl sebebi de başlarda yasadıgımız sancılar anneyi yoruyormuş. Yıpratıyormuş. Güç kalmıyormus annede. Doğum anında ıkınmayı güçlü şekilde yapabilmek için epidurali baştan takmak gerekiyor dedi.

canım çok ama çok teşekkür ederim iyi ki varsın

evet ya bebeğimin vücudu bembeyaz yüzü sarı esmer gibi duruyor aaa esmer olmuş bebeğin diyorlar :) sarılık yüzünde devam ne zaman gecer ki acaba

Aa sen ikiz misin canım anneciğine gerçekten Allah güç kuvvet vermiş ikizlerde kolaylaştırmak gerek bir de ben tek bakıyorum olabildiğince araştırmak durumundayım ikisine de elimden geldiğince yetmeye çalışıyorum şuan çok şükür rabbim güç kuvvet veriyor işime siniyor bakma şeklim tabiki daha iyisi olabilir sma en azından elimden geleni yapıyorum diyebiliyorum benim abiminde ikizleri var oradan biliyorum düzensizlik ikizlerde nasıl başa bela o yüzden öyle olmak istemediğim için ordan gözlemlediklerimim tersini yapıyorum

Ay bir kızım bir kustu tüm yediğini çıkardı çocuk gece gece aleze kadarbyatak örtüsü değiştirdim sonra açlıktan bir o kadar daha yedi uyudu şükür

Sinirlerin bozulmuş olabilirmkuzu myabikş kafaya takmış olabilirsin sakinleş her bebek sarılık oluyor elbet çoğu. Bugün dr kapısında 10 ailenin 8 i biz dahil sarılık için bekliyorduk düşün

Aynen ikiz olmak çok başka bir şey. Bi de tek yumurtayız seninkiler tek mi çift mi?
Haha gözlemlediklerinin tersini yapmak da iyi fikirmiş kendine eziyete dönüşmediği sürece sen ilgilen tabi. Annem çok zorlanmıs, hala söylenir hala kızar babama. Bize bakma telaşından ilgilenememiş duygusal bağ kurma açısından. İhtiyaçlarımızı karşılamakla meşgulmüş hep. Oyun bile oynadığımızı hatırlamıyorum. Napsın haklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…