2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Allah yardımcın olsun. Ben de geldim hastanedeyim 🩷 dua edin kızlar lütfen korkuyorum.
Sizin saat kaçta Rabbim sağlıkla sıhhatle hayırla evlatlarımizi kucağımıza almayı nasıp etsin onlarada biz annelere sağlık sıhhat hayır versin ❤️

Cnm kndini kastın kastın acaba sinirlerınmi boşaldı 🙄
Ya resmen depresyona girdim, hiç iyi değilim. Ben böyle değildim güçlü biriydim bana ne oldu anlamıyorum, sürekli ağlıyorum. Delirecek gibiyim. Logusalıgı resmen dibine kadar yaşıyorum dün nasıl bir hale girmişim ki kayınvalidem nasıl ağlamış kız ölecek diye benim için. Ben böyle değildim kararlı güçlü kimseye zerre eyvallahı olmayan sinirli bir kişiliğim vardı. Şimdi o gitti başka bir insan oldum. Öyle zorlanıyorum ki. Dün gece bebeğime bakamadım resmen. Kafam Allah bullak.

Ya resmen depresyona girdim, hiç iyi değilim. Ben böyle değildim güçlü biriydim bana ne oldu anlamıyorum, sürekli ağlıyorum. Delirecek gibiyim. Logusalıgı resmen dibine kadar yaşıyorum dün nasıl bir hale girmişim ki kayınvalidem nasıl ağlamış kız ölecek diye benim için. Ben böyle değildim kararlı güçlü kimseye zerre eyvallahı olmayan sinirli bir kişiliğim vardı. Şimdi o gitti başka bir insan oldum. Öyle zorlanıyorum ki. Dün gece bebeğime bakamadım resmen. Kafam Allah bullak.
Cnm noldu sana böyle yaa😔 bol dua et. 🤲 Grekırse destek al, eşin ne dıyor peki?

evet ya bebeğimin vücudu bembeyaz yüzü sarı esmer gibi duruyor aaa esmer olmuş bebeğin diyorlar :) sarılık yüzünde devam ne zaman gecer ki acaba ☺️
Ayy cnm evet yaa bnım bebişimde bugday tenli çok enteresan, kara sarı bı bebek, saclar sıyah🙄halbukı eşim kızıl, ben sarışın ve çilliyim🤭 bakıp bakıp şaşırıyoruz

Kuzum ya 9 ayın acısı çıkıyor bence bir destek al, Rabbim yardımcın olsun, kuran falan aç dinleyin bebişle
Ayy cnm evet yaa bnım bebişimde bugday tenli çok enteresan, kara sarı bı bebek, saclar sıyah🙄halbukı eşim kızıl, ben sarışın ve çilliyim🤭 bakıp bakıp şaşırıyoruz
Canım değişir daha bebiş
Benimde eşim kızıl ben esmerim
Bebişin saçlar koyu ama banyo yaptıkça açılıyor sanki, diğer çocuklarımın da öyleydi, sonuçlar küçük oğlum kızıl oldu, renkli gözlü oldu, bu bebişimin teni kırmızı daha 🙂 zamanla beyaza dönüyor kırmızı ten

hayhay123 hayhay123 P PembeBiKuzu kızlar sağlıkla kavuşun bebeklerinize, çok güzel bir doğum olsun 🤲

normal şartlarda bizde doktorla bu günü planlamıştık doğum için, ama benim bebiş erken davranıp 11 önceden geldi 😬

Kuzum ya 9 ayın acısı çıkıyor bence bir destek al, Rabbim yardımcın olsun, kuran falan aç dinleyin bebişle

Canım değişir daha bebiş
Benimde eşim kızıl ben esmerim
Bebişin saçlar koyu ama banyo yaptıkça açılıyor sanki, diğer çocuklarımın da öyleydi, sonuçlar küçük oğlum kızıl oldu, renkli gözlü oldu, bu bebişimin teni kırmızı daha 🙂 zamanla beyaza dönüyor kırmızı ten
Oğlum sarıydı küçükken şimdi koyuldu bayaa saçları, çok az çillerı var, acaba bu kızıl olurmu dıye dusundum. 2-3 çocuktan bırı kızıl olabılıyor. Evet açılır daha saçları beyazlar teni dıye duşunuyorum bnde.

canım aşırı zor bir süreç geçirdin aylarca yattın sonra bir sürü ciddi sıkıntın oldu doğumda bile ne yazık ki oldu bence artık sinirlerin boşalıyor ben seni çok haklı buluyorum lohusalıktan da ayrı senin bu ruh halin inan kim yaşasa aynı şeyleri seninle aynı durumda olurdu ama herşey bitti sağ salim kucağına aldın yaptığın hersey yaşadığın hersey hayırla doğrulukla sonuçlandı hersey negatif gibi durdu ama dikkat edersen sonuçlar hep pozitif çıktı bence negatif olanlara değil pozitif olanlara odaklan ve şükret kendine gelmeye mutlu olmaya çalış bir sürü melekler geldi sizi korudu gülme zamanın geldi 🙏

Canım lohusalık gerçekten zor, ben de bir hafta sürekli ağladım şimdi biraz daha iyiyim. Bebeğinin sana muhtaç olduğunu ve stresinin sütünden ona geçtiğini bilerek kendini rahatlatmaya çalış kuzum. Her şey geçecek her şey güzel olacak inşallah. Ben de eşim yanımda değil diye her gün ağladım bebeğe haksızlık mı ediyorum eşime haksızlık mı ediyorum acaba diye her gün eve dönmek istedim. Ama yavaş yavaş duygularımız da rayına oturuyor, geçecek inşallah

Lohusa depresyonuna girmiş olabilirsiniz, kısa süren bir dönem ancak yardim almanızı öneririm, çok daha kolay atlatirsiniz

Kızlar benim bebe sürekli aranıyor, yenidoğan da çok normal biliyorum diğer çocuklarımdan da ama bu daha fazla sürekli meme de durmak istiyor, benim bir şikayetim yok aslında yeter ki emsin, ama bazı zamanlar çok kalkıyor mesela dün ve sürekli meme sürekli meme, bu sefer acaba doymuyor mu diye de düşündürüyor, artık en son meme üstüne mama yaptık 30cc kadar içti ve uyudu 😮
Mama üstüne uyuması aç mı diye düşündürdü🥴
Göğüslerim doluyor, gün içinde hatta uzun uyursa akıyor bile🧿 her bezi çiş kakalı,anlamadım bu emme işinden😬 bebeğim 11 günlük oldu bugün

Canım bu gece mama vermiyim bi dedim 3 buçuk saattir uyuyo sütüm de doyurmuş mudur ondan mı uyuyo sence

Kızlar benim bebe sürekli aranıyor, yenidoğan da çok normal biliyorum diğer çocuklarımdan da ama bu daha fazla sürekli meme de durmak istiyor, benim bir şikayetim yok aslında yeter ki emsin, ama bazı zamanlar çok kalkıyor mesela dün ve sürekli meme sürekli meme, bu sefer acaba doymuyor mu diye de düşündürüyor, artık en son meme üstüne mama yaptık 30cc kadar içti ve uyudu 😮
Mama üstüne uyuması aç mı diye düşündürdü🥴
Göğüslerim doluyor, gün içinde hatta uzun uyursa akıyor bile🧿 her bezi çiş kakalı,anlamadım bu emme işinden😬 bebeğim 11 günlük oldu bugün
Gazı var mı peki? Benimki de ilk kez mamasız 3 buçuk saattir uyuyo açlıktan mı tokluktan mı anlamadım. Gazı olduğunda sürekli aranıyor benimki mama verince aynı dediğin gibi uyuyo bence bayıltıyo bu mama 🤣

Canım lohusalık gerçekten zor, ben de bir hafta sürekli ağladım şimdi biraz daha iyiyim. Bebeğinin sana muhtaç olduğunu ve stresinin sütünden ona geçtiğini bilerek kendini rahatlatmaya çalış kuzum. Her şey geçecek her şey güzel olacak inşallah. Ben de eşim yanımda değil diye her gün ağladım bebeğe haksızlık mı ediyorum eşime haksızlık mı ediyorum acaba diye her gün eve dönmek istedim. Ama yavaş yavaş duygularımız da rayına oturuyor, geçecek inşallah
İnşallah canım inşallah, en kısa zamanda toparlarız. Gerçekten Logusalık çok zormuş. Diyorlardı Logusalık çok zor diye inanmıyorumdum. Sütüm gerçekten etkilendi. Hamilelikte yaşadığım tramvalar bence şimdi çıktı. Anestezi doktoru ile görüşmeye gittiğimde hamilelik sürecini anlatmıştım, amniyosentez, aylarca yattım, gebelik şekeri, gebelik tansiyonu, son dönem gebelik kolestazı, kalbindeki delik kaç kere heyette girdim dedim, bir hamilelik başına gelebilecek hersey gelmiş dedi. Gerçi hani bir laf var parmağının hangisi kesilse canın orda

canım aşırı zor bir süreç geçirdin aylarca yattın sonra bir sürü ciddi sıkıntın oldu doğumda bile ne yazık ki oldu bence artık sinirlerin boşalıyor ben seni çok haklı buluyorum lohusalıktan da ayrı senin bu ruh halin inan kim yaşasa aynı şeyleri seninle aynı durumda olurdu ama herşey bitti sağ salim kucağına aldın yaptığın hersey yaşadığın hersey hayırla doğrulukla sonuçlandı hersey negatif gibi durdu ama dikkat edersen sonuçlar hep pozitif çıktı bence negatif olanlara değil pozitif olanlara odaklan ve şükret kendine gelmeye mutlu olmaya çalış bir sürü melekler geldi sizi korudu gülme zamanın geldi 🙏
Nasıl duygularıma tercüman oldun canım, Şükür oğlum yanımda biliyor musun rüyalarımda gördüğüm çocuğu doğurdum resmen altın şaçlı renkli gözlü tabi değişmezse.evet kuzum bir sürü şükür nedenim var şuan ama inan elimde değil. İnan canım, doktor çıkmıyor hadi oğlum hadi dediğini asla unutmuyorum ve bir tur kordonu var dedi boynunda, Kardiyoloji o esnada hemen kalbini dinledi doktorum bir hışımla sorun mu var dedi o an resmen yüreğim gitti. Hep neleri var diyorum inan heyette bir kadın vardı trizomi 18 di bebeği ve ben vazgeçmiyorum gittiği yere kadar demişti. Diyorum ki sende güçlü ol bak annesin hep kendime bu telkini veriyorum ama bir an sinir boşalması oluyor canım bende.

X