- 30 Eylül 2022
- 2.411
- 3.284
İyiki benim gibi değilsin cansu kırılmasınlar deyip alttan alsan üstüne çıkacakmış senin kv bide öğretmen emeklisi nasıl tuzla ovarak yıkayacak küçücük bebekleri dalga geçer gibi yapıyor resmen tavrı çok sinir bozucu 40ı çıkınca sabahtan yıkayın kocanla delirtmesin seni iyiceAy Kv ler geldi gitmek bilmiyorlar uyku eğitimi veriyoruz akşam 8 de yatacaklar dedik 20:30 oldu hala kucaktan bırakmıyorlar zorla aldım artık uyku vakti diyip odaya geçtim. 1.30 saattir salonda bekliyorlar gitmediler uyutayım danyanlarına gideyim diye beklemeyin beni dedim eğitim bu ağladıkça ee ee diyorum nasıl ayrılayım kucağa almıyorum ağlıyorlar doğal olarak böyle eğitim mi olur falan delritti beni odayı kilitledim girmesin diye. Takmış 40 lerı çıkınca tuzla ovarak yıkayacakmış eşime söylüyor duydum mutfaktan bağırdım asla asla asla kabul etmiyorum hayır aslaaaa diye bağırdım eşimde anne öyle saçma şeymi okur dedi güldü eşime gizlice dedim sakın aptal geleneklerle gelme bana sakın konuştuk bunları dedim. Lanet ya bir daha bok çapırrırım delirmiş kadın.. çocuğu uyutuyorlar kucakta dedim yapmayın uyku saatini bekliyorum uyanık kaldın gece sonra uyumuyor beni demuyutmuyor biri uyuyor biri ayakta olmuyor öyle bana yazık diyorum gülüyor eeemikiz zordur diyor ya salak bıraksan kolay daa düzenimi bozma işte git evine yallah 40
Kuzum benim ki de çıkarmıyor her seferinde dediğin gibi iki üç kere ancaKızlar bebekleriniz her beslenmeden sonra üst gaz çıkarıyor mu? Benim bebeğim günde 2 kere anca çıkarıyordur
Ne güzel işte kız maşallah. birkaç tane daha doğur sen kolayca doguruyorsun işte
Kuzum cevremdekilerde tutamadigini soyledi senin böyle olmamış miydi kaslar çok yoruldugu için sanırımAllah Allah bu kadarı neden olurmuş ki acaba ya
Canım yanlış anlama ama yenidoğana uyku eğitimi olur mu? İkizleri uyutmak nasıldır bilmiyorum ama bana çok sağlıklı gelmedi 1.5 saat ağlamalarıAy Kv ler geldi gitmek bilmiyorlar uyku eğitimi veriyoruz akşam 8 de yatacaklar dedik 20:30 oldu hala kucaktan bırakmıyorlar zorla aldım artık uyku vakti diyip odaya geçtim. 1.30 saattir salonda bekliyorlar gitmediler uyutayım danyanlarına gideyim diye beklemeyin beni dedim eğitim bu ağladıkça ee ee diyorum nasıl ayrılayım kucağa almıyorum ağlıyorlar doğal olarak böyle eğitim mi olur falan delritti beni odayı kilitledim girmesin diye. Takmış 40 lerı çıkınca tuzla ovarak yıkayacakmış eşime söylüyor duydum mutfaktan bağırdım asla asla asla kabul etmiyorum hayır aslaaaa diye bağırdım eşimde anne öyle saçma şeymi okur dedi güldü eşime gizlice dedim sakın aptal geleneklerle gelme bana sakın konuştuk bunları dedim. Lanet ya bir daha bok çapırrırım delirmiş kadın.. çocuğu uyutuyorlar kucakta dedim yapmayın uyku saatini bekliyorum uyanık kaldın gece sonra uyumuyor beni demuyutmuyor biri uyuyor biri ayakta olmuyor öyle bana yazık diyorum gülüyor eeemikiz zordur diyor ya salak bıraksan kolay daa düzenimi bozma işte git evine yallah 40
Bizde de vardı 12ye çıktı bol bol besledim çiş kontrolü beslenmeyi 1.5 saat yaptım ve 4-5 günde geçti doktorda beslenmeden başka çözüm yok dedi öok çok yüksek değilseBugün kontrol vardı sarılık değeri 15 olmuş, 6. Günde sınır 18dir dedi. İki sonra yine çağırdı, bebeği sarılık olanlar neler yaptınız acaba ?
Canım bizim 15 çıktı, kan uyuşmazlığımız vardı. Eşim ab pozitif ben 0 negatif atlas b pozitif doğdu. Rh uyuşmazlığı+b uyuşmazlığı gibi birsey dedi. Mama verdin mi peki, bize mama demedi bol bol emzirme dedi.Bizde de vardı 12ye çıktı bol bol besledim çiş kontrolü beslenmeyi 1.5 saat yaptım ve 4-5 günde geçti doktorda beslenmeden başka çözüm yok dedi öok çok yüksek değilse
Mama bir doktor verdi ben de başka doktora gittim o da kilo alımı iyi mama vermeyelim 3 gün takip dedi bacak bölgesine satılık inmemeliymiş eğer inerse hastanede yatırırız dedi şükür inmedi karnında kaldı sonra geri çekildi ve suratın daki kaldı o da geçmez miş bir müddetCanım bizim 15 çıktı, kan uyuşmazlığımız vardı. Eşim ab pozitif ben 0 negatif atlas b pozitif doğdu. Rh uyuşmazlığı+b uyuşmazlığı gibi birsey dedi. Mama verdin mi peki, bize mama demedi bol bol emzirme dedi.
Kuzum 40 günlükler neredeyse 1 ayı geçen her bebekte uygulanabilir. 1.5 saat ağlamıyorlar kiCanım yanlış anlama ama yenidoğana uyku eğitimi olur mu? İkizleri uyutmak nasıldır bilmiyorum ama bana çok sağlıklı gelmedi 1.5 saat ağlamaları
canım ne kadar süredir emziriyorsun, 1 haftaya kadar geçer demiştiler bana ama doğru mu acaba, 4. günümüzdü daha bugünHepsini tek tek sırayla denıyorum1 hafta zeytınyağı denedım
Bi hafta ayva çekirdeği jeli denedım
Şimdi ıncıa krem denıyorum
Sonra tahın yağına geçicem
Çok sızlıyor sol göğsüm
Ailen uzak mıRabbim yardım eder ya şükür göbek bağı düştü birilerini arıyorum yıkamak için bi yandan da diyorum gir duşa kabin içine sakin sakin yıka ama guvenemiyorum da kendime
Grupta yapmayan tek ben kaldım galiba 40+5 oluyorum bana dua edin kızlarKizlarrr buraya girmeyi çok özledim inşallah hepiniz iyisinizdir doğum yapan varsa hayırlı uğurlu olsuntelefonu elime zar zor alıyorum lohusalar neden ortadan kayboluyor anlamış oldum
Olmuştu kuzum tabi ama bir iki damla kaçırıyordum bazen çok sıkışınca, sen baya kaçırıyor gibi anlatmışsın da ondan biraz şaşırdımKuzum cevremdekilerde tutamadigini soyledi senin böyle olmamış miydi kaslar çok yoruldugu için sanırım
Uyku eğitimi nasıl veriyorsun canım ? Bu arada maşallah iki bebeğe bakmak kolay olmamalı. Ben kesin paniklerdimAynı anda uyanıyor uyanmıyorlarsa ikisini de kaldırıyorum eşim gece kalkmıyor sabah işe gittiği için kaldırmıyorum kalk desem kalalrnzaten odada yanımda yatıyor yatak odasına geçtik uyku eğitimi veriyorum. İki elimle biberonları tutuyorum. Ama eşim işten geldiğinde gece 1 e kadar beraber bakıyoruz. Evet bu gece 3 saati beklicem bakalım inşallah bebekler de bekler de uyurum 3 saat iyi gelir şimdi gece uykusuna başladık bakalım eğitimin 2. Günü
O 1.30 saat iki bebeği giydir besle gaz çıkar burun temizle yatır 1.30 saat sürüyor hahshaga 1.30 saat ağlamıyorlar kız Allah seniCanım yanlış anlama ama yenidoğana uyku eğitimi olur mu? İkizleri uyutmak nasıldır bilmiyorum ama bana çok sağlıklı gelmedi 1.5 saat ağlamaları
Kuzum 40 günlükler neredeyse 1 ayı geçen her bebekte uygulanabilir. 1.5 saat ağlamıyorlar kiuykuneğitiminden kastım şuan için bir düzen belirlemek öyle katı sert uyumuyanma ağlama değil tabiki şöyle yapıyorum gündüz gece ayrımını sağlıyorum bir rutin yapıyorum sabahlatı 8 de perdeleri açıyorum güneşi selamlıyoruz yüzümüzü pamukla ıslatıp silmek saç taramak ellerimizi silmek sohbet mama alt değişimi eşimi işe göndermeden çocuklarla oyalanmadı sabah olduğuyla ilgili şarkılar burun temizleme yapıyoruz sonra yattıkları odadan salona alıyorum salonda gün içinde kestirme yapıyorlar uyuyorlar uyanıyorlar kitap okuyorum konuşuyorum besliyorum klasik şeyler ama akşam 8 de yine yatak odasına alıyorum perdeleri ışığı kapatıyorum sıfır ışıkta besliyorum gece beslerken hiç ses çıkarmıyorum uykudan tam uyandırmıyorum rahatsız etmiyorum sadece beyaz gürültü açıyorum uyumadan önce eşim masal okuyor besliyoruz burun temizliyoruz gece olduğuna dair şarkı söylüyorum masaj yapıyorum hani uyku öncesi bunları yapıyoruz uykuya hazırlık gibi gece 2 saatte bir kalkıp besliyorum dr artık 3 saate izin verdi ağlarlarsa daha erken besle dedi gece uyurken kucağıma almıyorum ağlarsa ellerine yüzünü seviyorum emzik veriyorum eee eee yapıyorum çoook ağlatsa krize dönecek gibiyse kucağıma alıp piş piş yapıp geri koyuyorum yine ağlayacak gibi mırıldanırsa dokunuyorum yanında olduğumu hissettiriyorum ama hiç konuşmuyorum gece çok rshatboluyor hiç ağlama krizi yaşamadık sadece mırıldanıyorlar kucak için onu yapmıyorum keyfi yatmak istemiyor etrafı izliyor onlara izin vermiyorum gece uykusunu kaliteli yapsınlar gece gündüz ayrımı 1 aydan sobrabhefbbevek yapabilir uyku eğitimi derken askeri kalp değil basit şeyler
Uyku eğitimi 4 ayı geçen bebeklerde uygulanıyor diye biliyorum. Ondan öncesinde henüz duygulandırını daha anlamlandiramiyorlar bile, o yüzden önerilmiyorKuzum 40 günlükler neredeyse 1 ayı geçen her bebekte uygulanabilir. 1.5 saat ağlamıyorlar kiuykuneğitiminden kastım şuan için bir düzen belirlemek öyle katı sert uyumuyanma ağlama değil tabiki şöyle yapıyorum gündüz gece ayrımını sağlıyorum bir rutin yapıyorum sabahlatı 8 de perdeleri açıyorum güneşi selamlıyoruz yüzümüzü pamukla ıslatıp silmek saç taramak ellerimizi silmek sohbet mama alt değişimi eşimi işe göndermeden çocuklarla oyalanmadı sabah olduğuyla ilgili şarkılar burun temizleme yapıyoruz sonra yattıkları odadan salona alıyorum salonda gün içinde kestirme yapıyorlar uyuyorlar uyanıyorlar kitap okuyorum konuşuyorum besliyorum klasik şeyler ama akşam 8 de yine yatak odasına alıyorum perdeleri ışığı kapatıyorum sıfır ışıkta besliyorum gece beslerken hiç ses çıkarmıyorum uykudan tam uyandırmıyorum rahatsız etmiyorum sadece beyaz gürültü açıyorum uyumadan önce eşim masal okuyor besliyoruz burun temizliyoruz gece olduğuna dair şarkı söylüyorum masaj yapıyorum hani uyku öncesi bunları yapıyoruz uykuya hazırlık gibi gece 2 saatte bir kalkıp besliyorum dr artık 3 saate izin verdi ağlarlarsa daha erken besle dedi gece uyurken kucağıma almıyorum ağlarsa ellerine yüzünü seviyorum emzik veriyorum eee eee yapıyorum çoook ağlatsa krize dönecek gibiyse kucağıma alıp piş piş yapıp geri koyuyorum yine ağlayacak gibi mırıldanırsa dokunuyorum yanında olduğumu hissettiriyorum ama hiç konuşmuyorum gece çok rshatboluyor hiç ağlama krizi yaşamadık sadece mırıldanıyorlar kucak için onu yapmıyorum keyfi yatmak istemiyor etrafı izliyor onlara izin vermiyorum gece uykusunu kaliteli yapsınlar gece gündüz ayrımı 1 aydan sobrabhefbbevek yapabilir uyku eğitimi derken askeri kalp değil basit şeyler
Cvplamıssın detaylı. Ben de sormuştum gerek kalmadı Tşk ederim.Kuzum 40 günlükler neredeyse 1 ayı geçen her bebekte uygulanabilir. 1.5 saat ağlamıyorlar kiuykuneğitiminden kastım şuan için bir düzen belirlemek öyle katı sert uyumuyanma ağlama değil tabiki şöyle yapıyorum gündüz gece ayrımını sağlıyorum bir rutin yapıyorum sabahlatı 8 de perdeleri açıyorum güneşi selamlıyoruz yüzümüzü pamukla ıslatıp silmek saç taramak ellerimizi silmek sohbet mama alt değişimi eşimi işe göndermeden çocuklarla oyalanmadı sabah olduğuyla ilgili şarkılar burun temizleme yapıyoruz sonra yattıkları odadan salona alıyorum salonda gün içinde kestirme yapıyorlar uyuyorlar uyanıyorlar kitap okuyorum konuşuyorum besliyorum klasik şeyler ama akşam 8 de yine yatak odasına alıyorum perdeleri ışığı kapatıyorum sıfır ışıkta besliyorum gece beslerken hiç ses çıkarmıyorum uykudan tam uyandırmıyorum rahatsız etmiyorum sadece beyaz gürültü açıyorum uyumadan önce eşim masal okuyor besliyoruz burun temizliyoruz gece olduğuna dair şarkı söylüyorum masaj yapıyorum hani uyku öncesi bunları yapıyoruz uykuya hazırlık gibi gece 2 saatte bir kalkıp besliyorum dr artık 3 saate izin verdi ağlarlarsa daha erken besle dedi gece uyurken kucağıma almıyorum ağlarsa ellerine yüzünü seviyorum emzik veriyorum eee eee yapıyorum çoook ağlatsa krize dönecek gibiyse kucağıma alıp piş piş yapıp geri koyuyorum yine ağlayacak gibi mırıldanırsa dokunuyorum yanında olduğumu hissettiriyorum ama hiç konuşmuyorum gece çok rshatboluyor hiç ağlama krizi yaşamadık sadece mırıldanıyorlar kucak için onu yapmıyorum keyfi yatmak istemiyor etrafı izliyor onlara izin vermiyorum gece uykusunu kaliteli yapsınlar gece gündüz ayrımı 1 aydan sobrabhefbbevek yapabilir uyku eğitimi derken askeri kalp değil basit şeyler
Yok kız neden tek sen olasın birkaç kişi variz dahaGrupta yapmayan tek ben kaldım galiba 40+5 oluyorum bana dua edin kızlar
15 gündür emziriyorum, 10 gündür sızlıyor, tam yara gbi değil ama agzına alınca bayaa acıyor, sonra emdıkçe yumuşuyorcanım ne kadar süredir emziriyorsun, 1 haftaya kadar geçer demiştiler bana ama doğru mu acaba, 4. günümüzdü daha bugün