Bugün kontrolümüz vardı 37+4 nst iyiydi ama kızım bu hafta hiç kilo almamış 2850gr., suyu da bir miktar azalmış, Pazartesi günü sezeryan oluyorum nasipse, karın çevresinde gerilik var, inşallah sağ salim kucağıma alırım kızımı. İkinci çocuğum ama çok endişeliyim ve korkuyorum.
Kiaaaz var varrr 1.5 cm çatı muayenesi oldum hemiidee dogumhanede ilkten Çarşamba tekrar muayeneye gel dedi çatı muayenesi yaparken çatın yumos yumos doğurursun sen çarşambaya kalmazsın dedi
Kızz ben 12 yıl boyunca geri çekilme ile korundum yeni evliykende 2 yıl geri çekılme ıle korunduk. Sonra bi saldık pat dıye hamiş kaldım,
Geri çekılmede iş kocada bıtıyor cnm
Kızlarr bizde küvezden çıktık beni hastaneye yatirdilar anne bebek uyumu icin cok sukur iyi bebis emmesi biraz zayif oda kucuk oldugu icin galiba 5 dkda bir emiyor dinlene dinlene yarin galiba taburcuyuz cok sukur bugünümüze
Peki sor bakalım bna 2.çocuktan sonra ben geri çekilmeye güvenırmıyım
Ayy hiç bılmıyorum, ilk çocuktan sonra olsada olur dıyosun ama 2.çocuktan sonra işi garantıye almk istıyosun ilaçmış sprayl falan sevmıyorum bunları, iğne falan varsa korunma yontemı o olabılır
Kizlar 37+3 um nst de sancı çıktı o da çok değil iki defa biri 40 diğeri 60 doktor yatış verdi yarın alacak muhtemelen de öyle sancım falan da Yok yani
Kızlarr ben kafayı yiycem artık bugün. Karnımın aynı noktada içnden sanki.iğne batırıyor bebem Br yanma acı hissi olusuyor ovuyorum geciyor 5sn sonra yine aynı. Hep aynı nokta. Ne oluyor anlamadım
Kiaaaz var varrr 1.5 cm çatı muayenesi oldum hemiidee dogumhanede ilkten Çarşamba tekrar muayeneye gel dedi çatı muayenesi yaparken çatın yumos yumos doğurursun sen çarşambaya kalmazsın dedi