2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Cnm endişelenme, bnımde bebişim 2800 dogdu ve karnı 3 hafta gerıde, kafası 10 gün gerıdeydi. Hiçte bırseyi yok şukur

Hatta kızlar bılır bnım ikili testim yuksek riskli çıkmıstı, sıvı almk istedıler, fetal dna önerdıler hiçbirını ysptrmadım

Kiaaaz var varrr 1.5 cm çatı muayenesi oldum hemiidee dogumhanede ilkten Çarşamba tekrar muayeneye gel dedi çatı muayenesi yaparken çatın yumos yumos doğurursun sen çarşambaya kalmazsın dedi
Hadi gülüm inşallh guzel açılmaların olsunayy inşllah çok guzel istedgın bi dogumun olur

Kızz ben 12 yıl boyunca geri çekilme ile korundum yeni evliykende 2 yıl geri çekılme ıle korunduk. Sonra bi saldık pat dıye hamiş kaldım,
Geri çekılmede iş kocada bıtıyor cnm
Bu mesajını kocama anlatsam nasıl mutlu olur bak söylicek hamile kalınmıyorayy bilemedimki ben kocama güvenmiyorum

Benim de ikili yüksek riskli çıktı, ben de yaptırmadım başka hiçbir şey. Sizin gibi kavuşuruz inşallah biz dr

Benim kocada aynısını diyor o yüzden öyle korunacakmışız Püü yandık
Peki sor bakalım bna 2.çocuktan sonra ben geri çekilmeye güvenırmıyım
Ayy hiç bılmıyorum, ilk çocuktan sonra olsada olur dıyosun ama 2.çocuktan sonra işi garantıye almk istıyosun ilaçmış sprayl falan sevmıyorum bunları, iğne falan varsa korunma yontemı o olabılır

Kizlar 37+3 um nst de sancı çıktı o da çok değil iki defa biri 40 diğeri 60 doktor yatış verdi yarın alacak muhtemelen de öyle sancım falan da Yok yani

Kiaaaz var varrr 1.5 cm çatı muayenesi oldum hemiidee dogumhanede ilkten Çarşamba tekrar muayeneye gel dedi çatı muayenesi yaparken çatın yumos yumos doğurursun sen çarşambaya kalmazsın dedi
Hadi inşallah 1 cm açıklıkla haftalardır geziyorum gerçi ben 1 hafta daha dursun istiyorum 38 olsun bari haftam diye sancıyla ilgili birşey dedimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…