Cnm endişelenme, bnımde bebişim 2800 dogdu ve karnı 3 hafta gerıde, kafası 10 gün gerıdeydi. Hiçte bırseyi yok şukurBugün kontrolümüz vardı 37+4 nst iyiydi ama kızım bu hafta hiç kilo almamış 2850gr., suyu da bir miktar azalmış, Pazartesi günü sezeryan oluyorum nasipse, karın çevresinde gerilik var, inşallah sağ salim kucağıma alırım kızımı. İkinci çocuğum ama çok endişeliyim ve korkuyorum.
Hadi gülüm inşallh guzel açılmaların olsunKiaaaz var varrr 1.5 cmçatı muayenesi oldum hemiidee dogumhanede ilkten Çarşamba tekrar muayeneye gel dedi çatı muayenesi yaparken çatın yumos yumos doğurursun sen çarşambaya kalmazsın dedi
Aminn canım benim aminn Allah razı olsunHadi gülüm inşallh guzel açılmaların olsunayy inşllah çok guzel istedgın bi dogumun olur
İkisinede evet diyen kocaya helal olsunTabiki sadece ona güvenemem canım prezervatif ile birlikte olursa belki diye demiştim
Bu mesajını kocama anlatsam nasıl mutlu olur bak söylicek hamile kalınmıyorKızz ben 12 yıl boyunca geri çekilme ile korundumyeni evliykende 2 yıl geri çekılme ıle korunduk. Sonra bi saldık pat dıye hamiş kaldım,
Geri çekılmede iş kocada bıtıyor cnm
Ciddimisin?Nişanım geldiiii
Aminn canım benim aminn Allah razı olsun
Gözün aydın kuzumKızlarr bizde küvezden çıktık beni hastaneye yatirdilar anne bebek uyumu icin cok sukur iyi bebis emmesi biraz zayif oda kucuk oldugu icin galiba 5 dkda bir emiyor dinlene dinlene yarin galiba taburcuyuz cok sukur bugünümüze
Benim kocada aynısını diyor o yüzden öyle korunacakmışız Püü yandıkGeri çekılmede iş kocada bıtıyor
Benim de ikili yüksek riskli çıktı, ben de yaptırmadım başka hiçbir şey. Sizin gibi kavuşuruz inşallah biz drCnm endişelenme, bnımde bebişim 2800 dogdu ve karnı 3 hafta gerıde, kafası 10 gün gerıdeydi. Hiçte bırseyi yok şukur
Hatta kızlar bılır bnım ikili testim yuksek riskli çıkmıstı, sıvı almk istedıler, fetal dna önerdıler hiçbirını ysptrmadım
nerden anlasılıyo kız oKızlar bu arada benim bebe çok gazliymis doğumdan sonra tecrübeli anneler etinizden sütünüzden faydalanicam
Anamm ciddi misin hadi bakalımNişanım geldiiii
Aminn canım benim aminn Allah razı olsun
Peki sor bakalım bna 2.çocuktan sonra ben geri çekilmeye güvenırmıyımBenim kocada aynısını diyor o yüzden öyle korunacakmışız Püü yandık
Yaş kaç cnm?Benim de ikili yüksek riskli çıktı, ben de yaptırmadım başka hiçbir şey. Sizin gibi kavuşuruz inşallah biz dr
Bu bendede oluyor acaba nedenKızlarr ben kafayı yiycem artık bugün. Karnımın aynı noktada içnden sanki.iğne batırıyor bebemBr yanma acı hissi olusuyor ovuyorum geciyor 5sn sonra yine aynı. Hep aynı nokta. Ne oluyor anlamadım
Hadi inşallah 1 cm açıklıkla haftalardır geziyorum gerçi ben 1 hafta daha dursun istiyorum 38 olsun bari haftam diye sancıyla ilgili birşey dedimiKiaaaz var varrr 1.5 cmçatı muayenesi oldum hemiidee dogumhanede ilkten Çarşamba tekrar muayeneye gel dedi çatı muayenesi yaparken çatın yumos yumos doğurursun sen çarşambaya kalmazsın dedi
Çok şanslısın kuzumben doğduğu saat hastanede verdim resmen biz yaşamadık ama tavsiye değildir her bebek ayrı
Kuzum şöyle , memeden ayırıp yatağa yatırınca hemen uyanıyırCnm kullanmıyoruz, atıyor agzından emziği. Çokta ısrar etmedım açıkçası. Kolik bebek olsaydı yada gce uyumasaydı verırdım ama şuan grek yok açıkçası.
Cnm çokmu aglıyor, gce uyumuyormu??