2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
16 günlügüz yolumuz aydınlık mı ne zaman yanında rahat uyku cekebiliriz
Rahat uyku mu o ne yeniliyor mu
Şaka şaka yani 1. Aydan itibaren rutin olayı önemliymiş harbiden bizimki gündüz hep oyun oynamak istiyor şuan ama mesela 1 aydır atak zamanları hariç gece 12 de yatıyor 4:30 da kalkıyor yiyip geri yatıyor 9 a kadar max uyku hu kadar oluyor ha birde burası önemli
1. Aydan sonra eğer uzamış sarılık
Kilo kaybı (doğum kilosunun 2 katına ulaşmamış olması ) vs riskli bir durum yoksa 2 saatte bir uyandırmayı bırakın yoksa 4. Aya kadar öyle devam edersiniz zaten acıkınca uyanıyorlar aç kalmıyorlar panik yapmaya gerek yok uykuyada ihtiyacı var birdeeeee
Emziren annelerim 1-2 defa da olsa bebişe biberon mama verin kaşık biberon olur normal olur antikolik olur hiç fark etmez ama mama verin yarın bi gün Allah korusun sütünüz kesilir bebiş emzik yapar sizi hastalık olur vs sonradan biberon mama almayan çok bebiş var En azından ekstrem durumlar için onu da kabullenmiş olur çok değil bebişleriniz küçük zaten haftada 2 defa falan bi öğün verirsiniz 30 ml

Silikon uç deneyebilirsin o şekilde tutabilir belki sonrası da 2 aylığa yaklaşınca ağlamaları azalıyor o ara yavaş yavaş bıraktırabilirsin merak etme birde her bebek her pozisyonda durmuyor farklı pozisyonlar dene istersen canım

Kız benim ama belden kasığa şiddetleniyor ağrım o kasılıp gevşeme düzensiz bide benim açılmam var o yüzden evham yaptım baya bu 2. Gece bakalım cuma zaten kontrolum var yarınıda atlatırsam tamam
Oh maşallah canım inşallah açılma ilerliyordur benimde bugün kontrolüm ilk kez çatı muayenesi olucam 39+4 olduk insallah benimde acilmam vardır benim genelde dogumuma çok yakın bir zamanda bianda acilmam oluyor bakalım bunda ne olacak sen kaç haftaliksin

Aynısını yaşamıştım yaa. Ben de anlam veremiyordum yani akşamı iple çekiyordum ama eşim yardım etsin diye değil, tamamen ona düşkünlüğümden. Neyse ki birkaç aya geçti
Kız valla siz böyle yaşadıklarınızı yazınca rahatlıyorum, yalnız değilim diye seviniyorum. Adamın her yerini koklayasım geliyor inşallah benimki de hemen geçer yoksa şımartacak bu gidişle

10 15 dakikada mı çıkarıyor yoksa çıkarsa da sen gazı için oyalamaya pat pata devam mı ediyorsun 10 15 dk? Benimki daha göğsüme alır almaz gazını çıkarıyor neredeyse ama yatağına yatırdıktan bir kaç dakika sonra ıkınıyor baya. Acaba gazı mı yeterli çıkmıyor idrarında bir sorun yok yapıyor çünkü

Sağol canım

Oo sen k.v yollamışsın cnm cnm sen yapı gereği söylenileni duymazdan gelip kndı bıldıgını okuyabılıyosun. En dogrusu bu fakat bn oyle bırı değilim.söylenılen şeyden etkılenen bırıyım, oyuzden annemın dediklerıne he deyip geçemıyorum, illaki onun her dediğine cvp verirken buluyorum kndımı buda bnı yoruyor. Eşimde dıyor sen takıyorsun he de geç, kndı bıldgını yap.annesı hayattaykende boyle derdi, annemin dediğine takılma sen bıldgını yap. Eşim oyle biri cunku, asla soylenılenı takmaz mesela. Sen gülüp gecebılıyorsun mesela, bn yapamıyorum neden bılmıyorum

Son düzenleme:
Kzılar anne sütü sağım yapmadan nasıl arttırabilirim bilen var mı .. sağım yapınca dengesizlik oluyor bunu yaşamak istemiyorum

Cnm hadı bakalım haber ver, ama bnce açılman yoktur daha şaka bıyana inşallh hrsey gönlünce ve istedgın gbi ilerler cnm

Kzılar anne sütü sağım yapmadan nasıl arttırabilirim bilen var mı .. sağım yapınca dengesizlik oluyor bunu yaşamak istemiyorum
Cnm bna saglık ocagındaki ebe. Nden mama verıyorsun dedi. Sütün yeterlıdır coğalmıştır, sütün bu çocugu zten dıyurur dedi. günde 2 kez verıyorum, ama grcekten onu vermesem çocuk rahatlamıyor. Hiç sağım yapmadım buarada, yani çoğaltmanın formulu bol emzırmek ve takviye damla falan kullanmk.

Kızlar pişik oldumu bebişlerınız, olduysa ne kullanıyorsunuz?

Sağım yapmayan varmı?

Mama takvıyesi vermeyen varmı? Sadece anne sütü verıyorum dıyen varmı?

Bn bez değiştrdım prıma ıle baslamıştım, 30 tanesi 250 tl deyınce eşime slepy deneyelım dedim, smdılık iyi bakalım. Zten surekli pok yaptıgı için zırt pırt alt degstrıyorum. Szler hangı bezi kullanıyorsunuz?

Hamilelikte gereksizmiş keşke almasaydım dediğiniz şey varmı?

Göğüs ucu için iyi gelen bişeyınız varmı?

Pişik olmadı çok şükür.Sağım yapmıyorum.Mama tabi veriyorum.Bez konusunda bende kararsızım şimdi..sleepy alıyorum ama molfixe geçmek istiyorum bazende diyorum şimdilik sleepy devam edeyim malum fiyatı uyğun zaten sık sık değişiyorum.
Mesela ben çok çok peşmanım sandım havalar çok soğuk olucak ev giyimleri kalın aldım ve hiçbiri şimdilik olmuyor dış giyimi çok kalın kundak aldım takım aldım sanki kar var..kalın şapkaları hepsi duruyor o kadar birde para verdimkaşık biberonu hiç sevmedi oğlum boşuna almış oldum.
Göğüs ucu için şimdilik sorun yok yapmıyorum bir şey

Kızlar bizde susmuyoduk probiyotik başladık geceler mis gibi ye yat 2 saat kesintisiz uyku deneyin doktorunuza sorun . Önce gaz damlasımı başlasak dedik ama doktor istemedi probiyotik de ısrar etti çok mutluyuz calla
Kullandığınız probiyotiğin markası ne acaba. Bize de önerdiler ama hangisini alacağımızı bilmiyoruz

Ayy benimde kalın kalın aldiklarim var kesin onlarda boşa gidecek kontrollere götürürken tatlı tatlı giydireyim diye almıştım bari bir kere giyse

Ayy benimde kalın kalın aldiklarim var kesin onlarda boşa gidecek kontrollere götürürken tatlı tatlı giydireyim diye almıştım bari bir kere giyse
Kuzum 2 defa giydirdim doktorlar dedi çok kalınmesela tulum için o kadar para verdim en son giderken giydirmedim çok çok kalın utandım yaniAllah'tan orta renk aldım ikinciyi Allah nasip ederse kızda giyine bilir diyorumama takımlara çok üzülüyorum hepsi kaldı

Bende oğlana günde bir bazen iki kere mama veriyordum doktorum o verdiğinin hiç bir anlamı yok kilo aldırmaz bile boşuna veriyorsun sütünden kilo aliyor bırak artık demişti kuzum ben Molfix aldım mavi renk olanı inşallah totoya iyi gelir birde penaten almıştım pişik için çok hızlı iyileştirme özelliği var kendime oğluma kullanıyorum yaraya akşamdan sürüyorum sabaha geçiyor tavsiye ederim, göğüs içinde tahin yağı çok iyi geliyor diyorlar denersin bir

Hahah tüh yaa bende öyle olcam o zaman neyse dediğin gibi sen artık ikinciye saklarsin da ben naparim bilmiyorum 3.cu ihtimali çok uzak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…