Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı hastanemi ilkiyle? Ben şimdi gördüm yazdığını. Bazen hastaneden hastaneye değişiklik gösteriyor. Kanama, sancı vs varmı?Bugün acile gittim maalesef kimyasal geçiriyorum sanırım
Hayır ilkini sağlık ocağında, ikinciyi eğitim araştırma hastanesinde verdim. Sancım hafif var ama bir kanama yaşamadım henüz. Bu denli fark eder mi kurum farklılığı bilemiyorum umudumu kestim açıkçasıAynı hastanemi ilkiyle? Ben şimdi gördüm yazdığını. Bazen hastaneden hastaneye değişiklik gösteriyor. Kanama, sancı vs varmı?
Rabbim en hayırlısı ne ise onu bizden iyi bilir. Canın sıkılmasın. Benim oğlum 3 yıl önce vefat etti. Trafik kazası geçirdik. Daha 6 yaşında idi. Yeniden bir nefes bulmak için istiyorum çocuk. Rabbim izin ederse ruhum biraz şenlenir diye bir umut denemeye devam ediyorum. Rabbim beterinden korusun. Üzülme...Hayır ilkini sağlık ocağında, ikinciyi eğitim araştırma hastanesinde verdim. Sancım hafif var ama bir kanama yaşamadım henüz. Bu denli fark eder mi kurum farklılığı bilemiyorum umudumu kestim açıkçası![]()
Bende tam 5 oldum .uygulamada Kasım gösteriyor doğumu ama doktor Aralık ortası olur muhtemelen dedi .Ben de aranızdayım ya Kasım sonu ya Aralık başı doğum inşallah
Şu an 4+4
Kalp atışı için 6.hafta sonuna doğru gideceğim bakalım bakalım
Ben ovulasyon testi pik kalınca anladım. Beta hcg dün 1880 gibiydi.
Merhaba bende ovulasyon testiyle öğrendim. Ardından genelik testi yaptım. Bat 2 marttı. Beta da dün 3900 dü. Şu an keseye göre 4+3 deyimBen de aranızdayım ya Kasım sonu ya Aralık başı doğum inşallah
Şu an 4+4
Kalp atışı için 6.hafta sonuna doğru gideceğim bakalım bakalım
Ben ovulasyon testi pik kalınca anladım. Beta hcg dün 1880 gibiydi.
Başınız sağ olsun sizin için de dua edeceğim dileklerimiz en kısa zamanda ve en hayırlı haliyle gerçekleşir inşallahRabbim en hayırlısı ne ise onu bizden iyi bilir. Canın sıkılmasın. Benim oğlum 3 yıl önce vefat etti. Trafik kazası geçirdik. Daha 6 yaşında idi. Yeniden bir nefes bulmak için istiyorum çocuk. Rabbim izin ederse ruhum biraz şenlenir diye bir umut denemeye devam ediyorum. Rabbim beterinden korusun. Üzülme...
İlk gebelikte bende de böyle olmuştu endişe etme. Herşey yolunda Allah'ın izniyle. Adet olacakmış gibi kasık ağrısı ve göğüslerde şişme olmuştu. Sonra kendiliğinden kesildi. Bide çok çok akıntı olmuştu başlarda. Sonra oda geçmişti. Telaş etme.Arkadaşlar pozitif sonuç aldıktan sonra ara ara kasık ağrılarım ve regl ağrılarım oluyordu. Gögüslerimde dolgunluk vardı, ama 2 gündür hiçbir belirtim yoksiz de durumlar nasıl ? Belirti olmaması da korkutuyor şimdi beni
Ayy çok teşekkür ederim biraz rahatladımİlk gebelikte bende de böyle olmuştu endişe etme. Herşey yolunda Allah'ın izniyle. Adet olacakmış gibi kasık ağrısı ve göğüslerde şişme olmuştu. Sonra kendiliğinden kesildi. Bide çok çok akıntı olmuştu başlarda. Sonra oda geçmişti. Telaş etme.
Rica ederim.Rabbim sağlık ile kucağına almanı nasip etsin. Adet öncesi belirtilerde böylemi idi? Benim bat 2 Nisan. Adet öncesi belirtilerim var. inşAllah güzel haberler alırım bende.Ayy çok teşekkür ederim biraz rahatladımilk zamanlar yoğun belirtiler yaşayınca tedirgin oldum ben de bir yazmak istedim buraya.
![]()
Merhabalar nasıl akıntı olmuştu acaba bende de regli olcakmısım gibi ara ara ağrım oluyor ve gögüslerde hassasiyet var ve kahverengi akıntım oluyor normalde regli olmadan öncede kahverengi akıntı olur sonra regli olurum ama gögüs hassasiyetim olamazdı . 2 gün önce gebelik testi yaptım evde negatif çıktıİlk gebelikte bende de böyle olmuştu endişe etme. Herşey yolunda Allah'ın izniyle. Adet olacakmış gibi kasık ağrısı ve göğüslerde şişme olmuştu. Sonra kendiliğinden kesildi. Bide çok çok akıntı olmuştu başlarda. Sonra oda geçmişti. Telaş etme.
Ben tüp bebek ile pozitif sonuç aldım. Transfer sonrası kasık ağrısı ve regl sancısı gibi ağrılarım vardı. Hala da devam ediyordu ama 2 gündür pek bir şey hissetmemeye başladım. İnşallah siz de güzel haberler alırsınız en kısa zamandaRica ederim.Rabbim sağlık ile kucağına almanı nasip etsin. Adet öncesi belirtilerde böylemi idi? Benim bat 2 Nisan. Adet öncesi belirtilerim var. inşAllah güzel haberler alırım bende.
Muhtemelen gebe değilsin. Akıntı beyaz oluyor süt gibi.Merhabalar nasıl akıntı olmuştu acaba bende de regli olcakmısım gibi ara ara ağrım oluyor ve gögüslerde hassasiyet var ve kahverengi akıntım oluyor normalde regli olmadan öncede kahverengi akıntı olur sonra regli olurum ama gögüs hassasiyetim olamazdı . 2 gün önce gebelik testi yaptım evde negatif çıktıama bir umut
![]()
Merhabalar ben de bu süreçte inanılmaz çok yorum okudum. Tüp bebek transferi ile gebe kaldım çok şükür. Transfer sonrası 6. Gün prodoctor marka gebelik testi ile silik çizgi gördüm. Sonrasında başka bir markadan test yaptım onda çıkmadı. Ben de prodoctor marka olan bozuk diye düşündüm ama doğru sonuç verdi.
Teşekkür ederim az önce regli oldumMuhtemelen gebe değilsin. Akıntı beyaz oluyor süt gibi.
Ay var gibi sanki ben görüyorum hayırlısı ile nasip olur inşallah kan ver benceKızlar merhaba herkese. Benim bat 3 nisan bugün çatlamanın 10. Günü. Testlerimi ekliyorum. Awox marka bugüne kadar bende yanıltmayan tek marka oldu. Eğer gerçekten doğruysa sanırım ben de Aralık annesi olacağım Allahın izniyle![]()