- 25 Temmuz 2023
- 361
- 208
- 22
Benim belimdeki ağrı şiddetleniyor karnımdan cokCanım benimde sancılarım çok duzensiz iki tane düzenli geliyorsa 3. Bozuyor benim kasıklarıma vuruyor bugünden beri canımı acıtıyor ortalama 50-60 sn sürüyor. Kasılma olan çok hafif kalıyordu karnım sertleşip bırakıyordu bu öyle değil. Ama yalancı bunlar hep çünkü her sancida şiddetin artması ve sürenin kısalması gerekiyormuş mesela benim iki kere 20 dk. Da bir geldiyse öteki 50 dk. Da öteki 1 buçuk saatte sonra yine 20 dk. Da gibi geliyor. 20 dk ile başlayıp git gide azalması ve azaldıkça şiddetin artması lazımmış.
Merhaba insallah saglikli bir dogum gerceklestirmissinizdir? Acaba doktorunuz istanbulda mi? Kan takviyesine gerek kaldi mi? Bende ayni durumu yasiyorum. Yasadigim sehirde doktorum kabul etmedi kan unitesi olmadigi icin. Istanbulda doktor arayisi icindeyim.Seninki de marjinal canım o zaman benim de kanala yakın o yüzden marjinal dedi zaten bizimki en hafifi inşallah kanalla mesafesi uzaklaşır hepimizin ama kanama riski var maalesef inşallah öyle bir şey yaşamayız sağlıkla doğumlar yaparız
Çok şükür eşim herşeyi yapar o yüzden şimdilik iyi gidiyor.. bu arada bende mama başladım malesef süt az geliyor 10 saatte 200gr kaybetmişMerhaba bizde öyle yapmayı düşünüyoruz sadece eşinizle yapabildiniz mi
Senin bebiş kız mı erkek mi kuzum benim oglanda belimden giriyordu kızda kasıklarımdan cevremdekiler de kız kasiga vurur diyorBenim belimdeki ağrı şiddetleniyor karnımdan cokdemekki telaş yapmama çok gerek yok teşekkür ederim
Sizin normal doğum muyduÇok şükür eşim herşeyi yapar o yüzden şimdilik iyi gidiyor.. bu arada bende mama başladım malesef süt az geliyor 10 saatte 200gr kaybetmiş
Sizin normal doğum muydu
İlk başta hep kaybediyorlar zaten canım iyi yapmışsınÇok şükür eşim herşeyi yapar o yüzden şimdilik iyi gidiyor.. bu arada bende mama başladım malesef süt az geliyor 10 saatte 200gr kaybetmiş
Kız benim ama belden kasığa şiddetleniyor ağrım o kasılıp gevşeme düzensiz bide benim açılmam var o yüzden evham yaptım bayaSenin bebiş kız mı erkek mi kuzum benim oglanda belimden giriyordu kızda kasıklarımdan cevremdekiler de kız kasiga vurur diyoryok kuzum düzene girene kadar devamkeee
Düzenli kasılmam hiç olmadı benim normal günlük kasılmalardı sertleşiyordu karnım bende anlamadım valla bi anda suya uyandım gerisi geldiKasılmaların vs oldumu düzenli sancı gırıyormus mesela yaşadın mı onları ay biraz anlatsana bende 36+6yımherkesin bir olmuyor tabi ama tedbir almakta fayda var
Benimde iyice belim ve kasıklarım ağrımaya başladı ama düzensiz şuan bakalım Hayırlısı artıkDüzenli kasılmam hiç olmadı benim normal günlük kasılmalardı sertleşiyordu karnım bende anlamadım valla bi anda suya uyandım gerisi geldi
16 günlügüz yolumuz aydınlık mıSelam kızlar aralık annesiyim bende topiklerden denk geldim heyecanınızasağlıkla alırsınız kucağınıza bebişlerinizi inşallah hepinizin heyevanı çok tatlı gerçekten sormak istediğiniz bişey varsa yardımcı olmak isterim bildiğim kadarıyla
Bu gün eve geldik çok şükür iyiyiz ikimizdeSaol canım benim sanada çok geçmiş olsun bebiş nasıl?
gebelik kolestazı var bende o yüzdenHaftan da cok değil neden acele ediyorlar? Sıkıntı yok değil mi?
Evet normal oldu.Sizin normal doğum muydu
canım doymadığınu nerden anladın bu dönemler yaka iğnesi sürekli memede olması lazım diyorlar her ağlaması acıkma değil dedi doktorumuz da dış dünyaya adaptasyon ağlayabilir çok normalAslında göğsümde süt var sıkınca geliyor ama bebeğim yarım saatte emse doymuyor anlamadım niye ya.. güçlü çekemiyor
İnşallah normal su gibi dogumlarimiz olur. Doktora sorarsan banada haber edersin canım bu ağrılarıBenimde 2 cmdi en son daha bakmadılar valla oturdugum yerden kalkasım gelmıyor sırf acıcak dıye Allah kolaylık versin valla bende biraz tedirginim doğumdan bu yüzden ve kesinlikle normal istiyorum bir sorun olmadığı sürece
Canım benim bir bebeğim hep kusuyordu anne sütü sadece küsmüyordu ama az içiyordu anne sütünü açıkıyorsu 1 saate yine içiyordu mama verince almayıp kusuyordu 30 cm bile mama versem kusuyordu mamayı değiştirdim çünkü sarılık oldu anne sütü yanına mama şart olunca değiştirdim mamayı sevdi şimdi daha fazla mama içiyor kusmuyor. Diğer bebeğim mama anne sütü alıyor o şok şükür hiç kusmadı doyduğu yerde diliyle memeyi itiyorlsr öğütüyor gibi yapı kusacak gibi yapıyorlar bırakıyorum beslemeyi orada doyduklarını anlıyorum ya da dudaklarını büzüyorlar açmıyorlar ağızlarını aranmıyorlar. Kusmaması için beslemeden sonra hemen yatırmıyorum 10-15 dk dik bir şekilde gaz çıkarıyorum ama mideye bastırmıyorum omzuma almıyorum bebeği göğüsüme yaslıyorum mideye basarak pat patlarsam ksuuyor patoatlamadan sıvazlıyorum ilk 5 dk falan sonra pat pata geçiyorum sonra üst gazı için biraz mideye bastırıyorum öylemkusmuyor. 10-15 dk dik gaz çıkarmadan sonra kafası yan vücudu düz reflü yatağına yatırıyorum çok şükür sorun yaşamadımKızlar bebeleriniz kusuyor mu ? Kusuyor ise kustuktan sonra emziriyor musunuz ne zaman emziriyorsunuz ? Çünkğ benim ki emiyor bir süre sonra fazla geleni çıkarıyor yine emmek istiyor. kusması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kusma normal bu arada doktoruma söylemiştim fazlasını kusur fazlanyedşklerini kusar bebek normal dedi ama sürekli burundan ağızdan fışkırırcasına kusmamalıymış yani bu geri çıkarmalar kusmalar normal eğer acıkırsa ağlarsa memeyi vermeyi yine dene teklşf et alırsa devam etKızlar bebeleriniz kusuyor mu ? Kusuyor ise kustuktan sonra emziriyor musunuz ne zaman emziriyorsunuz ? Çünkğ benim ki emiyor bir süre sonra fazla geleni çıkarıyor yine emmek istiyor. kusması hakkında ne düşünüyorsunuz?