5. Ve 6. Diş bayaa beyazlamış aslında üstte. Ama yaklaşık 10 gündür gece ağlıyor . Dün gece daha beter ağladı. Diş olsa gündüz de bi ağrısı olmaz mı hep uykuda sızlanıyor ağlıyor
Yaaa kızlar bir kaç gün toparlamıştık, yine iştahsız günlere geri döndü, be versen tükürüyor.
İşe gidiyorum gün boyu aç kalıyor yemiyor.
Ne yapacağımı şaşırdım.
Kızlar oğlum daha tam anlamiyla yürümüyor sadece gel gel yapsan bana doğru yuruyor 5 6 adım. Bu gün ilk defa desteksiz kendisi ayağa kalkmak istedi ve bi kaç kere basardi ama çogunda basaramadi. Sizin bebeler ayağa kalkiyormu desteksiz
Kızlar oğlum daha tam anlamiyla yürümüyor sadece gel gel yapsan bana doğru yuruyor 5 6 adım. Bu gün ilk defa desteksiz kendisi ayağa kalkmak istedi ve bi kaç kere basardi ama çogunda basaramadi. Sizin bebeler ayağa kalkiyormu desteksiz
Canim kizlar gün gün etkinlik yapıyor musunuz,ben arada yapıyorum hafta 2 3 gibi hergun dışarı çıkmaya başladık parka çocuklara bayılıyor, onun dışında evde ne yapıyorsam peşimde yapisigiz zaten ben de eline ne yapiosam. VEriyorum
Canim kizlar gün gün etkinlik yapıyor musunuz,ben arada yapıyorum hafta 2 3 gibi hergun dışarı çıkmaya başladık parka çocuklara bayılıyor, onun dışında evde ne yapıyorsam peşimde yapisigiz zaten ben de eline ne yapiosam. VEriyorum
Hava güzel olursa parka çıkarmaya çalışıyorum, salıncak sallanmayı sevdi10 günde bir oyun grubuna götürüyorum. Arada avm ye gdıyoruz, Onun dısında evdeyız, yazı beklıyoruz, yazın temiz hava, köyde bol güneş inşallh
Hava güzel olursa parka çıkarmaya çalışıyorum, salıncak sallanmayı sevdi10 günde bir oyun grubuna götürüyorum. Arada avm ye gdıyoruz, Onun dısında evdeyız, yazı beklıyoruz, yazın temiz hava, köyde bol güneş inşallh
Yani şöyle ilk etapta kendi oynuyor yani etkınlıkli değil, ilk gun tabi yabancılık çektiği için ikimiz oynadık, orada oyun ablasıda var oda oynatıyor, bi sürü oyuncaklar top havuzu vs va4 tabii.
etkınlıklı yerlerde var anne - bebek birlıkte etkınlık yapıyorlar oyun koçu eşliğinde ama ben ilk etapta etkınlıklı oyuna katılmadım, daha anlamıyor cunku belki daha sonra, smdılık oradakı çocuklarla oynasın sosyalleşsin öncelıkle. Ortama girsin keşfetsin istedim
Kızlar kaç kelimeniz var bizimki biraz az geliyor bana doktorum çok rahat ne bekliyorsun oturup sohbet mi edeceksin diyo yükselen zekanın kitapları var kullanan var mı