Canım gözün aydın hepsini zor olsada unut gitsin önemli kızin yanında çok şükür analı babalı büyüsünKızlar doğumumuz salı oldu acil olarak, kordon dolandı o gün zaten çok kötüydüm Atlas harekette etmiyordu, sonra doktorumla hastanede buluştuk hemen doğum dedi, spinal oldu bebeğim kordon dolandığı için önce ağlamadı o anlar bende travma oldu resmen , kardıyolojı doktoru ayrı, çocuk doktoru ayrı hepsinin söylediklerini duydum. Öyle ağlıyordum ki anlatamam. Ya bebeğime birsey olursa diyordum, sonra ciddi şekilde kanama oldu o esnada hemen uyuttular beni . Sürekli kan takılıyorum. Bebeğim daha bugün yanıma geldi küvezde takip edildi soluk borusuna baskı var mı diye ? . 2 ay sonra kalbindeki soruna tekrar bakılacak, vsd aynı yerinde muhtemel 2 ay sonra yakılacak.
Yaa çok güzel amaaa
Çok güzelismi de çok güzel
Sağlıkla gelsin güzel kız
Çok sağolun kızlarÇok beğeniyorum bu ismi kızım olursa koyarım bendesağlıkla kucağına al
Canım geçmiş olsun, yaşadıkların kolay değil gerçekten Allah yardımcın olsun. Sağ salim almışsın kucağına yavrunu. İnşallah kolayca toparlarsin artıkKızlar doğumumuz salı oldu acil olarak, kordon dolandı o gün zaten çok kötüydüm Atlas harekette etmiyordu, sonra doktorumla hastanede buluştuk hemen doğum dedi, spinal oldu bebeğim kordon dolandığı için önce ağlamadı o anlar bende travma oldu resmen , kardıyolojı doktoru ayrı, çocuk doktoru ayrı hepsinin söylediklerini duydum. Öyle ağlıyordum ki anlatamam. Ya bebeğime birsey olursa diyordum, sonra ciddi şekilde kanama oldu o esnada hemen uyuttular beni . Sürekli kan takılıyorum. Bebeğim daha bugün yanıma geldi küvezde takip edildi soluk borusuna baskı var mı diye ? . 2 ay sonra kalbindeki soruna tekrar bakılacak, vsd aynı yerinde muhtemel 2 ay sonra yakılacak.
Ay Rabbim isteyene versin inşallahAyyy masallah sanaaaaben bir daha isteyeceğimi düşünmüyorum hele şu süreçte aklımın ucundan geçmiyor arayı açma hemen yap bir tane daha diyenlere düşman gibi bakıyorum
Oy kuzum gözün aydın çok şükür bebeğin yanında travmaların da tez zamanda geçsin gitsin inşallah hayırlı olsun doğumunKızlar doğumumuz salı oldu acil olarak, kordon dolandı o gün zaten çok kötüydüm Atlas harekette etmiyordu, sonra doktorumla hastanede buluştuk hemen doğum dedi, spinal oldu bebeğim kordon dolandığı için önce ağlamadı o anlar bende travma oldu resmen , kardıyolojı doktoru ayrı, çocuk doktoru ayrı hepsinin söylediklerini duydum. Öyle ağlıyordum ki anlatamam. Ya bebeğime birsey olursa diyordum, sonra ciddi şekilde kanama oldu o esnada hemen uyuttular beni . Sürekli kan takılıyorum. Bebeğim daha bugün yanıma geldi küvezde takip edildi soluk borusuna baskı var mı diye ? . 2 ay sonra kalbindeki soruna tekrar bakılacak, vsd aynı yerinde muhtemel 2 ay sonra yakılacak.
Hahaha aynı biz. Ben de Meryem suresinden ve Hz Meryemden dolayı bu ismi çok istiyordum ama eşim istemiyordu açıkçası. Milyon tane isim önerdim hepsine yok ya ciks falan dedi. En son bebek 37 hft oldu, dedim ben kararımı verdim ve kapı süsü siparişi verdim. Eşim süsü görünce daha diyor ki karar vermemistik, geçti o iş yani bana neSize komik bir şey diyim, biz hala bebeğin ismini koymadıkbir türlü anlaşamıyoruz eşimle, ben hamileyken Yusuf süresi çok dinlerdimve bebekte hep hareket ile tepki verirdi, hep o esna da dua ederdim Yusuf yüzlü, Yusuf ahlaklı olsun oğlum diye, dün birden aklıma geldi bu bebenin ismini neden Yusuf koymuyoruz, eşim tabii ilk başta kabul etmedi tabii sonra razı oldu, yanına bir isim de eşim düşünüyor şimdi
Yaaa aynı gerçekten, zaten kız olsaydı Meryem suresini çok dinlerdim tabii onuda bol bol okuyup dinlemiştim, ama bir Yusuf kadar değil, bende senin gibi düşünüyorum canımHahaha aynı biz. Ben de Meryem suresinden ve Hz Meryemden dolayı bu ismi çok istiyordum ama eşim istemiyordu açıkçası. Milyon tane isim önerdim hepsine yok ya ciks falan dedi. En son bebek 37 hft oldu, dedim ben kararımı verdim ve kapı süsü siparişi verdim. Eşim süsü görünce daha diyor ki karar vermemistik, geçti o iş yani bana ne
Bu arada Yusuf çok güzel bir isim canımben de isim koyarken bir şahsiyet temsil etmesini istemiştim. Hz Yusuf gibi ahlaklı ve güzel yüzlü olsun bebişin inşallah
Bir tanesi bir kez oldu o da bez değişimi yaparken poposunu havalndırmadım ağlıyor diye hemen altını kapattım üstüme işiyorduKızlar pişik oldumu bebişlerınız, olduysa ne kullanıyorsunuz?
Sağım yapmayan varmı?
Mama takvıyesi vermeyen varmı? Sadece anne sütü verıyorum dıyen varmı?
Bn bez değiştrdım prıma ıle baslamıştım, 30 tanesi 250 tl deyınce eşime slepy deneyelım dedim, smdılık iyi bakalım. Zten surekli pok yaptıgı için zırt pırt alt degstrıyorum. Szler hangı bezi kullanıyorsunuz?
Hamilelikte gereksizmiş keşke almasaydım dediğiniz şey varmı?
Göğüs ucu için iyi gelen bişeyınız varmı?
Bencede probiyotik daha iyi bize de damla vermedi doktor probiyotik verdi çocuklar zart zurt takılıyorlarKızlar bizde susmuyoduk probiyotik başladık geceler mis gibi ye yat 2 saat kesintisiz uyku deneyin doktorunuza sorun . Önce gaz damlasımı başlasak dedik ama doktor istemedi probiyotik de ısrar etti çok mutluyuz calla
Hayırlı olsun canım, önemli olan şu an bebeğin sağlıkla yanında, Allah uzun ömürler versin inşallahKızlar doğumumuz salı oldu acil olarak, kordon dolandı o gün zaten çok kötüydüm Atlas harekette etmiyordu, sonra doktorumla hastanede buluştuk hemen doğum dedi, spinal oldu bebeğim kordon dolandığı için önce ağlamadı o anlar bende travma oldu resmen , kardıyolojı doktoru ayrı, çocuk doktoru ayrı hepsinin söylediklerini duydum. Öyle ağlıyordum ki anlatamam. Ya bebeğime birsey olursa diyordum, sonra ciddi şekilde kanama oldu o esnada hemen uyuttular beni . Sürekli kan takılıyorum. Bebeğim daha bugün yanıma geldi küvezde takip edildi soluk borusuna baskı var mı diye ? . 2 ay sonra kalbindeki soruna tekrar bakılacak, vsd aynı yerinde muhtemel 2 ay sonra yakılacak.
Canım belki doğunca bize de lazım olur hangi probiyotik önerdi doktorun? B Buddy x sana da sorayımKızlar bizde susmuyoduk probiyotik başladık geceler mis gibi ye yat 2 saat kesintisiz uyku deneyin doktorunuza sorun . Önce gaz damlasımı başlasak dedik ama doktor istemedi probiyotik de ısrar etti çok mutluyuz calla
Püü dağdan indim şehre
Bundan kuzum muayenede elindeki numuneyi verdi boşa para verme önce bunu dene işe yararsa sonra satın alırsın diyip elindekini verdi sağolsun işe yaradı artık bundan devam ederim
Bundan kuzum muayenede elindeki numuneyi verdi boşa para verme önce bunu dene işe yararsa sonra satın alırsın diyip elindekini verdi sağolsun işe yaradı artık bundan devam ederim