2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Canım gözün aydın hepsini zor olsada unut gitsin önemli kızin yanında çok şükür analı babalı büyüsün

Canım geçmiş olsun, yaşadıkların kolay değil gerçekten Allah yardımcın olsun. Sağ salim almışsın kucağına yavrunu. İnşallah kolayca toparlarsin artık

Ayyy masallah sanaaaa ben bir daha isteyeceğimi düşünmüyorum hele şu süreçte aklımın ucundan geçmiyor arayı açma hemen yap bir tane daha diyenlere düşman gibi bakıyorum
Ay Rabbim isteyene versin inşallah sağlık ocağındaki ebenin ikizlerden sonra patlat bir tane daha demesi ve kocamın ortamdan uzaklaşması ahahhaa

Oy kuzum gözün aydın çok şükür bebeğin yanında travmaların da tez zamanda geçsin gitsin inşallah hayırlı olsun doğumun

Size komik bir şey diyim, biz hala bebeğin ismini koymadık bir türlü anlaşamıyoruz eşimle, ben hamileyken Yusuf süresi çok dinlerdimve bebekte hep hareket ile tepki verirdi, hep o esna da dua ederdim Yusuf yüzlü, Yusuf ahlaklı olsun oğlum diye, dün birden aklıma geldi bu bebenin ismini neden Yusuf koymuyoruz, eşim tabii ilk başta kabul etmedi tabii sonra razı oldu, yanına bir isim de eşim düşünüyor şimdi

Hahaha aynı biz. Ben de Meryem suresinden ve Hz Meryemden dolayı bu ismi çok istiyordum ama eşim istemiyordu açıkçası. Milyon tane isim önerdim hepsine yok ya ciks falan dedi. En son bebek 37 hft oldu, dedim ben kararımı verdim ve kapı süsü siparişi verdim. Eşim süsü görünce daha diyor ki karar vermemistik, geçti o iş yani bana ne

Bu arada Yusuf çok güzel bir isim canım ben de isim koyarken bir şahsiyet temsil etmesini istemiştim. Hz Yusuf gibi ahlaklı ve güzel yüzlü olsun bebişin inşallah

Yaaa aynı gerçekten, zaten kız olsaydı Meryem suresini çok dinlerdim tabii onuda bol bol okuyup dinlemiştim, ama bir Yusuf kadar değil, bende senin gibi düşünüyorum canım Diğer oğlumun adı da Yunus Emre
Senin kızında sağlıkla doğsun canım, sonra birlikte büyütelim bebeleri

Reactions: The
Bir tanesi bir kez oldu o da bez değişimi yaparken poposunu havalndırmadım ağlıyor diye hemen altını kapattım üstüme işiyordu ondan pişik olma aşamasına geçti yani popsunda kabarcık kızarık çıktı 2-3 tane hemen üstlerine bepanthol sürdüm bezi öyle kapattım 1 günde geçti bir daha da olmadı ıslak mendil kullanıyorum izotonik sulu molfix in memnunum bez olarak da prima veya molfix karışık ilerliyorum elime ne gelirse benimkilerin bez değişimi yaparken poposunu havalandırırsam pişik olmuyor rahat ediyorlar öyle gözlemledim kuzum.

Sağım 2 saatte bir yapıyordum artık vaktim iki bebekle çok olmuyor sağıma aradanuyuyup ev işi yaptığım için keşke şarjlı giyilebilir alsaydım diyorum şimdi mecbur 5-6 saatte bir sağıyorum eşim eve gelince sağıyorum bebeklere o bakarken hallediyorum.

Sma comfort mama veriyorum aynı zamanda anne sütü vereceksem Sma nın anne sütü zenginleştirici protein tozundan kullanıyorum

Prima marketlerde bazen indirimli 175 tl oluyor öyle bulunca prima alıyorum e-bebekte çok pahalı, molfix bir de memnunum benimkilere ikisi iyi geldi ama artık 0 numaralar elimde bitti zaten kilo da aldılar 1 numara deneyeceğim molfixin çünkü 0 çok küçük geliyor molfixte ama prima 0 numara hala oluyor popolarına boyut farkı var yani baya.

Banyo lifi süngeri aşırı gereksiz neden aldım bilmiyorum zaten 5 dk sürüyor banyoları elimle köpürtüp elimle ovalıyorum zaten anlamsız benim içni lif ve sünger bir de banyo su ölçer gereksiz bilemem bozuldu dirseğimle suyu kontrol ediyorum sıcaklığını çünkü vaktim yok iki bebekle o ölçsene kadar yıllar geçiyor hemen dirseğimle anlıyorum zaten bir de biberon temizleyici boşa almışım evde temiz sünger açtım bulaşık süngeri onunla yıkıyorum sünger aynı görevi görüyor zaten , mustela pişik kremi boşa almışım bepanthol daha iyi kıvam olarak, mustela yağ boşa almışım kullanmıyorum losyon kullanıyorum losotnu da boşa stoklamışım zaten minicikler Sürekli kullanmıyorum da kuru olmadığı saman cilt kullanmak önerilmiyor ee kullansam da mercimek tanesi kadar yetiyor stok gerek yokmuş, şampuan da stok gerek yokmuş yine Minicik sıkıp elimle köpürtüyorum zaten doktor 1 hafta da bir kez şampuan izin veriyor diğer yıkamalar duru suyla olacak diyor yani çok şampuan kullanmıyorum, banyo havlusu da gereksiz almışım zaten msğlin örtüye sarıp hemen kurulayıp giydiriyorum çünkü üşümemeleri için saatlerce üstlerinde havlu kalmıyor bizim gibi değil yani hemen kurulayıp giydirdiğim için havlu gereksiz müslin daha pratik hem kulaklarını da mğslinle daha rahat temizliyorum kulak çubuğu kullanmıyorum şuna aklına gelen benim gereksizlerim bunlar canım

Gümüş kapak sadece takıyorum mis he bir de lansinohh göğüs ucu kremi boşa almışım gümüş kapak kullanıyorum sadece o da sürekli değil yara olacak gibiyse acımaya başlıyorsa lansinoh boş boş Duruyor nerde bilmiyorum bile

Kızlar bizde susmuyoduk probiyotik başladık geceler mis gibi ye yat 2 saat kesintisiz uyku deneyin doktorunuza sorun . Önce gaz damlasımı başlasak dedik ama doktor istemedi probiyotik de ısrar etti çok mutluyuz calla
Bencede probiyotik daha iyi bize de damla vermedi doktor probiyotik verdi çocuklar zart zurt takılıyorlar

Hayırlı olsun canım, önemli olan şu an bebeğin sağlıkla yanında, Allah uzun ömürler versin inşallah

Kızlar bizde susmuyoduk probiyotik başladık geceler mis gibi ye yat 2 saat kesintisiz uyku deneyin doktorunuza sorun . Önce gaz damlasımı başlasak dedik ama doktor istemedi probiyotik de ısrar etti çok mutluyuz calla
Canım belki doğunca bize de lazım olur hangi probiyotik önerdi doktorun? B Buddy x sana da sorayım

Canım belki doğunca bize de lazım olur hangi probiyotik önerdi doktorun? B Buddy x sana da sorayım
Bundan kuzum muayenede elindeki numuneyi verdi boşa para verme önce bunu dene işe yararsa sonra satın alırsın diyip elindekini verdi sağolsun işe yaradı artık bundan devam ederim

Eklentiler

• IMG_4297.jpeg
    83,4 KB · Görüntüleme: 41
Reactions: The
Kızlar ya bana uyku tulumu önerir misiniz ? Geceleri üstlerine müslin örtüyorum ama elleriyle kafalarına çekiyorlsr mislini yatak kenarlarına sıkıştırıyorum bu sefer altına giriyorlar kaya kaya bana uyku tulumu şart

Bundan kuzum muayenede elindeki numuneyi verdi boşa para verme önce bunu dene işe yararsa sonra satın alırsın diyip elindekini verdi sağolsun işe yaradı artık bundan devam ederim

Çok sağol canım aklımda bulunsun oglumda pek gaz sorunu yaşamadım ama bunda ne yaşayacağımi Allah bilir o yüzden temkinli olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…