• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    3
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ
Sat 2 mart
Bat 28 mart
Ben 26 martta 1640 beta ile öğrendim gebeliğimi

Maşallah 🧿 Tebrik ederim, sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏼
Teşekkür ederim benim erken döllenme oldu 5 mart adetim bitti 8 mart ovulasyonda pik gördüm. Kese boyutuna göre 4 haftalık görünüyor ama kese betaya göre küçük çıkıyor. Çok zor gördüler ultrasonda, haftaya gel dediler. Sizler ne durumdasınız

Teşekkür ederim benim erken döllenme oldu 5 mart adetim bitti 8 mart ovulasyonda pik gördüm. Kese boyutuna göre 4 haftalık görünüyor ama kese betaya göre küçük çıkıyor. Çok zor gördüler ultrasonda, haftaya gel dediler. Sizler ne durumdasınız
Bat tarihinde betam 4000 olmustu iki gün öncesi 1650 betayla mğrendim

Evet 40 çıktı değerim :) sanırım takip etmek gerekiyor ama bayram giriyor araya ne yapacağımı bilemiyorum
Bugün acile gittim maalesef kimyasal geçiriyorum sanırım

Eklentiler

• IMG_0864.webp
    IMG_0864.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 52
Martın 14 ünde çatlatma iğnesi oldum bugün beta 222 çıktı benim kaç günlük acaba ya o kadar bilmiyorum ki 😂

Merhaba kızlar. Benim bebiş daha 5+2. Dün değerim 647ydi. geç yumurtladığım için değerim böyle. Bazı uygulamalarda kasımın sonu, bazılarında da aralıkta doğum gözüküyor. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Bende gün içinde bazen adet olacakmış gibi ağrılar oluyor. Sizde de oluyor mu?

Benimkini kese boyutuna göre hesapladı. Son adet tarihi farklı beta farklı keseye göre söyledi
Öyle durumlar da olabiliyormuş evet. Bence bende de sizinki gibi olacak. Bende de son adet tarihine göre 5+2 ama beta küçük. Daha dün 647ydi çünkü geç yumurtladım. Büyük ihtimalle bir uyarlama yapacaklar

Öyle durumlar da olabiliyormuş evet. Bence bende de sizinki gibi olacak. Bende de son adet tarihine göre 5+2 ama beta küçük. Daha dün 647ydi çünkü geç yumurtladım. Büyük ihtimalle bir uyarlama yapacaklar
Benimde erken yumurtlama oldu. Son adet tarihim 2 marttı 26 martta öğrendim adete göre 3.5 haftalık kese 4 hafta 3 günlük

Benim de son adet tarihine göre çarşamba günü 5+3 olacak randevu aldım kadın doğuma kese görünür mü sizce?

Selam sat 18 şubat fakat adetim çok düzensiz beklenen 22 mart filandı tahmini nasılsa olur diye bekledim olmayınca 25 inde kan verdim 56 çıktı, 27 sinde 127, 29 unda 323 çıktı, cumaya randevu aldım umarım sağlıklıdır

Back
X