Ayy evettttEvet aynıyız ya bencehamiş ve tüp bebek anneliği arkadaşlığı diyelim isimlerimizde aynı zaten
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy evettttEvet aynıyız ya bencehamiş ve tüp bebek anneliği arkadaşlığı diyelim isimlerimizde aynı zaten
![]()
Amin canım sürecimiz sağlıklı bir şekilde ilerler inşallahAyy evettttinşallah hamilelik sürecimiz güzel geçerrr. Buradan da haberdar edelim gelişmelerden birbirimizi mutlaka
![]()
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ
Sat 2 martMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ
MaşallahSat 2 mart
Bat 28 mart
Ben 26 martta 1640 beta ile öğrendim gebeliğimi
Teşekkür ederim benim erken döllenme oldu 5 mart adetim bitti 8 mart ovulasyonda pik gördüm. Kese boyutuna göre 4 haftalık görünüyor ama kese betaya göre küçük çıkıyor. Çok zor gördüler ultrasonda, haftaya gel dediler. Sizler ne durumdasınızMaşallahTebrik ederim, sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
![]()
Bat tarihinde betam 4000 olmustu iki gün öncesi 1650 betayla mğrendimTeşekkür ederim benim erken döllenme oldu 5 mart adetim bitti 8 mart ovulasyonda pik gördüm. Kese boyutuna göre 4 haftalık görünüyor ama kese betaya göre küçük çıkıyor. Çok zor gördüler ultrasonda, haftaya gel dediler. Sizler ne durumdasınız
Bugün acile gittim maalesef kimyasal geçiriyorum sanırımEvet 40 çıktı değerim :) sanırım takip etmek gerekiyor ama bayram giriyor araya ne yapacağımı bilemiyorum
Son adet tarihinize göre hesaplanıyor. Beta ile bir alakası yokmuş☺Martın 14 ünde çatlatma iğnesi oldum bugün beta 222 çıktı benim kaç günlük acaba ya o kadar bilmiyorum ki![]()
Benimkini kese boyutuna göre hesapladı. Son adet tarihi farklı beta farklı keseye göre söylediSon adet tarihinize göre hesaplanıyor. Beta ile bir alakası yokmuş☺
Öyle durumlar da olabiliyormuş evet. Bence bende de sizinki gibi olacak. Bende de son adet tarihine göre 5+2 ama beta küçük. Daha dün 647ydi çünkü geç yumurtladım. Büyük ihtimalle bir uyarlama yapacaklarBenimkini kese boyutuna göre hesapladı. Son adet tarihi farklı beta farklı keseye göre söyledi
Son adet tarihinize göre hesaplanıyor. Beta ile bir alakası yokmuş☺
anladım ama benim son adet tarihim yok ben duphastonla söktürücü kanama gördüm adet olmuyodum zaten o da sayılır mıSon adet tarihinize göre hesaplanıyor. Beta ile bir alakası yokmuş☺![]()
Benimde erken yumurtlama oldu. Son adet tarihim 2 marttı 26 martta öğrendim adete göre 3.5 haftalık kese 4 hafta 3 günlükÖyle durumlar da olabiliyormuş evet. Bence bende de sizinki gibi olacak. Bende de son adet tarihine göre 5+2 ama beta küçük. Daha dün 647ydi çünkü geç yumurtladım. Büyük ihtimalle bir uyarlama yapacaklar
Kese en erken beta 1500ken vajinal ultrason ile görünüyormuş. Doktorum öyle söyledi. Sizin değeriniz kaç?Benim de son adet tarihine göre çarşamba günü 5+3 olacak randevu aldım kadın doğuma kese görünür mü sizce?
Değer önemli ama haftaya göre görünebilirBenim de son adet tarihine göre çarşamba günü 5+3 olacak randevu aldım kadın doğuma kese görünür mü sizce?
İki kere kan verdim pazar günü 121 salı günü 442 çıktıKese en erken beta 1500ken vajinal ultrason ile görünüyormuş. Doktorum öyle söyledi. Sizin değeriniz kaç?
Pazartesi günü değeriniz 1500ü geçer. Bayramdan sonra keseyi görürsünüz :)İki kere kan verdim pazar günü 121 salı günü 442 çıktı