• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    3
Merhaba hanımlar, reglim 8 gün gecikmişti dün öylesine bir acaba yumurtalıklar hala olgun mu diye ovulasyon testi yaptım. Çift çizgi çıktı ama garip geldi çünkü ben neredeyse regl olurum diye düşünüyordum. Sonra gebelikte olunca böyle olduğunu okudum ve hemen erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktım. Yine inanmadım bu sabah 2 farklı markadan yine yaptım ikiside çift çizgi. Sonra doktora gidip kan testi verdim. HCG 4000 çıktı 😱 Neredeyse 4 haftalık gebelik demek sanırım değil mi internette böyle yazıyor. Son adet tarihimde 18 Şubattı bu arada. Yarın doktor kontrolüm var sizce kese gözükür mü vajinal ultrason ile? (Bu hesaplamalar doğruysa 2025 Aralıkta doğuracağım gözüküyor 😅)
Canım 4 hafta için bile çok yüksek değer ikiz bile olabilir 😀 kese 1500 2000lerde görünüyor muhtemelen görürsün keseyi

Herkese merhaba,
Biraz uzun bir yazı olucak şimdiden kusura bakmayın :)
Uzun zamandır forumda çok okuyorum fakat artık ben de yazmak istedim.
Bu ay ilk defa hamilelik denedik. Birkaç yıl önce rastgele gittiğim bir kontrolde “polikistik over görünümü” var sende demişlerdi. Hiçbir belirtisini yaşamadığım ve o dönem bekar olduğum için hiç üzerine düşmedim, o gün orda duydum öyle kaldı konu.
Fakat eylül ayında evlendikten sonra çocuk düşüncemizle beraber içimi bir korku aldı ve direkt ovulasyon testi ile takip yapmam gerektiğini düşündüm.
Sat 6 mart Bat 2 nisan.
18inde ovulasyon testi pozitifti, 19 unda çatlama oldu silikleşmeye başladı.
Biz 16-17-18-19-20 günlerini değerlendirdik.
Açıkçası yumurtlama ve çatlama sonrası kasık bölgem hep bi huzursuzluk hissettirdi düne kadar. Ufak ufak böyle sanki hamken spor yapmışım da kas ağrım varmış gibi bi histi.
Konu hakkında da o kadar sabırsızım ki dün sabah ovulasyon testinin yanında gelen innovi iş ta gebelik testini yaptım, 10dk içinde çok zorladığında görülebilen bir çizgi oldu fakat eşim görmedi mesela.
Dayanamayıp kan verdim, beta hcg 5.6ymış 🥳
Dün çatlamanın üzerinden geçen 8. Gündü, gebelik varsa zaten anca 5.6 olabilirdi beta 😅😅
Yarın sabahı bekliyorum tekrar kan vericem umarım bir terslik olmaz.
Fakat dünden beri sol kasığımdan arkaya doğru yayılan kuyruk sokuğuma kadar olan bölgede ciddi bir ağrı yaşıyorum. Resmen belden aşağı sol yarım kopucak gibi 😅
Bir de bu süreçte farkettiğim değişiklikleri sıralıyım
Ellerim, dudaklarım ve boğazım aşırı kuruyor normalde asla böyle bir sorunum yoktur.
Kasık böylesinde hep bi huzursuzluk
2-3 kere kısa süreli baş dönmesi
Akşamları normalden çok daha erken uykum geliyor
Son 3 gündür çok sık tuvaletim geliyor
Göğüs ucumun yanında minik minik kabartılar çok belirginleşti

Selam kızlar ovalüsyonla yumurtlama takibi yapıyordum dün çatlamanın 9.günüydü akşam prodoctor erken gebelik testi yaptım ilk on dk birşey göremedim ama sonrasında coook silik vardı çizgi ama zor görünen bu sabah catlamanın 10.günü aynı marka testle tekrar yaptım ve ilk 10 dk içinde silik çizgi belirdi pek sevinemedim çünkü bilirsiniz yalancı pozitiftir belki diye yorumunuz nedir prodoctor güvenilir mi ? Daha önce de çok kullandığım bir testti bu ara da 2 gündür kasık ağrım var hafif birde göğüs ağrısı var o da çok az inşallah hamileyimdir🤲🏻
Merhabalar ben de bu süreçte inanılmaz çok yorum okudum. Tüp bebek transferi ile gebe kaldım çok şükür. Transfer sonrası 6. Gün prodoctor marka gebelik testi ile silik çizgi gördüm. Sonrasında başka bir markadan test yaptım onda çıkmadı. Ben de prodoctor marka olan bozuk diye düşündüm ama doğru sonuç verdi.

Selam kızlar ovalüsyonla yumurtlama takibi yapıyordum dün çatlamanın 9.günüydü akşam prodoctor erken gebelik testi yaptım ilk on dk birşey göremedim ama sonrasında coook silik vardı çizgi ama zor görünen bu sabah catlamanın 10.günü aynı marka testle tekrar yaptım ve ilk 10 dk içinde silik çizgi belirdi pek sevinemedim çünkü bilirsiniz yalancı pozitiftir belki diye yorumunuz nedir prodoctor güvenilir mi ? Daha önce de çok kullandığım bir testti bu ara da 2 gündür kasık ağrım var hafif birde göğüs ağrısı var o da çok az inşallah hamileyimdir🤲🏻
Ben regle 3 gün kala prodoctor test yaptım çıkmadı. Regl olacağım gün innovita test yaptım onda hemen çıktı. Eğer silik de olsa çizgi varsa vardır bence.

Ben regle 3 gün kala prodoctor test yaptım çıkmadı. Regl olacağım gün innovita test yaptım onda hemen çıktı. Eğer silik de olsa çizgi varsa vardır bence.
Bende sabah prodoctor çıktı hemde hemen ama az önce awox marka yaptımve negatif moralim bozuldu 😔demekki sabahki yalancı pozitif di

Merhabalar ben de bu süreçte inanılmaz çok yorum okudum. Tüp bebek transferi ile gebe kaldım çok şükür. Transfer sonrası 6. Gün prodoctor marka gebelik testi ile silik çizgi gördüm. Sonrasında başka bir markadan test yaptım onda çıkmadı. Ben de prodoctor marka olan bozuk diye düşündüm ama doğru sonuç verdi.
Canım sabahki pozitif hemen çıkmıştı az önce eve geldim awox marka yaptım ve negatif çıktı demekki sabahki yalancı pozitif miş moralim bozuldu ama 😔

Canım sabahki pozitif hemen çıkmıştı az önce eve geldim awox marka yaptım ve negatif çıktı demekki sabahki yalancı pozitif miş moralim bozuldu ama 😔
Benim de bu şekilde olmuştu bence moralini bozma. Bir kaç gün daha geçtikten sonra kan testi yaptır mutlaka. Awox ben hiç kullanmadım ama onun hakkında aşırı kötü yorumlar var. Ona bakarak kendini üzme bence

Benim de bu şekilde olmuştu bence moralini bozma. Bir kaç gün daha geçtikten sonra kan testi yaptır mutlaka. Awox ben hiç kullanmadım ama onun hakkında aşırı kötü yorumlar var. Ona bakarak kendini üzme bence
Yaaa nebilim awox a da çok güvenilir diyenler olunca

Merhabalar hayırlı olsun 😌 kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı günde test yapmıştınız ? Benim de tüp bebek tedavisi ile oldu şu anda 10. Günüm. Dün test yapmıştım yani 9. Gün değerim 191 çıktı. Yarın tekrar yapacağım artışa bakacak doktorum 😌
Canım sonucun nasıl geldi gittin mi bugün doktora ☺️

Canım sonucun nasıl geldi gittin mi bugün doktora ☺️
Merhabalar canım evet yaptırdım testi sabah. Çok şükür artmış değerim. 9. Gün 191 di 11. Gün 550 geldi. 15 Nisan da doktorum keseyi görmek için çağırdı. İnşallah keseyi de görebilirsek çok rahatlayacağım.

Merhabalar canım evet yaptırdım testi sabah. Çok şükür artmış değerim. 9. Gün 191 di 11. Gün 550 geldi. 15 Nisan da doktorum keseyi görmek için çağırdı. İnşallah keseyi de görebilirsek çok rahatlayacağım.
Hayırlı olsun canım çok sevindim benimde 236 dan 613 e yükseldi çarşamba günü kese için çağırdı ama aramızda niye çok zaman farkı oldu ki seninkisi hem kalp hem kesemi görmek istiycek ki acaba

O kadar tecrübesizim ki allahım herşeyi sorguluyorum 😁

Hayırlı olsun canım çok sevindim benimde 236 dan 613 e yükseldi çarşamba günü kese için çağırdı ama aramızda niye çok zaman farkı oldu ki seninkisi hem kalp hem kesemi görmek istiycek ki acaba
Ay bilmiyorum ki canım. Bana öyle söyledi ben de çok tecrübesi olduğumdan dolayı hiç sorgulaamdım. Senin Kese haftaya görünüyor müymüş ki.? Bu arada ne zaman transfer olmuştunuz siz ?

Ay bilmiyorum ki canım. Bana öyle söyledi ben de çok tecrübesi olduğumdan dolayı hiç sorgulaamdım. Senin Kese haftaya görünüyor müymüş ki.? Bu arada ne zaman transfer olmuştunuz siz ?
Doktor 3 katı arttığı için 5 binlerde olur görürüz dedi canım 14 martta transfer oldum 3+6 dedi bugün için

Hamilelik öğrenen arkadaşlar belirtilerinin neler? Mesela bat yaklaştıkça sanki adet olacakmış gibi kasık ağrısı yaşayan oldumu? Normalde bende göğüsler şişer çok ağrısı olur. 5 gün var adete hiç şiş değil. Ama bel ağrısı oluyor zaman zaman. Bir önceki gebelik sürecimde hiç bulantı yaşamadım baş dönmesi vs olmadı. Ama ara ara göğüslerde sanki iğne batması gibi bir his yaşamıştım. Bu sefer adet olacakmış gibi kasık ağrısı yaşıyorum. Bu durumu yaşayan oldumu hiç?

Doktor 3 katı arttığı için 5 binlerde olur görürüz dedi canım 14 martta transfer oldum 3+6 dedi bugün için
Anladım canım hadi hayırlısı olsun bakalım. Gidince buraya da yaz mutlaka. Ben de 17 sinde transfer oldum seninle aramda 3 gün varmış. Kaçıncı gün embriyosu ?

Back
X