Bende hala kullanıyorum hamilelik boyunca kullanıcaz mı ki?Ben en başından beri kullanıyorum ama benimki imom omega. Oda aynı şey sonuçta marka farklı
Evet benimde sanki tansiyon düşüyor aman dikkat birde çalışıyorsunİyiyim de artık kurup durarrım basıl oldu anlamadım tansiyonum mu düştü nrydi ya Allah korusun aynen merdivenleri fobim lödu artık
Sanırsam evet bana neyi ne kadar kullanacağımı yazmıştı herhalde doğuma kadardıBende hala kullanıyorum hamilelik boyunca kullanıcaz mı ki?
kuzum benimde öyle kaş bıyık çıkmıyor ama diğer yerleri jiletlediğimm için aynıAy bide sormadan edemiyeceğimkızlar sizinde tüylenizde hamile kaldınız kalalı büyümeme gözlemlediniz mi
Geçmiş olsun çokAyy kızlar az önce işyerinde yemeğe çıkarken merdivenlerde düştüm acımadı bi yerim ama çok korktum birde rezil oldum abi gördü çok korktu aman aman falan of bir şey olmamıştır değil mi böyleçıkarken kapaklanırsın ya öyle acımadı bi yerim ama korktum
Benim genel olarak heryer aynı geç büyüyor jilet kullanma canım cildi de tahriş ediyorkuzum benimde öyle kaş bıyık çıkmıyor ama diğer yerleri jiletlediğimm için aynı
Maalesef diğerlerini kullanamıyorum belki ay geçtikçe ağdaya geçerim kuzummBenim genel olarak heryer aynı geç büyüyor jilet kullanma canım cildi de tahriş ediyor
Ne zorluk varsa biz kadınlarda erkeklerde bi dert yok yaMaalesef diğerlerini kullanamıyorum belki ay geçtikçe ağdaya geçerim kuzumm
Erkekler anca aşna fişne düşünsünNe zorluk varsa biz kadınlarda erkeklerde bi dert yok ya
Yok kız nasıl bir psikolojisi varsa benimkinin oğlumda benimle aynı sancıları ağrıları çekiyorduNe zorluk varsa biz kadınlarda erkeklerde bi dert yok ya
Benimki bana gelince hastasın havalarında bu ara halbuki aramıza giren tek şey uykuYok kız nasıl bir psikolojisi varsa benimkinin oğlumda benimle aynı sancıları ağrıları çekiyorduumarım bu sefer tek başıma sızlanabilirim
Massallah Allah bağışlasın benimde 1 kızım var temmuzda 4 yaşında olcak nasipseBenim ikinci bir oğlum var 3 yaşına girecek
Benim de öyle olmuştu. Bulantılarım ve kasık ağrılarım da azalmıştı. Hormonal adaptasyona bağlı böyle oluyormuş. Normal yani. Sonrasında 13 haftalıkken kontrole gittim perşembe günü, her şey yolundaydıKızlar bebek 10 haftalık olunca benim goguslerdeki sertlik azaldı böyle biraz yumuşadı sanki, ben yine tedirgin oldum, var mı benzer durumu yaşayan?
Ben kullanıyorum hatta hamile kalmadan bir ay öncesi başladım hoş süpriz oldu hamilelikKızlar doktor bana 6haftalıkken ocean mummy kullan dedi sizler de kullanıyor musunuz?
Benimde aynısı oldu normal dedi doktor endişe etmeKızlar bebek 10 haftalık olunca benim goguslerdeki sertlik azaldı böyle biraz yumuşadı sanki, ben yine tedirgin oldum, var mı benzer durumu yaşayan?
Hayırlı olsunKızlar selam bende kasım annesi olacağım inşallah usg tahmin yapan var mı Banada erkek diyorlarKasım ayı erkek ayı herhalde