Kızlar az önce ağrılarım başladı. Yarın zaten kontrolüm vardı. Yarına kadar dayanabilirim diye düşünüyorum. Hastane çantasını hazırladım eksik varmı acaba ya da atladığım bişey varmı bakarmısınız sizde
Hemşireye verilicek isimli takım ve 2 adet bez koydum
Ekstra 2 takım
Süt sağma makinası
Emzik
Biberon
Fazladan bez
Pişik kremi
Islak mendil
Alt açma örtüsü 3 adet
Kendim için bir adet lohusa takımı
Havlu
Canped
Emzirme atleti
İç çamaşırı x5
Eksiklerim var gibi ama eşim hastaneden eve gidip alabilir her şeyin yerini gösterdim
Yarın inşallah bir sıkıntı çıkmaz yüksek tansiyondan dolayı takipteyim. 36+3 olduk ama kızım biraz aceleci gibi
Bence sen doğum yap bebekle odaya çık haber vereceksen öyle ver. Senin kaynana emzirme süt muhabbetini de laf eder. Gerçekten çekilecek dert değil. Sanırsın o doğum Yapıyor bir lohusa tacı al tak bari kaynana
Selam kızlar ben dün gece sancılarım sıklaşınca hastaneye geldim bu sabah doğurdum. Normal doğum oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bakmaya doyamıyorum
Kızlar az önce ağrılarım başladı. Yarın zaten kontrolüm vardı. Yarına kadar dayanabilirim diye düşünüyorum. Hastane çantasını hazırladım eksik varmı acaba ya da atladığım bişey varmı bakarmısınız sizde
Ekstra 2 takım
Süt sağma makinası
Emzik
Biberon
Fazladan bez
Pişik kremi
Islak mendil
Alt açma örtüsü 3 adet
Havlu
Canped
Emzirme atleti
İç çamaşırı x5
Eksiklerim var gibi ama eşim hastaneden eve gidip alabilir her şeyin yerini gösterdim
Yarın inşallah bir sıkıntı çıkmaz yüksek tansiyondan dolayı takipteyim. 36+3 olduk ama kızım biraz aceleci gibi
Bebeğe müslin örtü, ağız bezleri koymadıysan kalın battaniye ekleyebilirsin. Kendine de bi ekstra pijama takımı daha koy muhakkak terlik falan koymadıysan her şeyi yazamamışsınfır ama acilinden aklıma bunlar geldi.
Kızlar karnım akşamdan itibaren taş gibi arada kasıklarıma vajinama bişey saplanır gibi oluyor ama karnımda sanki kocaman bi gaz kütlesi var gibi sert. Sancı gibi bişeyim yok ama bunlar kasılma olabilir mi acaba bi fikriniz var mı
Ekstra 2 takım
Süt sağma makinası
Emzik
Biberon
Fazladan bez
Pişik kremi
Islak mendil
Alt açma örtüsü 3 adet
Havlu
Canped
Emzirme atleti
İç çamaşırı x5