Günaydinnn kizlarrrSelam canlar günaydın bende doktordan çıktım
12 haftalık olmuşuz ense kalınlığı burun yapısı falan güzel dedi şükür
2 li test için kan verdim, cinsiyet tahminim var dedi bende söylemeyin net olmadan hocam parti yapcaz dedim
10 gün sonra da cinsiyet öğrencez bakalım. Bgn kontrol de hep uyudu yavrum rahatça pozlar verdi
Ama sanki erkek:)) ben bişeyler gördüm gibi
kGünaydinnn kizlarrrMutlu Pazarlar
Bnmde tahminim oldu şimdi bak bu kdr erken gördüyse acaba erkek mi demeden geçemedim erkekler dha erken gösterirmiş kendilerini ya
Günaydı
Yok kuzum ya o belli olmaz doktorun tecrübesi de önemli tabi ama benim 5 Sene önce 11+2 De doktorum çok emin şekilde kız demişti
k
Kızlar 12. Haftada hala bulantısı devam eden var mı ?
Son bi kaç gündür en başa döndüm aşırı bulantım var
Aynn hatta biz parti yapacaktık cinsiyet falan beklemiyorduk pat diye söylemişti doktor emin midinz demiştim ayy şöyle bir düşündüm içimden kız geçti senin bende kız hissettim herkes erkek diyor şu ara gönlüm erkekten yanaAllah Allah bunu ilk kez duydum olabilir herşey olablr ben fikrimi söyledim bakalım çikacak mi bnde ki de his karnımdakini nedense en başından beri erkek hisssediyorum eğer çıkarsa yazicam buraya kizm olsun istiyordum ama hep erkek hissi verdi bebiş
gaber ver o zmn bana daAynn hatta biz parti yapacaktık cinsiyet falan beklemiyorduk pat diye söylemişti doktor emin midinz demiştim ayy şöyle bir düşündüm içimden kız geçti senin bende kız hissettim herkes erkek diyor şu ara gönlüm erkekten yanacuma öğreneceğim inş
Günaydın güzelliklerGünaydın güzel anne adayları musmutlu pazarlarsize bir sorum olacak dün ve bugün benim sol kasığımın hafif üstünde bi ağrı var sanki bebek oraya geldi dayandı gibi asla soluma dönüp yatamıyorum böyle hisseden var mı yani
İki gündür o ağrıyı çekiyorum bi bende mi acaba dedim 9+2’yix bugün ama hiç gece uykusu tam değil sürekli tuvalete çıkıyorum bugün de bu ağrı eklendiGünaydın güzelliklerbende de arada oluyor yavrum ağrı giriyor bir anda yatamıyorum
Benimde öyle ya, geceleri kesintisiz uyuyamıyorum ve daha şimdiden. Sürekli tuvalete kalkıyorum vücutta hep o saatte uyanmaya alıştığı için artık kendi kendime uyanıyorum tuvalet olmasa bile. Bende sağ ve yüz üstü yatamıyorum kasığımda ağrım oluyor sadece soluma yatınca rahat ediyorum. 10+3ten selamlassrr ::))))İki gündür o ağrıyı çekiyorum bi bende mi acaba dedim 9+2’yix bugün ama hiç gece uykusu tam değil sürekli tuvalete çıkıyorum bugün de bu ağrı eklendi
Evet aynı sanki bende bi kaç gündür hissediyorum ara ara solda dye o tarafa dönemiyorum canımı acıtmıyor acı gbi değil sızı gibi oluyorGünaydın güzel anne adayları musmutlu pazarlarsize bir sorum olacak dün ve bugün benim sol kasığımın hafif üstünde bi ağrı var sanki bebek oraya geldi dayandı gibi asla soluma dönüp yatamıyorum böyle hisseden var mı yani
Benimde dedigin gibi bu gun bedenimin her kısmında tarif etdigin gibi sinek isirmiş gibi kızarık kabarik bebegim daha 21gunluk ona gececek diye korkuyorum alerjili biriyim ben ama hic bir seyde yemedim bir anda ne oldu anlamadim.Denk gelince yazmak istedim.Kızlar benim vücudumda bi kaç gündür döküntüler var böyle sivri sinek ısırıgı gibi önce kaşınıp sonra sönüyor kendiliginden benzer birşey yaşayan var mı ?
Yaa üzüldüm arkadaşım Allah kalan bebeğinin sağlıkla gelmesini nasip etsin inş kaç haftalıksın üzme kendini kalan bebebğin içinGünaydın herkese. Dün kontrolüm vardı ve ne yazık ki bebeklerden birinin kalbi durmuş. Diğer bebeğim şimdilik iyi gelişimi devam ediyor ama risk altında dedi doktorumuz. Keselere çok yakın kanama alanı oluşmuş.
Çok üzüldüm Allah kalana sağlıklı kolaylıkla ve güzellikler nasip etsin inşallahGünaydın herkese. Dün kontrolüm vardı ve ne yazık ki bebeklerden birinin kalbi durmuş. Diğer bebeğim şimdilik iyi gelişimi devam ediyor ama risk altında dedi doktorumuz. Keselere çok yakın kanama alanı oluşmuş.
Sağa veya sola tam yatınca o kasıkta tıkanıyor gibiBenimde öyle ya, geceleri kesintisiz uyuyamıyorum ve daha şimdiden. Sürekli tuvalete kalkıyorum vücutta hep o saatte uyanmaya alıştığı için artık kendi kendime uyanıyorum tuvalet olmasa bile. Bende sağ ve yüz üstü yatamıyorum kasığımda ağrım oluyor sadece soluma yatınca rahat ediyorum. 10+3ten selamlassrr ::))))
Pozisyonu değişince hemen geçiyo ama o ağrı bende üstüne gibi sağa veya sola tam yatınca biraz oluyo.bende sizinle aynı dönemim.Neden oluyo acaba o.tuvalet olayı bende bir tık azaldı çok su içersem oluyor bir tek.enfeksiyon varmış ilk tetkiklerde idrarda çıktı, antibiyotik yazınca azaldı sanki.Daha kontrole 2 hafta var vallahi merak ediyorum içerde iyimi nasıl diyeİki gündür o ağrıyı çekiyorum bi bende mi acaba dedim 9+2’yix bugün ama hiç gece uykusu tam değil sürekli tuvalete çıkıyorum bugün de bu ağrı eklendi
Bende de varGünaydın güzelliklerbende de arada oluyor yavrum ağrı giriyor bir anda yatamıyorum
Amin çok teşekkür ederim. Sat a göre 9+1 bugün ama ölçümlerde biraz geriden geliyorlardı. Kalbi duran bebeğimin 7+6 da durmuş kalbi. Diğer bebeğim 8+5 gözüküyor. Çarşamba günü biraz lekelenmem başlamıştı.Yaa üzüldüm arkadaşım Allah kalan bebeğinin sağlıkla gelmesini nasip etsin inş kaç haftalıksın üzme kendini kalan bebebğin için
Kanamam falan oldu munpeki
Amin çok teşekkür ederim.Çok üzüldüm Allah kalana sağlıklı kolaylıkla ve güzellikler nasip etsin inşallah