Canım benim ilk gebeliğimde sabah 5 gibi ilk sancım başlamıştı ama cok hafif adet sancısı gibi ve düzensiz bekledim kocamı bile uyandırmadım hatta sabah 7 de onu iş için uyandırdım işe gönderdim hala daha aynı hafiflikte ve araları düzensizdi sonra kalktım duş falan aldım bulaşık makinesini yerleştirdim ortalıgı topladım hala artmamıştı doktorumu aradım gel bakalım dedi. Annemle kardeşimi cagırdım hastaneye gectik 10 gibi ama bana işte yanlış alarm dicek doktor geri göndercek falan diye düşünüyorum o kadar bir saflık hali valizi bile almadık yanımıza halbuki kapıda duruyor yani valiz
gider gitmez ebe baktı 3 cm acıklık cıkarttı bir cubuk suyumu patlattı damaryolu actılar suni bagladılar böyle basiretim baglandı resmen bir sey diyemedim halbuki ben müdahelesiz bir dogum istiyordum neyse suniden 4 saat sonra falan dogurdum ama cok gereksizdi yani resmen beni doktor mesai saatinde dogurtmak için yaptı 14.45te dogmuştu kızım. Demem o ki ben 5 saat evdeydim ama sancı sıklaşana kadar bir 5 saat daha bekleyebilirmişim mesela biliyordum ama merakımdan gittim sırf
İlk dogumlar genelde oyle cok hızlı ilerlemiyor.