Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 41,1%
  • erkek

OY: 92 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 5 2,9%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    175
8’den sonra normalden sezaryene dönülmüyor diye biliyorum ek bilgi. 8’den önce olamaz demek ki.
10 galiba ideal açıklık da doğum için.
artık o noktalarda bu teknik bilgiler işimize yaramaz gerçi, bağırıp ıkınmaktan😊
Evet ideali 10 cm . Beni 9 cmdeyken dogumhaneye almışlardı, ıkınma hissim geliyor diyince

Ayy var ya 10 yasındaki kızımın göbeği hala evde duruyor ona layık yer bulamadımsa😃 amerikaya ingiltereye falan da gitmedim ki söyle MIT ‘ ye, Yale’e Oxford’a falan gömeydim. Pariste Sorbonne ünv nin oralarda gezinmiştik tüh demiştim keşke yanımda olsaydı 😂 ikincinin göbegini kaybettim resmen nerde bilmiyorum😂
Hahahaha ben orda gömsem beni alırlar ne gömüyon diye 😂😂😂

Yani işte bir normal 5 yıldızlı otel var mesela bir de maxx royal gibi 5 yıldızlı oteller var. Fiyatı 3e 4e katlıyor. Hizmet kalitesi, ilgi alaka, konfor hepsi etkiliyor. Yoksa ordaki doktor da doktor diğer hastanedeki doktor da. Bir de istanbulun da ekstra pahalı olması faktörü de eklenince rakamlar ucuyor maalesef 😕
Öyledir illaki de ne bileyim üzülüyorum şu paralardaki farkları duyunca muhtemel 60 bin liralık olanda çok iyi hizmeti vardır ama işte diğerinin adı duyulmuş işte orda doğum yapanların Allah cebini doldursun da sonrasında zorluk çekmesinler inşallah

Ben de medipol acıbadem bölge hastanesine gidiyorum. O da 64 normal doğum dediler. Resmen koşuyolu ile 1 dk arası fiyat farkı uçuk.

Evet içerisinde mega, bölge ve international kelimeleri geçiyorsa her şey x2 oluyor maalesef. Sen orada hangi doktora gidiyorsun bu arada?

Öyledir illaki de ne bileyim üzülüyorum şu paralardaki farkları duyunca muhtemel 60 bin liralık olanda çok iyi hizmeti vardır ama işte diğerinin adı duyulmuş işte orda doğum yapanların Allah cebini doldursun da sonrasında zorluk çekmesinler inşallah
Ya ben bu haberlere çıkan hastaneler varya hospital doğa reyap medilife hepsinin ortasındayım hepsine evim 5 dk fiyata bakıp yer seçsem kahrımdan ölürdüm inan tabi parayla alakası yok allah herkese yardım etsin bir yerden kesip veriyoruz 10 da veren 100 de veren ama artık pskolojim çok bozuldu çünkü tanıdıklarım o hastanelerde madur oldu yakın tarihte hastane doktor çok önemli maalesef keşke hepsi heryer eşit olsa hastaneleri a b c diye sınıflandırma yaptılar o yüzden özellerde fiyat farkı çok saçma oldu

Ya ben bu haberlere çıkan hastaneler varya hospital doğa reyap medilife hepsinin ortasındayım hepsine evim 5 dk fiyata bakıp yer seçsem kahrımdan ölürdüm inan tabi parayla alakası yok allah herkese yardım etsin bir yerden kesip veriyoruz 10 da veren 100 de veren ama artık pskolojim çok bozuldu çünkü tanıdıklarım o hastanelerde madur oldu yakın tarihte hastane doktor çok önemli maalesef keşke hepsi heryer eşit olsa hastaneleri a b c diye sınıflandırma yaptılar o yüzden özellerde fiyat farkı çok saçma oldu
Medilife Bağcılar şubesinde ablam doğurdu
Bağcılar hospitaliste arkadaşım doğurdu
Güney Hastanesi'nde de 2 arkadaşım daha doğurmuştu hep çevremdeki hastaneler bunlar lanet olsunlar hepsini biliyorum

Evet içerisinde mega, bölge ve international kelimeleri geçiyorsa her şey x2 oluyor maalesef. Sen orada hangi doktora gidiyorsun bu arada?
Evet öyleymiş sanırım. Ama hastane yeni açıldığı için tertemiz ve bomboş. Benim özel sigorta hiç bişeyi karşılamadığı için üçe beşe bakamadım artık en yakın hastane olarak orayı seçtim evden çıkınca tam 1 dk sürüyor 😁 harika bodur var ona gidiyorum doktoru sevdiğim için değiştirmek istemedim artık

Medilife Bağcılar şubesinde ablam doğurdu
Bağcılar hospitaliste arkadaşım doğurdu
Güney Hastanesi'nde de 2 arkadaşım daha doğurmuştu hep çevremdeki hastaneler bunlar lanet olsunlar hepsini biliyorum
Bende avcılar beylikdüzü şubelerine yakınım zaten hepsi kapandı. Ki yazın silivri kolona gittim kadın doğuma sancım vardı bok gibi davranıyorlardı ama yemezler yani öyle herkese aynı davranamazlar baş hekime kadar hepsini topladım başıma sakin biri olsam istedikleri gibi konuşcaklar orası da kapandı işte sonunda

Kesinlikle hele istanbulda bilindik hastanelere gitmekte fayda var ne olur ne olmaz ya da doktorun çok iyi olması lazım falan oda etken ama işte iyiside kötü çıkıyor diyorum zamanında devlet hastanelerinde bile çocukları öldü gösterip parayla çocuğu olmayan ailelere satmamışlarmıydı olan her yerde oluyor iyi araştırmak lazım önemli olan sen ve bebeğin tabiki para ikinci plan

benimki dondu en son iki hafta onceki kontrolumde. dondu de ne olacak plesanta asagida hala kac cm yakin rahim agzina olcecekler haftaya carsamba gunu, yana yakila onu bekliyorum. bebe dondu su plesanta da cikaydi ama umudum yok pek hala asagida dedi cunku doktor.
sezaryan benim korkulu ruyam ama basa gelen cekilir modundayim napayim. zor bir dogum olmasinda nasil dogarsa dogsun bir yandan
Arttırıyordum hem bebek dönmedi hem plesanta aşağıda 😂😂😂 başa gelen umarım çekilir 😬

Kesinlikle hele istanbulda bilindik hastanelere gitmekte fayda var ne olur ne olmaz ya da doktorun çok iyi olması lazım falan oda etken ama işte iyiside kötü çıkıyor diyorum zamanında devlet hastanelerinde bile çocukları öldü gösterip parayla çocuğu olmayan ailelere satmamışlarmıydı olan her yerde oluyor iyi araştırmak lazım önemli olan sen ve bebeğin tabiki para ikinci plan
Herkes bana ilk çocuk diye böyle düşünüyorsun dedi ben bu haberler çıkmadan önce hastaneye yeni doğan ünitesi sordum ne durumda ekipman vs diye tedbir yani allah ihtiyaç duyurmasın ama ben orda bebek başka yerde olur mu ya çocuğa çip bile aldım ruh hastası gbii olmayı ben seçmedim maalesef ama gerçeklikleri de göz arda edemiyorum büyüsede kızı erkeği yok İstanbul'dan bile gitmek istiyorum valla iyi değilim artık

Evet öyleymiş sanırım. Ama hastane yeni açıldığı için tertemiz ve bomboş. Benim özel sigorta hiç bişeyi karşılamadığı için üçe beşe bakamadım artık en yakın hastane olarak orayı seçtim evden çıkınca tam 1 dk sürüyor 😁 harika bodur var ona gidiyorum doktoru sevdiğim için değiştirmek istemedim artık

Evet Koşuyolu baya eski odalar, koridorlar daracık orası dışarıdan baya güzel duruyordu benim sigortam başta orada geçmiyordu ama anlaşma yapmışlar artık geçiyormuş sinir oldum. Şuan Koşuyolu’ndan da hiç memnun değilim doktor bir garip, son 3 seferdir randevumu iptal edip değiştirmemi istiyorlar doktorun işi çıktı diye 60 km öteden gidip geliyorum ayarlaması vs zor oluyor her seferinde zaten. Eşim bugün doktor mu değiştirsek dedi ama artık yoruldum sona da geldik.

X