Benim doktor birşey demedi ya ama ben de ara ara kabul ederlerse sağlık ocağında baktırmak istiyorumBenimde doktorum liste verdi kan ve idrar her ay bakılacak dedi. Sağlık ocağındaki ebe de her ay gel testlerini yapalım dedi
Benim de cildim aşırı sivilcelendi dün birisi kız böyle yaparmış cildi dedi baktım benim arkadaşım kıza hamile cildi bebek gibiYa benim de yüzüm cok kıllandı bir de sivilcelendi. Ama hormon igneleri kullandım o yüzden kıllanma oldu benim yanaklarımda bile cıktı gercekten cok sinir bozucu lazere de gidemiyorum ne olur ne olmaz diye. Bebeler saglıklı olsun da cekeriz napalım diyoruz
Hissetmek için çok erken 18-20 hafta diyorlarkızlar bebişleri hissedenler var mı? benimkiler ikiz 12. haftanın içindeyiz ama herhangi birşey hissetmedim şimdiye kadar..
Aynen kuşum bende öyle düşünüyorum:)) sağlıkla doğsunlar daGünaydinnn kizlarrrMutlu Pazarlar
Bnmde tahminim oldu şimdi bak bu kdr erken gördüyse acaba erkek mi demeden geçemedim erkekler dha erken gösterirmiş kendilerini ya
Günaydn canm bende 12.haftaym hissetmiyorum daha cok erken:)kızlar bebişleri hissedenler var mı? benimkiler ikiz 12. haftanın içindeyiz ama herhangi birşey hissetmedim şimdiye kadar..
Günaydın canm başın saolsun umarm diğer bebişimiz sağlıkla büyüsün inşallahGünaydın herkese. Dün kontrolüm vardı ve ne yazık ki bebeklerden birinin kalbi durmuş. Diğer bebeğim şimdilik iyi gelişimi devam ediyor ama risk altında dedi doktorumuz. Keselere çok yakın kanama alanı oluşmuş.
Canm ırmağım halsizlik yoğunluk konusunda hepimiz aynıyız balımm ee içimiz de bir can taşıyoruz bu cok normalBeni de Allah’ın gücüne gitmesin ama hamile olmak çok yormaya başladı . Hiçbirşey yiyemiyorum . Ne yersem kusuyorum azıcık yürüyeyim kalbim patlıcak sanki öyle şişiyor gibi hissediyorum . Popo üstümde belimde hep bir ağrı. Sanki tansiyon hep düşük hep halsiz yorgun. Herşey kokuyor : Allahım diyorum 3 ay böyle geriye 6 ay nasıl geçecek. Herhalde bebişlerimiz büyüyor bizden daha çok beslenmeye başladılar sanırsam . Ben kendim beslenemeyince yıprandıgımı düşünmeye başladım
Bence kıZ canm ama sadede tahmin doktor bile görememş cünkü:) )kızlar doktor görünmüyor dedi tahmini olan var mı
Ayy heyecanlandım böyle daha da şansıma göstermedi bücürüğümBence kıZ canm ama sadede tahmin doktor bile görememş cünkü:) )
Kaç haftalıktı canmAyy heyecanlandım böyle daha da şansıma göstermedi bücürüğüm
aaa benim ilk zamanlar vardı sonra geçtiiii ondan oldu demek ki, sağ ol babyAlerjisi olan bir arkadaş vardı
Ben happy mom takvimi kullanıyorum da bu yazıyı orda okudum canm
Ne demek kuzum bende günlük okuyorum takvimi bgn bunları yazmş hemen paylaşaym dedim:))aaa benim ilk zamanlar vardı sonra geçtiiii ondan oldu demek ki, sağ ol baby