Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 41,1%
  • erkek

OY: 92 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 5 2,9%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    175
Geliyorlar zaten bacım ev ziyareti yapıyorlar ve göbeği düşünce bebeğin ilk banyosunu yaptırmaya geliyorlar 😅
Ooooo neler duyuyorum 😂😂 göbek bağını napıcaz abi İstanbul'da ben bir yere gömmem heryer kentsel dönüşüm 😂 cami okul fark etmez yani yıkıp AVM de yapabilirler 😂

6 cmle mi doguma almışlar benim bildigim 8-9 dan sonra anca diil mi ya
8’den sonra normalden sezaryene dönülmüyor diye biliyorum ek bilgi. 8’den önce olamaz demek ki.
10 galiba ideal açıklık da doğum için.
artık o noktalarda bu teknik bilgiler işimize yaramaz gerçi, bağırıp ıkınmaktan😊

Teşekkür ederim bakalım ben de merak ediyorum nasıl çıkacak acaba. Ben profilimdeki kırmızı elbiseyi beğendim muhtemelen onu kullanacağım.
Ben genel olarak siyahları çok yakıştırıyorum kapalı mekan çekimlerinde dış çekimlerde mevsime göre değişir tabi ama senin içine hangisi sinerse yakından bak kumaşlarına ☺🙏🏻

Ooooo neler duyuyorum 😂😂 göbek bağını napıcaz abi İstanbul'da ben bir yere gömmem heryer kentsel dönüşüm 😂 cami okul fark etmez yani yıkıp AVM de yapabilirler 😂
Ayy var ya 10 yasındaki kızımın göbeği hala evde duruyor ona layık yer bulamadımsa😃 amerikaya ingiltereye falan da gitmedim ki söyle MIT ‘ ye, Yale’e Oxford’a falan gömeydim. Pariste Sorbonne ünv nin oralarda gezinmiştik tüh demiştim keşke yanımda olsaydı 😂 ikincinin göbegini kaybettim resmen nerde bilmiyorum😂

X