2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Çokkça amin güzelim

Ayy Allah korusun bebeğim iyi düşünelim iyi olsun inşallah

Merhaba canm hayırlı uğurlu olsun inşallah
Yaaaaa bende cumartesi gideceğim kese için benimde cumaa akşamı 900 lerde cıkmştı
Zaman geçmiyor resmen
Öyle gerçekten bende çok merak ediyorum

İştahınız nasıl kızlar
Ben de istahliyim şuan ama yedikten sonra bir calkalanma oluyor
Hergün muhakkak 1 tane soda içiyorum
İyi geliyor
Kuruyemiş meyve yiyorum ve de rezene zencefil çayı falan yapıyorum kendime
Kahve bagimlisiyim normalde ama öyle canım çekmiyor eskisi gibi

Merhaba canm öncelikle kaybın için cok üzüldüm .. Ve tebrik ederim değerin güzel artıyor inşallah sağlıkla ilerler

Merhaba canım çok üzüldüm benimde kaybım var daha öncesinde . Şuan da kan sulandırıcı hap kullanıyorum .Değerlerin çok güzel bence umarım çok daha iyi olur . O korku hiç gitmiyor ama İnşallah Allah'ım hepimizin gönlüne göre verir.

Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm yaşadığınız duruma. Sağlıkla devam eder umarım hamileliğiniz. Beta HCG 48 saatte 2 kati kadar artar diyor doktorlar. Bazen biraz üstü olabiliyor. Benimki de 48 saatte 213ten 506ya çıktı. Doktor güzel artıyor dedi. Takibini doktor güzel bir şekilde yapacak, kalbinizi şimdi ferah tutun lütfen. Bizi de haberdar edin.

Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm yaşadığınız duruma. Sağlıkla devam eder umarım hamileliğiniz. Beta HCG 48 saatte 2 kati kadar artar diyor doktorlar. Bazen biraz üstü olabiliyor. Benimki de 48 saatte 213ten 506ya çıktı. Doktor güzel artıyor dedi. Takibini doktor güzel bir şekilde yapacak, kalbinizi şimdi ferah tutun lütfen. Bizi de haberdar edin.
İnşallah artmaları devam eder kalp atışlarını saglıklıca duyarız

Bende 6. Hafta bitmek üzere 7 ye giriyorum ve mide bulantılarım çok arttı. Eskiden koku hassasiyeti gibiydi şuan ne yesem istifra ediyorum canım hiç bir şey istemiyor

kızlarrr adetime 2 güne kala beta hcg 283 çıktı şuan3+6 görünüyor 4+4 gün için doktor randevu aldım sizce kese görünür mü

Bende 6. Hafta bitmek üzere 7 ye giriyorum ve mide bulantılarım çok arttı. Eskiden koku hassasiyeti gibiydi şuan ne yesem istifra ediyorum canım hiç bir şey istemiyor
Hemen hemen aynıyız sizinle baştan beri :) 7 ye gireceğim ben de daha başlamadı bulantilar siz duydunuz mu kalp atışını keseyi vs

Peki keseyi gördünüz mü acaba. Kalp atışlarını duydunuz mu ? Acaba o yüzden mi arttı. Ben yarın kalp atışını duymak için gidiyorum
evet keseyi geçen hafta görmüştük bu cumartesi de kalp atışını dinledik . Sanırım o yüzden :)

X