Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle gerçekten bende çok merak ediyorumÇokkça amin güzelim
Ayy Allah korusun bebeğim iyi düşünelim iyi olsun inşallah
Merhaba canm hayırlı uğurlu olsun inşallah
Yaaaaa bende cumartesi gideceğim kese için benimde cumaa akşamı 900 lerde cıkmştı
Zaman geçmiyor resmen
Benim iştah iyi. Meyve kuruyemiş yemeye dikkat ediyorum ara öğünlerde. Henüz bulantı vs başlamadı o yüzden balık tavuk vs pişirip yiyebiliyorum. 6 haftalık benim sizde durumlar nasılİştahınız nasıl kızlar
Şuan içn normal benim bulantı vs yok suan içinİştahınız nasıl kızlar
Kalp atışını duydunuz canmBenim iştah iyi. Meyve kuruyemiş yemeye dikkat ediyorum ara öğünlerde. Henüz bulantı vs başlamadı o yüzden balık tavuk vs pişirip yiyebiliyorum. 6 haftalık benim sizde durumlar nasıl
Yarın gideceğim doktora kalp atışı duymak ve tüm tahlilleri vermek için heyecanlıyım hayırlısı olur inşallahKalp atışını duydunuz canm
Ben de istahliyim şuan ama yedikten sonra bir calkalanma oluyorİştahınız nasıl kızlar
Merhaba görüştüm kanı tekrarladık cuma günü 37 idi bugün 60 olmuş leke tekrarlamadı, doktor bakıyor raporlara şuan dönüş yapacak, artış çok olmamış gibi geliyor banaMerhaba, nasilsiniz? Doktorunuzla konuştunuz mu?
Merhaba canm öncelikle kaybın için cok üzüldüm .. Ve tebrik ederim değerin güzel artıyor inşallah sağlıkla ilerler
Merhaba canım çok üzüldüm benimde kaybım var daha öncesinde . Şuan da kan sulandırıcı hap kullanıyorum .Değerlerin çok güzel bence umarım çok daha iyi olur . O korku hiç gitmiyor ama İnşallah Allah'ım hepimizin gönlüne göre verir.
İnşallah canım Rabbim isteyen hiç kimsenin umudunu boşa çıkartmasınMerhaba canm öncelikle kaybın için cok üzüldüm .. Ve tebrik ederim değerin güzel artıyor inşallah sağlıkla ilerler
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm yaşadığınız duruma. Sağlıkla devam eder umarım hamileliğiniz. Beta HCG 48 saatte 2 kati kadar artar diyor doktorlar. Bazen biraz üstü olabiliyor. Benimki de 48 saatte 213ten 506ya çıktı. Doktor güzel artıyor dedi. Takibini doktor güzel bir şekilde yapacak, kalbinizi şimdi ferah tutun lütfen. Bizi de haberdar edin.
İnşallah artmaları devam eder kalp atışlarını saglıklıca duyarızÇok geçmiş olsun, çok üzüldüm yaşadığınız duruma. Sağlıkla devam eder umarım hamileliğiniz. Beta HCG 48 saatte 2 kati kadar artar diyor doktorlar. Bazen biraz üstü olabiliyor. Benimki de 48 saatte 213ten 506ya çıktı. Doktor güzel artıyor dedi. Takibini doktor güzel bir şekilde yapacak, kalbinizi şimdi ferah tutun lütfen. Bizi de haberdar edin.
Hemen hemen aynıyız sizinle baştan beri :) 7 ye gireceğim ben de daha başlamadı bulantilar siz duydunuz mu kalp atışını keseyi vsBende 6. Hafta bitmek üzere 7 ye giriyorum ve mide bulantılarım çok arttı. Eskiden koku hassasiyeti gibiydi şuan ne yesem istifra ediyorum canım hiç bir şey istemiyor
Benimde midem çok kötü , aynı durumdayız canımBende 6. Hafta bitmek üzere 7 ye giriyorum ve mide bulantılarım çok arttı. Eskiden koku hassasiyeti gibiydi şuan ne yesem istifra ediyorum canım hiç bir şey istemiyor
Peki keseyi gördünüz mü acaba. Kalp atışlarını duydunuz mu ? Acaba o yüzden mi arttı. Ben yarın kalp atışını duymak için gidiyorumBenimde midem çok kötü , aynı durumdayız canım
evet keseyi geçen hafta görmüştük bu cumartesi de kalp atışını dinledik . Sanırım o yüzden :)Peki keseyi gördünüz mü acaba. Kalp atışlarını duydunuz mu ? Acaba o yüzden mi arttı. Ben yarın kalp atışını duymak için gidiyorum