- 10 Aralık 2013
- 7.010
- 2.876
HoşgeldnnBen geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşgeldnnBen geldim
Hoş buldummmmmHoşgeldnn
Son adet 30 ocaktan sayınca nasıl geçen hafta 6+1 olacak? O kadar gün geçmemiş oluyor. Yarın benim 6+0 olacak gün gün sayınca bile. Tam anlayamadım.Merhabaa.
Durumumuz benzer. Benim de sat 30 ocak. Geçen hafta salı günü doktor randevum vardı. Ama benimki 6 hafta 1 günlüktü geçen salı. Sanırım yumurtlama zamanı farkından kaynaklanıyor aramızdaki fark. Çünkü sat aynı.
Geçen hafta keseyi gördü. Yarın da gideceğim kalp atışını dinleyeceğiz hem de tüm tahlilleri vereceğim. Yani 7 haftalikken kalp atışını dinlemiş olacağım
Valla bilmiyorum. Geçen hafta salı günü doktora gittim son adetim 30 ocak. Doktor 6 haftalık dedi ultrasonla baktı. Hatta ultrason kağıdı üzerine de 6w1d yani 6 hafta 1 gün yazıyordu. Yarın da kalp atışını dinlemek için gideceğim.Son adet 30 ocaktan sayınca nasıl geçen hafta 6+1 olacak? O kadar gün geçmemiş oluyor. Yarın benim 6+0 olacak gün gün sayınca bile. Tam anlayamadım.
Bu arada sizin mesajlarınızda ultrason fotosunu da gördüm benim fotoda sizinkinden daha büyüktü kese. Bence sat aynı olsa bile demek ki kese ya da gebelik haftası farklı olabiliyorValla bilmiyorum. Geçen hafta salı günü doktora gittim son adetim 30 ocak. Doktor 6 haftalık dedi ultrasonla baktı. Hatta ultrason kağıdı üzerine de 6w1d yani 6 hafta 1 gün yazıyordu. Yarın da kalp atışını dinlemek için gideceğim.
Belki gelişimi ileridedir.bir arkadaşımın da sata göre 8 haftalık ama doktor gelişimi önde gidiyor 9 haftalık demiş. Yarın güzel haberlerinizi bekliyorum inşallahBu arada sizin mesajlarınızda ultrason fotosunu da gördüm benim fotoda sizinkinden daha büyüktü kese. Bence sat aynı olsa bile demek ki kese ya da gebelik haftası farklı olabiliyor
Belki gelişimi ileridedir.bir arkadaşımın da sata göre 8 haftalık ama doktor gelişimi önde gidiyor 9 haftalık demiş. Yarın güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah
Hayırlı olsun reglinize 5gun kalami 189 çıktı betaKızlar merhaba . Sat 14 Şubat.
9 martta beta 189 çıktı 11 marta 540.
20 Kasım da tahmini doğum gözüküyor haydi hepimize hayırlı uğurlu olsun
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsinKızlar merhaba . Sat 14 Şubat.
Hayır olası regli günüm 9 martı. Ben regli olmam gereken gün test yaptım çünkü bir gün önceki erken gebelik testi çift çizgi çıktıHayırlı olsun reglinize 5gun kalami 189 çıktı beta
Merhaba seninle aynıyız arkadasim.Benim de adete 2 gun kala 200küsür çıktı. 2 gün sonra 500 küsür çıktı. Doktor 4+5 'te bu Perşembe çağırdı doktor keseyi görmek icinkızlarrr adetime 2 güne kala beta hcg 283 çıktı şuan3+6 görünüyor 4+4 gün için doktor randevu aldım sizce kese görünür mü
Şuan bende bir değişiklik yok. Sadece balık yiyemedim geçen gün çok koktu. Onun dışında normal iştah, mide bulantısı hissetmiyorum. 4+3 haftalık. Sizler nasılsınız kızlar, belirti olarak ne var ? Bir de doktora oruç konusunu soraniniz oldu mu?İştahınız nasıl kızlar
Ay hayırlısıı olsunnnn <3 ben 6+4 de duydum kalp atışını muhtemelen bir sonra ki kontrolde duyarsın canım :)Merhabalar benim de bu gün ilk doktor randevum vardı. 5hafta 6 günlük iken gitmiş oldum yani. (sat 30 ocak) doktor keseti görüntüledi bebek var mı içinde dedim henüz kese çok küçük dedi. Daha önce boş gebelik yaşadığım için tedirginim doktora da söyledim 1 hafta sonra tekrar gelmemi söyledi. Bir sürü kan ve idrar tahlili istedi. Kesenin fotoğrafını da çekip verdi. Siz kalp atışını kaç günlük olunca duydunuz. Kızlar genel olarak her şey yolunda mı dersiniz. Sizlerde kalp atışı ne zaman duyuldu?
Güzel haberlerini bekliyoruz canım <3Merhabaa.
Durumumuz benzer. Benim de sat 30 ocak. Geçen hafta salı günü doktor randevum vardı. Ama benimki 6 hafta 1 günlüktü geçen salı. Sanırım yumurtlama zamanı farkından kaynaklanıyor aramızdaki fark. Çünkü sat aynı.
Geçen hafta keseyi gördü. Yarın da gideceğim kalp atışını dinleyeceğiz hem de tüm tahlilleri vereceğim. Yani 7 haftalikken kalp atışını dinlemiş olacağım
Hayırlısı olsun canım :)Kızlar merhaba . Sat 14 Şubat.
Benim normal canm şuanlık bulantı falan da yok sukur zaten benim daha minnak inşallah keseyi görürsem daha net konuşacağım ☺İştahınız nasıl kızlar
Ben ilişkiye ara verdim vlla korkuyorumBana ilişki yasak vs bi şey demedi doktor yaa. Ben abartmayacak şekilde devam ettik of inşallah sıkıntı yoktur
Çokça amin güzelimİnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız da geçer gider bu zamanlar :)