• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115
3-4 gündür gün içinde bayağı oluyor kuzum daha da artarsa gitmeden yazmayı düşünüyorum. Günde bir veya ikiden fazla oluyor kuzum. Anam erken doğurmam dimi ya korkuyorum
Ben braxton hicksdir diye dusundum bunlari, benim gunde 8-10 defa oluyor neredeyse , ilk basta kasilma oldugnu bile anlamamistim, dr gecen hafta sordugunda kasilmam yok dedim, dun anladim yalanci kasilma oldugnu😅 vucut kendisini doguma hazirliyor, normaldir diye okudum hep ama, dogurmayiz degil mi🥲 su an kar firtinasi var, 20 cm kar bekleniyor, okullar bile iki gun tatil. Allah korusun bir sey olsa doktorum yarim saat mesafede🥲

Ben braxton hicksdir diye dusundum bunlari, benim gunde 8-10 defa oluyor neredeyse , ilk basta kasilma oldugnu bile anlamamistim, dr gecen hafta sordugunda kasilmam yok dedim, dun anladim yalanci kasilma oldugnu😅 vucut kendisini doguma hazirliyor, normaldir diye okudum hep ama, dogurmayiz degil mi🥲 su an kar firtinasi var, 20 cm kar bekleniyor, okullar bile iki gun tatil. Allah korusun bir sey olsa doktorum yarim saat mesafede🥲
Siz nerde oturuyorsunuz
Birçok gebeye oluyor doktora sormak lazım yinede bide nst zamanlarımızda yaklaştı baksalar güzel olur sancı varmı yokmu☺️
Bizede en yakın hastane 2 saat dağ yolu mesafesinde ve yollarımız hep kapalı 🫢
Doğum başlasa burda ne halt edeceğiz hiç bilmiyorum şimdi en azından eşime bebek çantasını falan gösterip anlatacağım neler var neler gerekir diğer bebeğime neler almak lazım diye tatbikat yapacağız 🥹

Siz nerde oturuyorsunuz
Birçok gebeye oluyor doktora sormak lazım yinede bide nst zamanlarımızda yaklaştı baksalar güzel olur sancı varmı yokmu☺️
Doğum başlasa burda ne halt edeceğiz hiç bilmiyorum şimdi en azından eşime bebek çantasını falan gösterip anlatacağım neler var neler gerekir diğer bebeğime neler almak lazım diye tatbikat yapacağız 🥹
Kıyamam ya tatbikat yapacağız deneme bittim 🤗🤗🥰🥰
Aman Allah korusun zamanında gelsinler bebişler.

Siz nerde oturuyorsunuz
Ben Texas’tayim, normalde asiri sicak bir iklimi var, hava soguyunca kimse ne yapacagini bilmiyor, elektrikler, su borulari her sey donuyor ve hayat duruyor😅
İlk nst’m pazartesi gunu, o zamana kadar sabretmem lazim😂
Tatbikat fikri💕💕💕
Vajinal dogum mu dusunuyorsunuz, yoksa sezeryan mi? 2 saat uzunmus ama insallah rahat, kolay, guzel dogumlarimiz olur💕💕

Kızlaaar bende doktora gittim bugün bebişim gayet iyiymiş 1930gram olmuş selvi boylu olacak dedi 🥰🥰 hepsinden önemlisi diyetisyen bana tatlı yazdı tatlı yiyebileceğimmmm🤗🤗 biliyorsunuz gebelik şekerim çıkmıştı. Kadının karşısında hüngür hüngür ağladım resmen 🤣🤣 dur kız benide ağlatacaksın dedi 😂 Mezun etti beni 1 aydır şekerle mücadele ediyordum da. Ağzıma şeker ve şekere sebep olabilecek hiç bişey sürmedim kaçamaksız 5haftanın sonunda ufak bir sütlü tatlı yiyebilirsin demesi bile beni ağlattı 😂😂

Bu arada Şubat olabilir benim doğumum Gün verdi ama tam kesin değil. Şubat için gün söyledi ama tabi takipteyim. Kontrollerim bundan sonra haftada 1e çıktı. Ve hastane çantamı cumartesi hazırlayip kenara koyacağım artık.Bende durumlar böyle. Şubat anası olursamda gönlüm sizinle. Hem bu gruptayım hem orada öyle işte bakalım neler olacak heyecanım dorukta 🥰🤗🤗🤗
Canım kaç hafta kaç gündün bugü
Çok fazla seçeneğim yok canımmmm ama bu bile bana şuanda sanki tüm pastaneyi yiyebilirsin demiş kadar oldu 🤣
Seçenekler: sütlü tatlılar; sütlaç keşkül tavuk göğsü kazandibi gibi 🤗 içinde kek hamur vs olan olmayacak dedi.Muhallebi tarzı 🤗 Küçük bir porsiyon hani böyle ekerin falan varya keşkülü o tarzda küçük🤗 evde yaparım çok çok az pirinçle sütlaç yada muhallebi falan 🤗 ama sen bana bakıp sakın bozma he. Bende ölçüm yapcam iyi ise ikindi gibi ara öğünüm var orada sadece yicem yanında başka bişey yok 🤗 öyle işte.
Şubata şöyle kayabilir zaten benim Mart başı doğum tarihi tam doluyor gözüktüğü üzere. Sezeryan planlanirsa Şubat sonu tam Şubat'ın sonunda olur dedi. Zaten bir hafta önce olmus oluyor. Normalde gelirsrde o civarda olur dedi. Bakalım bazı sağlık sebeplerim var sana bahsetmiştim o sebeple sezeryan olursa afaki bir tarih verdi tabi yine bakacak durumuma. Artık bugünden sonra 10gun sonra gideceğim ve sonrasında haftada 1cagirdi artık.
cnaımm 32+ kaçtın bugün? Ve kaçıncı haftaya muhtemel doğum dedi

Çok fazla seçeneğim yok canımmmm ama bu bile bana şuanda sanki tüm pastaneyi yiyebilirsin demiş kadar oldu 🤣
Seçenekler: sütlü tatlılar; sütlaç keşkül tavuk göğsü kazandibi gibi 🤗 içinde kek hamur vs olan olmayacak dedi.Muhallebi tarzı 🤗 Küçük bir porsiyon hani böyle ekerin falan varya keşkülü o tarzda küçük🤗 evde yaparım çok çok az pirinçle sütlaç yada muhallebi falan 🤗 ama sen bana bakıp sakın bozma he. Bende ölçüm yapcam iyi ise ikindi gibi ara öğünüm var orada sadece yicem yanında başka bişey yok 🤗 öyle işte.
Şubata şöyle kayabilir zaten benim Mart başı doğum tarihi tam doluyor gözüktüğü üzere. Sezeryan planlanirsa Şubat sonu tam Şubat'ın sonunda olur dedi. Zaten bir hafta önce olmus oluyor. Normalde gelirsrde o civarda olur dedi. Bakalım bazı sağlık sebeplerim var sana bahsetmiştim o sebeple sezeryan olursa afaki bir tarih verdi tabi yine bakacak durumuma. Artık bugünden sonra 10gun sonra gideceğim ve sonrasında haftada 1cagirdi artık.
Evet evet biliyorum canımm, dedim bizimkiler iri olcak ya ondan mı acaba😅 ay çikolata sos falan olursa tavuk göğsü üstü çikolata sos falan yap 😅😅😅 yok kız bozmam vallah sıkı gidiyorum istediğim değerleri görmeden bozmak yok

Evet evet biliyorum canımm, dedim bizimkiler iri olcak ya ondan mı acaba😅 ay çikolata sos falan olursa tavuk göğsü üstü çikolata sos falan yap 😅😅😅 yok kız bozmam vallah sıkı gidiyorum istediğim değerleri görmeden bozmak yok
Yok yok iri demedi gayet iyi dedi bizim doctor 😂 başka sebeplerden dedi kuzum sezeryanı yoksa suyu kilosu boyu bilmem nesi iyi gidiyoruz dedi 🥰
Bozma çok az kaldı sonra birlikte sarılıp kutlayacağız 🥹🥹
Off deme canım istedi ımmm😋

Oram buram ağrıyorda sürekli dikkate almamaya çalışıyorum doğurmadığım sürece😅
Her ay düzenli gitmek en iyisi tabiki cinsiyetindende emin değiliz henüz en son benziyor denmişti
Yüzünüde merak ediyorum ilk oğlumda yüzünü çekip veriyordu hep doktor bakıyorduk kime benziyor diye gerçi içerdeki haliyle dışardaki hali bambaşka çıktı😂
Yaa kız senin bebe bir de kız çıkmasın 😍😁

Ben Texas’tayim, normalde asiri sicak bir iklimi var, hava soguyunca kimse ne yapacagini bilmiyor, elektrikler, su borulari her sey donuyor ve hayat duruyor😅
İlk nst’m pazartesi gunu, o zamana kadar sabretmem lazim😂
Tatbikat fikri💕💕💕
Vajinal dogum mu dusunuyorsunuz, yoksa sezeryan mi? 2 saat uzunmus ama insallah rahat, kolay, guzel dogumlarimiz olur💕💕
Hava çok sıcak olduğu için mi böyle oluyor çok uzaklardaymışsın ordaki düzen nasıl ilerliyor kadın doğum konusunda
Ben ilkindeki gibi vajinal doğum yapmak istiyorum sonrasındaki rahatlığı çok özlüyorum

Canım kaç hafta kaç gündün bugü

cnaımm 32+ kaçtın bugün? Ve kaçıncı haftaya muhtemel doğum dedi
Doğum için bahsettiği tarihte 39+6 oluyor canım 1haftada önden gidiyor benim paşa 40ta geliyor işte 🥹 ya ama bu dediği zaten tahmini bişey. Neyin ne olacağını biz de bilemeyiz böyle der erken gelir yada geç gelir 🥰 kısmet bakalım

Kızlaaar bende doktora gittim bugün bebişim gayet iyiymiş 1930gram olmuş selvi boylu olacak dedi 🥰🥰 hepsinden önemlisi diyetisyen bana tatlı yazdı tatlı yiyebileceğimmmm🤗🤗 biliyorsunuz gebelik şekerim çıkmıştı. Kadının karşısında hüngür hüngür ağladım resmen 🤣🤣 dur kız benide ağlatacaksın dedi 😂 Mezun etti beni 1 aydır şekerle mücadele ediyordum da. Ağzıma şeker ve şekere sebep olabilecek hiç bişey sürmedim kaçamaksız 5haftanın sonunda ufak bir sütlü tatlı yiyebilirsin demesi bile beni ağlattı 😂😂

Bu arada Şubat olabilir benim doğumum Gün verdi ama tam kesin değil. Şubat için gün söyledi ama tabi takipteyim. Kontrollerim bundan sonra haftada 1e çıktı. Ve hastane çantamı cumartesi hazırlayip kenara koyacağım artık.Bende durumlar böyle. Şubat anası olursamda gönlüm sizinle. Hem bu gruptayım hem orada öyle işte bakalım neler olacak heyecanım dorukta 🥰🤗🤗🤗
Yaa gözün aydın canım çok sevindim ☺️ Şubat a ne zamana gün verdi peki

Bu ara yorumları okuduğum kadarıyla doktorum çok iyidir alanında ama yanlış cinsiyet tahminleri yaptığını gördüm çok erken haftalar bir korkmadık değil değişirse diye 😆kucağımıza kız bebek gelirse şaşırma dedim eşime
Ay olsun ikiside olur sağlıklı olsunda kız olursa daha iyi olur tabi sen çok istiyordun hatırlıyorum 😍

Ay Allah korusun umarım normaldir inan ben de bilmiyorum takipteyim artarak devam ederse doktoruma yazacağım benim doktorum 1.5-2 saatlik mesafemde ben il dışına gidiyorum bir de 🥲

Şimdi hasta falansın ya o da etkiliyordur kuzum benim. O yüzden artmıştır. Say artık bakalım günde kaç defa ve ne şiddetle oluyor ne kadar sürüyor. Yok yok dur erken doğurmazsın 🤗
Ama sanırım ben erken doğurcam 😂
valla saymadım baya çok oluyor gün içinde bundan sonra takibe alacağım kuzum dediğim gibi çok artarsa da doktoruma yazacağım artık aman vaktinde doğuralım ya inşallah hayırlısı ile🥲🤲

benim hiç ölçmedi şimdiye kadar acaba son haftalara doğru mu ölçüyor? 28 hf şuan
Hayır 16-17. Haftadan bu yana ölçüyorlar. Seninkinide elbet ölçüyordur o an ancak iyi diye sana söylemiyordur. Yani rahim ağzı uzunluğu ve kalınlığı en önemli şey bu yüzden her kontrolde ölçülür. Eminim senin doktorunda ölçüyordur

Çok teşekkür ederim canım benim 🥰
27-28dedi canım bana
Ay hadi hayırlısı olsun canım sağlıcakla gelsin kuzucuk 🙏🏻🧿☺️

Maşallah ben 5dk öncesini unutuyorum b12den 😂🤣🤣
🤣🤣🤣 bende aynı öyleyim doktora da demiştim hatta bazen kendimi gerizekalı gibi hissediyorum diye 🤣 ama bunu hatırlıyorum nedense bir de açelya ile ikimizinde yoğun mide bulantılı geçtiği için sanırım su bile kokuyordu ya bize sanırım o zamanlardan aklımda kalmış 🤣

Back