2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Sat. A göre 4+6 yız. Yalnızca 2 defa beta baktırdım çok korkuyorum bi kalbini duysaydik
Amin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Bende 2 defa Betaya baktırmıştım. Düzenli artış görünce doktor yeterli demişti beta için. Kan sulandırıcıyı günde bir kere kullanıyorum . İğne vs bir şey demedi bana . Birde tiroidlerim yavaşmış hamile birine göre ilaç verdi. Kanamam olunca da progrestan verdi onu kullanıyorum . Ama bir sonraki kontrol bir ay sonra çok uzun bir süre gibi geldi bana .

Merhaba çok teşekkür ederim . Tek düşük olduğu için test yapılmadı bana . Sadece kaybım var diye önlem amaçlı yazdı Doktor . Ecopirin 150 mg kullanıyorum. :)
Benim de öyle 9 haftalık olması gerekirken 5 buçuk haftalıktı hep gelişmişyordu sonlandırıldı. Hemen ecoprine başladı. Test filan yaptırmadı. Bence doktorlar deneyimlerinden ötürü az çok anlıyorlar

Benim de öyle 9 haftalık olması gerekirken 5 buçuk haftalıktı hep gelişmişyordu sonlandırıldı. Hemen ecoprine başladı. Test filan yaptırmadı. Bence doktorlar deneyimlerinden ötürü az çok anlıyorlar
Sen kaç mg lık kullanıyorsun canım ?

Merhabalar bende aranıza katılıyorum galiba adetimden 3 gün önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı aradan ikişer gün olarak 2 defa daha yaptım onlarda silik çıktı normalde 6 martta regli olmam gerekirdi olmadım 5 gün geçti bugün kan verdim inşallah güzel sonuçlar çıkar 🥰

Amin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Bende 2 defa Betaya baktırmıştım. Düzenli artış görünce doktor yeterli demişti beta için. Kan sulandırıcıyı günde bir kere kullanıyorum . İğne vs bir şey demedi bana . Birde tiroidlerim yavaşmış hamile birine göre ilaç verdi. Kanamam olunca da progrestan verdi onu kullanıyorum . Ama bir sonraki kontrol bir ay sonra çok uzun bir süre gibi geldi bana .
Canm ilk aylar da ayda bir kontrol oluyor ama biz annişlere cok uzun geliyor evet

Kızlar merhaba bende 3 gün önce kan testi verdim 1600şerde çıktı doktor ultrason da görmedi ama normal bu dedi cumartesi kontrole gideceğim aspirin ve oksapara başladım hemen(öncesinden test yapmıştım ) çoçuklarımızı sağlıkla kucağımıza alırız inş

Ay dualarım sizinle çok güzel haberler alalım inşallahhhh <3
Çokkça amin güzelim

İlk gebelikte kalbi durmuştu o yüzden çok uzun geldi 1 ay . Allah korusun bir şey olmaz umarım <3
Ayy Allah korusun bebeğim iyi düşünelim iyi olsun inşallah

Kızlar merhaba bende 3 gün önce kan testi verdim 1600şerde çıktı doktor ultrason da görmedi ama normal bu dedi cumartesi kontrole gideceğim aspirin ve oksapara başladım hemen(öncesinden test yapmıştım ) çoçuklarımızı sağlıkla kucağımıza alırız inş
Merhaba canm hayırlı uğurlu olsun inşallah
Yaaaaa bende cumartesi gideceğim kese için benimde cumaa akşamı 900 lerde cıkmştı
Zaman geçmiyor resmen

X