- 9 Mart 2024
- 238
- 235
Amin cnm teşekkür ederim. Üşütünce ve ayakta kalınca kasık ağrısı oluyormuş bende onu anladım:/Merhaba sağlıkla ilerlesin inşallah ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm teşekkür ederim. Üşütünce ve ayakta kalınca kasık ağrısı oluyormuş bende onu anladım:/Merhaba sağlıkla ilerlesin inşallah ☺
Merhaba evet bende de kramp gibi veya huzursuzluk gibi karın ağrısı oluyorMerhaba kızlar 6+2 yim bu gece inanılmaz adet sancısı gibi şiddetli bi ağrı çektim. Herhangi bir kanama yok çok şükür ama çok korktum.. Sizde de var mı böyle durum
Değil malesef bende de aynı şekilde beta binlere geldiğinde başladı leke hala devam ediyor ama doktor baya önlem aldı hemen doktorunuza söyleyinKızlar selam , sat 05 şubat . gecikmenin üçüncü günü beta hcg 37 çıktı , hep kasık ağrım var . Dün ve bugün de peçeteye gelen bir iki damla açık renk leke oldu, normal mi var mı yaşayan başka
Merhaba canm öncelikle kaybın için cok üzüldüm .. Ve tebrik ederim değerin güzel artıyor inşallah sağlıkla ilerlerMerhaba hanımlar daha önce bir bebek kaybım var 9 haftalık olması gerekirken6+2 de gelişimi durdu ve mecburen kürtaj olmak zorunda kaldım daha sonra genetik test yaptırdım eşime ve kendime ve kanımda pıhtılaşma görüldü tabii Dr kesin kayıp nedeni pıhtılaşma diyemeyiz dedi ve tekrar gebe kalmam durumunda iğne ve ilaca başlayagız dedi.. Kürtajdan sonra hiç korunmadım rahim kendini ne zaman iyi hissederse o zaman hamile kalırım diye 3 ay sonunda hamile kaldım ve şuan çok yeniyiz regl tarihinden 1 gün önce beta 42.58 çıktı ve 2 gün sonra tekrar test verdim ve 127.18 çıktı sizce değer iyi mıdır panik haliyle düşünemez oldum korkularım çok fazla allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseye yaşatmasın.. Yorumlarınızı bekliyorum
Bende ayakta kalınca belim ağrıyor ara arada kasıklarmAmin cnm teşekkür ederim. Üşütünce ve ayakta kalınca kasık ağrısı oluyormuş bende onu anladım:/
Merhaba canım çok üzüldüm benimde kaybım var daha öncesinde . Şuan da kan sulandırıcı hap kullanıyorum .Değerlerin çok güzel bence umarım çok daha iyi olur . O korku hiç gitmiyor ama İnşallah Allah'ım hepimizin gönlüne göre verir.Merhaba hanımlar daha önce bir bebek kaybım var 9 haftalık olması gerekirken6+2 de gelişimi durdu ve mecburen kürtaj olmak zorunda kaldım daha sonra genetik test yaptırdım eşime ve kendime ve kanımda pıhtılaşma görüldü tabii Dr kesin kayıp nedeni pıhtılaşma diyemeyiz dedi ve tekrar gebe kalmam durumunda iğne ve ilaca başlayagız dedi.. Kürtajdan sonra hiç korunmadım rahim kendini ne zaman iyi hissederse o zaman hamile kalırım diye 3 ay sonunda hamile kaldım ve şuan çok yeniyiz regl tarihinden 1 gün önce beta 42.58 çıktı ve 2 gün sonra tekrar test verdim ve 127.18 çıktı sizce değer iyi mıdır panik haliyle düşünemez oldum korkularım çok fazla allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseye yaşatmasın.. Yorumlarınızı bekliyorum
maşallah canım kaç haftalıkKızlar günaydınn cumartesi bebeğin kalp atışlarını duyduk çok şükür :)
Bugün doktoruma gittim geçenlerde lekelenme olup geçmişti üstüne bir kaç gün sonrada bu ağrı olunca doktorum büyük ihtimalle normal dedi muayene etti şükür herhangi bir kanama alan vs yoktu bebek büyümeye başlamıştı kalp sesini 10 gün sonra duyacağız Allah nasip ederse Ama her ihtimale karşı DUPHASTON başladı, düşük önleyici 10 gün kullan dedi ama ben çok ikilemde kaldım açıkçası.. Şuan ultrasonda kanama alanı yok dedi ama ilacı da verdi.. Bilginiz var mı ya da kullanan ne yapayım sizceMerhaba kızlar 6+2 yim bu gece inanılmaz adet sancısı gibi şiddetli bi ağrı çektim. Herhangi bir kanama yok çok şükür ama çok korktum.. Sizde de var mı böyle durumlar
Merhaba, nasilsiniz? Doktorunuzla konuştunuz mu?Kızlar selam , sat 05 şubat . gecikmenin üçüncü günü beta hcg 37 çıktı , hep kasık ağrım var . Dün ve bugün de peçeteye gelen bir iki damla açık renk leke oldu, normal mi var mı yaşayan başka
6+4 de canım <3maşallah canım kaç haftalık
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucaklayin inşallah. Hangi hapı kaç mg kullanıyorsunuz? Pıhtılaşma testi yapmış miydinizMerhaba canım çok üzüldüm benimde kaybım var daha öncesinde . Şuan da kan sulandırıcı hap kullanıyorum .Değerlerin çok güzel bence umarım çok daha iyi olur . O korku hiç gitmiyor ama İnşallah Allah'ım hepimizin gönlüne göre verir.
Merhaba hanımlar daha önce bir bebek kaybım var 9 haftalık olması gerekirken6+2 de gelişimi durdu ve mecburen kürtaj olmak zorunda kaldım daha sonra genetik test yaptırdım eşime ve kendime ve kanımda pıhtılaşma görüldü tabii Dr kesin kayıp nedeni pıhtılaşma diyemeyiz dedi ve tekrar gebe kalmam durumunda iğne ve ilaca başlayagız dedi.. Kürtajdan sonra hiç korunmadım rahim kendini ne zaman iyi hissederse o zaman hamile kalırım diye 3 ay sonunda hamile kaldım ve şuan çok yeniyiz regl tarihinden 1 gün önce beta 42.58 çıktı ve 2 gün sonra tekrar test verdim ve 127.18 çıktı sizce değer iyi mıdır panik haliyle düşünemez oldum korkularım çok fazla allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseye yaşatmasın.. Yorumlarınızı bekliyorum
İnşallah gittiğiniz gibi hemen doktor görüntüler keseyi.Bende ayakta kalınca belim ağrıyor ara arada kasıklarm
Normaldir inşallah
Bende cumartesi nasipse keseyi göreceğim doktor ozmn cağırdı
Merhaba çok teşekkür ederim . Tek düşük olduğu için test yapılmadı bana . Sadece kaybım var diye önlem amaçlı yazdı Doktor . Ecopirin 150 mg kullanıyorum. :)Merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucaklayin inşallah. Hangi hapı kaç mg kullanıyorsunuz? Pıhtılaşma testi yapmış miydiniz
MaşallahKızlar günaydınn cumartesi bebeğin kalp atışlarını duyduk çok şükür :)
Günde 1 kez mi kullanıyorsun. Benimde kayıplarım var test yapılmadı doktor 100 mg verdi gebelik öncesi kullanıp kalp atışı oluşunca igneyr geçeceğiz. İnşallah sağlıkla kucaklarizMerhaba çok teşekkür ederim . Tek düşük olduğu için test yapılmadı bana . Sadece kaybım var diye önlem amaçlı yazdı Doktor . Ecopirin 150 mg kullanıyorum. :)