- 10 Temmuz 2024
- 927
- 1.982
- 28
- Konu Sahibi elektroforez
- #24.281
Allah'ımmmm yerimrenkli değil ama siyah beyaz ama net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah'ımmmm yerimrenkli değil ama siyah beyaz ama net
maşallah ya artık net fotolar gelmeye başlamış darısı bize inşallahhhrenkli değil ama siyah beyaz ama net
bizim kan uyuşmazlığımız var, doğurana kadar ona bakalım dedi doktorr. Kan uyuşmazlık testi yaniCoomps testi ne canım?
Ay bu bende de oluyor. Ben de bunu araştırıyorum. İlk gebeliğimde hatırlamıyorum oluyor muydu diye ama. Bir tarafı sertleşiyor ve orda garip bir his oluyor çocuk mu içerde esniyor diyorum bazen hareket de ediyor o sırada.kızlar bazen karnımın sol tarafı daha sert sağ tarafı çok yumuşak oluyor. böyle garip bi his oluyor orda. korkuyorum ovalıyorum yatış pozisyonunu değiştiriyorum yumuşuyor. böyle bi şey yaşayan ya da doktora danışan var mı?
Kuzummmm ben bugün doktordaydım bende de böyle oluyor sordum kasılma o dedi normal dedi. Daha çok yaşarsın bu haftalardan sonra dedi. Ben öyle olunca ayağa kalkıyorum bir iki dakika ayakta duruyorum sonra evin içerisinde yürüyorum geçiyor. Bir de tabii o esnada nefes egzersizi yapıyorum. Çünkü Canım çok acıyor nefes egzersizi biraz olsun rahatlatıyor.Ay bu bende de oluyor. Ben de bunu araştırıyorum. İlk gebeliğimde hatırlamıyorum oluyor muydu diye ama. Bir tarafı sertleşiyor ve orda garip bir his oluyor çocuk mu içerde esniyor diyorum bazen hareket de ediyor o sırada.
Dimi kuzummmm kasılma mı acaba diyordum ben de. Doktorum en son kontrole gittiğimde sormuştu aslında. Karnında sertleşme bir yere toplanma oluyor mu diye hayır demiştim. Ama bu gittiğimde söyleyeceğim yine de ne olur ne olmaz diye. 17sine kontrolüm var. Düzenli olursa sıkıntı sanırımKuzummmm ben bugün doktordaydım bende de böyle oluyor sordum kasılma o dedi normal dedi. Daha çok yaşarsın bu haftalardan sonra dedi. Ben öyle olunca ayağa kalkıyorum bir iki dakika ayakta duruyorum sonra evin içerisinde yürüyorum geçiyor. Bir de tabii o esnada nefes egzersizi yapıyorum. Çünkü Canım çok acıyor nefes egzersizi biraz olsun rahatlatıyor.
Maşallah yüzü belli kime benziyorrenkli değil ama siyah beyaz ama net
Evet Kuzummmmmm 3dk da bir oluyorsa ve artarak devam ediyorsa direk gel dedi. Ama zaten o tür kasılma günde bir veya iki kere gelir yani bana öyle oluyor çok sık da gelmiyor ama her gün mutlaka oluyor. Artık vücut yavaş yavaş doğuma hazırlanıyor dedi. Sen de söyle doktoruna yine gidinceDimi kuzummmm kasılma mı acaba diyordum ben de. Doktorum en son kontrole gittiğimde sormuştu aslında. Karnında sertleşme bir yere toplanma oluyor mu diye hayır demiştim. Ama bu gittiğimde söyleyeceğim yine de ne olur ne olmaz diye. 17sine kontrolüm var. Düzenli olursa sıkıntı sanırım
Şeker sadece kilosuna mı etki ediyor acaba organlara zarar verme durumu yok demi (Allah korusun)ben regle göre 29+4 1815 haftaya göre iri dedi bilemediimm
3-4 gündür gün içinde bayağı oluyor kuzum daha da artarsa gitmeden yazmayı düşünüyorum. Günde bir veya ikiden fazla oluyor kuzum. Anam erken doğurmam dimi ya korkuyorumEvet Kuzummmmmm 3dk da bir oluyorsa ve artarak devam ediyorsa direk gel dedi. Ama zaten o tür kasılma günde bir veya iki kere gelir yani bana öyle oluyor çok sık da gelmiyor ama her gün mutlaka oluyor. Artık vücut yavaş yavaş doğuma hazırlanıyor dedi. Sen de söyle doktoruna yine gidince
Bende şuan 28 im. Ama daha önce her gittiğimde ölçüyor. Kısalma var mı yok mu falan diyebenim hiç ölçmedi şimdiye kadar acaba son haftalara doğru mu ölçüyor? 28 hf şuan
Nasıl ölçülüyor bu bana da hiç demedi doktor bi şey ama sadece rahim ağzı kapalı iyi diyorBende şuan 28 im. Ama daha önce her gittiğimde ölçüyor. Kısalma var mı yok mu falan diye
Usg den ölçüyor tabi en net sonuç vajinal muayene ile verilir ama rahim ağzı uzunluğu usg den ölçülüyorNasıl ölçülüyor bu bana da hiç demedi doktor bi şey ama sadece rahim ağzı kapalı iyi diyor
Şimdi hasta falansın ya o da etkiliyordur kuzum benim. O yüzden artmıştır. Say artık bakalım günde kaç defa ve ne şiddetle oluyor ne kadar sürüyor. Yok yok dur erken doğurmazsın3-4 gündür gün içinde bayağı oluyor kuzum daha da artarsa gitmeden yazmayı düşünüyorum. Günde bir veya ikiden fazla oluyor kuzum. Anam erken doğurmam dimi ya korkuyorum
Ay hiç bilemedik ya değişik bişey. Yüz şekli abime benziyorMaşallah yüzü belli kime benziyor
Kilosuna suyuna, umuyorum başka bi yerine değildir. Biz diyete dikkat edeliim de bi sorunumuz olmasınŞeker sadece kilosuna mı etki ediyor acaba organlara zarar verme durumu yok demi (Allah korusun)
Hakkını hangi tatlı da kullanıcaksııın bu arada neden şubata kayabilir?Kızlaaar bende doktora gittim bugün bebişim gayet iyiymiş 1930gram olmuş selvi boylu olacak dedi hepsinden önemlisi diyetisyen bana tatlı yazdı tatlı yiyebileceğimmmm biliyorsunuz gebelik şekerim çıkmıştı. Kadının karşısında hüngür hüngür ağladım resmen dur kız benide ağlatacaksın dedi Mezun etti beni 1 aydır şekerle mücadele ediyordum da. Ağzıma şeker ve şekere sebep olabilecek hiç bişey sürmedim kaçamaksız 5haftanın sonunda ufak bir sütlü tatlı yiyebilirsin demesi bile beni ağlattı
Bu arada Şubat olabilir benim doğumum Gün verdi ama tam kesin değil. Şubat için gün söyledi ama tabi takipteyim. Kontrollerim bundan sonra haftada 1e çıktı. Ve hastane çantamı cumartesi hazırlayip kenara koyacağım artık.Bende durumlar böyle. Şubat anası olursamda gönlüm sizinle. Hem bu gruptayım hem orada öyle işte bakalım neler olacak heyecanım dorukta
Çok fazla seçeneğim yok canımmmm ama bu bile bana şuanda sanki tüm pastaneyi yiyebilirsin demiş kadar olduHakkını hangi tatlı da kullanıcaksııın bu arada neden şubata kayabilir?
Bence düşmüştür diyet yapıyorsun yaKızlar benim 2 hafta önce 3 aylık şekerim 5 ti. Bugün ki ölçümde 4.8 çıktı. Doğru mudur bu yani düşmüş olabilir mi ?