2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Bir hafta geç gitseydin keşke. Şimdi kese gorunmeyebilir insan stres oluyor. Ama goremeseler de çok normal hiç endişe etme küçük çünkü
galiba çatlardım bir hafta daha geç gitsem şimdi bile zaman geçmedi alttan muayene edeceğini söyledi oyüzden görünür belki diye umut ediyorummmm

Bende 7.haftadaym canm heralde bana da oğlan gelecek:))
Oyy kıyamam kücük beben var diye uyuyamıyorsun dimi ☺
Genelde erkeklerde bulantı olmaz diyorlar ama bünyeye göre değişiyo demek ki evet bir tospaaam var kucağımda

Kızlar sat 22şubat adet 2 gün gecikti test yaptık 2714 çıktı yarında kese görmeye gideceğiz oruçluyum ama bebeğe sıkıntı olurmu sizce
Bence tutmayın bu dönemde hormonlar alt üst oluyor ben oruç tutmadığım halde günde o kadar çok kez başım dönüyor ki allah korusun şekeriniz tansiyonunuz oynar başınız döner enerji kaybı oluşturup riske atmayın bence

Ayy yavrum diş sıkıntısı çekiyo desene inşallah kolaycacık çıkarsın. Ben emziklerine şırıngayla anne sütü doldurup buzluğa atmıştım onlar çok rahatlatıyodu uyku öncesi. Bambamın 6 dişi var 7 ve 8de yolda 1 aya çıkar inan ne zaman yumurtladım ne zaman hamile kaldım hiç bir fikrim yok oğlanı gününe kadar biliyorum

oda doğru yarın dr dan sora ara vereyim olmazsa en azından varmı yokmu netleşir

Ay evet benim de öyle çimdik atılmış gibi maşallah yani ben de acıya sabrederim ama hissediyorum valla yalan yok benim göbüşüm biraz yağlandı sanırım o yüzden morardım normalse sıkıntı yok gülümüzün dikenleri batıversin

İşte insanın içini cızlatan da bu çocuklar arasında biraz daha yaş farkı varmış konuşunca anlayacak kadar bizde 1.5 yaş var hiçbişey değil bebek oda bakalım anne baba olarak elimizden gelenin en iyisini yapıcaz bir şekilde Allah utandırmasın yeni bebek biraz daha rahat büyür sanki büyükleri büyümüş baya

galiba çatlardım bir hafta daha geç gitsem şimdi bile zaman geçmedi alttan muayene edeceğini söyledi oyüzden görünür belki diye umut ediyorummmm
Kuzum benim karından 4+6 da gözüktü kese. Ki göbek bölgem yağlı benim. Vajinal yapacaksa kesin gözükür . Minnak olacak ama gözükür . İlk karından baktır sonra vajinal baktır

Ben acaba iğneyi yanlış mı yaptım diye düşündüm doktora sordum normal dedi. Demekki senin de karın bölgen hassas . Ay ne güzel dedin kız gülümüzün dikenleri diye

Kuzum benim karından 4+6 da gözüktü kese. Ki göbek bölgem yağlı benim. Vajinal yapacaksa kesin gözükür . Minnak olacak ama gözükür . İlk karından baktır sonra vajinal baktır
tamam canım öyle yapar heralde benim rahim tersmiş o yüzden karındna görünme ihtimali düşük diye vajinal bakarız ozaman haftaya dedi bebişde görünürmü acaba ya hatta kalbinide duyuversem yoksa çok mu şey istiyorum DFS birde benim ilişki tarhine göre 5+2 oluyor 2 gün daha ilerde oluyor yani yarın o yüzdende bi umutluyum

Bak ben 4+6 da kese gördüm 5+6 da kese kontrolüne gittim. Karından bebek gözükmedi ama vajinal baktı yolk saç bebek gözüktü kalp dedi bile dinletti. Senin nasipse eğer dediğin haftadaysa geç döllenme falan yoksa kesen gözükür haftaya da yükske ihtimal bebeşi görürsün zaten vajinal bakacak sana ya. Bu arada hiç ters rahim duymadım inşalalh sağlıkla geçer hamileliğin hiç bildiğim birşey değil ondan ne yazayım bilemedim de. Ama şükür hamile kalmanı engelleyen bir durum değil anladığım kadarıyla

Maşallah oğluşuna ben de dış kasiyicisini buzdolabindan veriyorum inşallah çıkar hemen de kurutuluveririz kız ben de hiç bilmiyorum yumurtladigim zaman mi oldu ne zaman oldu

Benim 3. Canim ikinciden sonra baya hamile kalamadim ovulasyon testi aldim kaldim Burda ovulasyonu arastirirken ogrendim bende

Ben acaba iğneyi yanlış mı yaptım diye düşündüm doktora sordum normal dedi. Demekki senin de karın bölgen hassas . Ay ne güzel dedin kız gülümüzün dikenleri diye
Allahım gülümüzü koklamayı nasip etsin inşallah canım iğneyi hızlıca mı batırıyorsun yoksa yavaş yavaş mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…