galiba çatlardım bir hafta daha geç gitsemBir hafta geç gitseydin keşke. Şimdi kese gorunmeyebilir insan stres oluyor. Ama goremeseler de çok normal hiç endişe etme küçük çünkü
Genelde erkeklerde bulantı olmaz diyorlar ama bünyeye göre değişiyo demek kiBende 7.haftadaym canm heralde bana da oğlan gelecek:))
Oyy kıyamam kücük beben var diye uyuyamıyorsun dimi ☺
Bence tutmayın bu dönemde hormonlar alt üst oluyor ben oruç tutmadığım halde günde o kadar çok kez başım dönüyor ki allah korusun şekeriniz tansiyonunuz oynar başınız döner enerji kaybı oluşturup riske atmayın benceKızlar sat 22şubat adet 2 gün gecikti test yaptık 2714 çıktı yarında kese görmeye gideceğiz oruçluyum ama bebeğe sıkıntı olurmu sizce
insallah canım :)Görürsün canım inşallah
Ayy yavrum diş sıkıntısı çekiyo desene inşallah kolaycacık çıkarsın.Ben de fenalardayim bizim dişler daha hiç çıkmadı su ara uykular haram oldu. Bambamın çıktı mı dişleribı de ne dicem kız yumurtlamaya göre cinsiyet durumlarını degerlendirdin mi bacım yoksa benim gibi pata küte daldın mi olaya
oda doğru yarın dr dan sora ara vereyim olmazsa en azından varmı yokmu netleşirBence tutmayın bu dönemde hormonlar alt üst oluyor ben oruç tutmadığım halde günde o kadar çok kez başım dönüyor ki allah korusun şekeriniz tansiyonunuz oynar başınız döner enerji kaybı oluşturup riske atmayın bence
Ay evet benim de öyle çimdik atılmış gibiCanım benim göbek ve bacakta kararma nokta şeklinde oldu. Ama kollarım bildiğin çimdik atmışın gibi morardı. Aynen dediğin gibi sonradan morardı hemde . Yakma konusu da sadece kol yakıyor kol baya yaktı. Bak ben doktora sordum doktor acı eşiğin yüksektir dedi ki öyledir benim. Birde kolun daha hassasdır dedi . Benim göbek bölgem az yağlı ondan hissetmiyorum herhaldeama beni kol mahvetti
İşte insanın içini cızlatan da buPheebs eşit davranmak çok zor öyle bir beklentiye girmeyin
Her devrin ihtiyaçları farklı her ne kadar diğer çocuk da küçük olsa yenidoğan bir bebek hala kendini anne karnında zannediyor onun ihtiyaçları çok öncelikli
Bu yüzden her zaman anlamasa da çocukla konuşarak hareket etmeyi doğru bulurum
Benim çocuklarım biri 13 biri 7 yaşında ikisinin de zor zamanlari biri LGS ye girecek diğeri 1 .sınıf her ikisi arasında bile oluyor ama okumayı öğrenene kadar ilk çocuk biraz ihmal ediliyor. Sonrasında da ortancamiz biraz bekleyecek çünkü abimiz için stresli zor zamanlar. Kasımda da yeni bebek olacak bu sefer bir süre oncelik onda olacak.
Kuzum benim karından 4+6 da gözüktü kese. Ki göbek bölgem yağlı benim. Vajinal yapacaksa kesin gözükür . Minnak olacak ama gözükür . İlk karından baktır sonra vajinal baktırgaliba çatlardım bir hafta daha geç gitsemşimdi bile zaman geçmedi alttan muayene edeceğini söyledi oyüzden görünür belki diye umut ediyorummmm
Heralde canm benimGenelde erkeklerde bulantı olmaz diyorlar ama bünyeye göre değişiyo demek kievet bir tospaaam var kucağımda
Evet vajinal bakar o zmn görür. Hadi hayırlı haberlerle inşallahgaliba çatlardım bir hafta daha geç gitsemşimdi bile zaman geçmedi alttan muayene edeceğini söyledi oyüzden görünür belki diye umut ediyorummmm
Ben acaba iğneyi yanlış mı yaptım diye düşündüm doktora sordum normal dedi. Demekki senin de karın bölgen hassas . Ay ne güzel dedin kız gülümüzün dikenleri diyeAy evet benim de öyle çimdik atılmış gibimaşallah yani ben de acıya sabrederim ama hissediyorum valla yalan yok benim göbüşüm biraz yağlandı sanırım o yüzden morardım normalse sıkıntı yok gülümüzün dikenleri batıversin
tamam canım öyle yapar heralde benim rahim tersmiş o yüzden karındna görünme ihtimali düşük diye vajinal bakarız ozaman haftaya dedi bebişde görünürmü acaba ya hatta kalbinide duyuversemKuzum benim karından 4+6 da gözüktü kese. Ki göbek bölgem yağlı benim. Vajinal yapacaksa kesin gözükür . Minnak olacak ama gözükür . İlk karından baktır sonra vajinal baktır
Bak ben 4+6 da kese gördüm 5+6 da kese kontrolüne gittim. Karından bebek gözükmedi ama vajinal baktı yolk saç bebek gözüktü kalp dedi bile dinletti. Senin nasipse eğer dediğin haftadaysa geç döllenme falan yoksa kesen gözükür haftaya da yükske ihtimal bebeşi görürsün zaten vajinal bakacak sana ya. Bu arada hiç ters rahim duymadım inşalalh sağlıkla geçer hamileliğin hiç bildiğim birşey değil ondan ne yazayım bilemedim de. Ama şükür hamile kalmanı engelleyen bir durum değil anladığım kadarıylatamam canım öyle yapar heralde benim rahim tersmiş o yüzden karındna görünme ihtimali düşük diye vajinal bakarız ozaman haftaya dedi bebişde görünürmü acaba ya hatta kalbinide duyuversemyoksa çok mu şey istiyorum DFS birde benim ilişki tarhine göre 5+2 oluyor 2 gün daha ilerde oluyor yani yarın o yüzdende bi umutluyum
Maşallah oğluşunaAyy yavrum diş sıkıntısı çekiyo desene inşallah kolaycacık çıkarsın.Ben emziklerine şırıngayla anne sütü doldurup buzluğa atmıştım onlar çok rahatlatıyodu uyku öncesi. Bambamın 6 dişi var 7 ve 8de yolda 1 aya çıkar inan ne zaman yumurtladım ne zaman hamile kaldım hiç bir fikrim yok oğlanı gününe kadar biliyorum
Benim 3. Canim ikinciden sonra baya hamile kalamadim ovulasyon testi aldim kaldim Burda ovulasyonu arastirirken ogrendim bendeYok valla inan bilmiyodum bile öyle bı şey olduğunucahil miyim neyim artık hayırlısı. Bel ağrım yok ama kusma mide bulantısı da yok. İştahım da çok açık. Sadece tek fark aşırı halsizim.İçimden de yine oğlan gelecek diyor. Senin de mi ikinci
Allahım gülümüzü koklamayı nasip etsin inşallahBen acaba iğneyi yanlış mı yaptım diye düşündüm doktora sordum normal dedi. Demekki senin de karın bölgen hassas . Ay ne güzel dedin kız gülümüzün dikenleri diye
Amin inşallah iki türlü de çok büyük mucizelerİnsallahpek umudum yok ama. İlkinde de inanır mısınız elim hiç kız kıyafetlerine gitmiyordu hissetmiştim bu da öyle gibi. Allah'ım herkesin gonlundekini hakkında hayırlı eylesin
Amin amin aminAllahım gülümüzü koklamayı nasip etsin inşallahcanım iğneyi hızlıca mı batırıyorsun yoksa yavaş yavaş mı