2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Pheebs eşit davranmak çok zor öyle bir beklentiye girmeyin
Her devrin ihtiyaçları farklı her ne kadar diğer çocuk da küçük olsa yenidoğan bir bebek hala kendini anne karnında zannediyor onun ihtiyaçları çok öncelikli
Bu yüzden her zaman anlamasa da çocukla konuşarak hareket etmeyi doğru bulurum
Benim çocuklarım biri 13 biri 7 yaşında ikisinin de zor zamanlari biri LGS ye girecek diğeri 1 .sınıf her ikisi arasında bile oluyor ama okumayı öğrenene kadar ilk çocuk biraz ihmal ediliyor. Sonrasında da ortancamiz biraz bekleyecek çünkü abimiz için stresli zor zamanlar. Kasımda da yeni bebek olacak bu sefer bir süre oncelik onda olacak.

aaa belirtiler böylemi sadece karından mi kilo aliniyor erkek bebekte bide göbek yayık gibi değil sivri gidiyo diyolar erkekte bu doğru mu bnmde şuan mide bulantilarim başlamadi dha
Aynen canım gobegimin yanlar boştu sivriydi ve alttaydi. Kız daha yukarda olurmuş. Gerçi mide bulantısı çok kriter değil sanırım erkek bekleyenlerde de olabiliyor. Rabbim gonlundekini versin inşallah

Bence kızda olabilir, belirtiler sadece vücudun betaya verdiği tepkilermiş. Belki sizin eşiğiniz yüksektir ondan rahat geçiyordur
İnsallah pek umudum yok ama. İlkinde de inanır mısınız elim hiç kız kıyafetlerine gitmiyordu hissetmiştim bu da öyle gibi. Allah'ım herkesin gonlundekini hakkında hayırlı eylesin

Tamam canım sende haber et gelişmeleri umarım herşey yolundadır :) senin ne kadarlıktı şuan

Denedim aslında ama yok suyuda aşiri içerim doktoruma mide yanmasi için ilaç yazdiricam artık
doktorounuza sorup mide yanması için gaviscon içebilirsiniz benim düzenli içtiğim bir şuruptur cayır cayır yanan eve itfaiye su püskürtmüş gibi bir his verir mideye bana içebilirsin dedi doktorumm bi deneyin isterseniz anında iyi geliyor

Yazicam hala yazamadim mide bulantilarina da iyi gelir mi acaba

Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar size bir sorum olacak. İğne yeriniz sonradan morardı mı acaba? Ve yaparken ilacın yaktığını çok hissettim sizde de böyle bir durum oldu mu? I irmakyyy ve diğer arkadaşlar

Yazicam hala yazamadim mide bulantilarina da iyi gelir mi acaba
Benim henüz mide bulantım olmadı ama hamilelik dışında mide rahatsızlıklarından dolayı olan hafif bulantılarda o eksi tat kaynama hissine iyi geliyordu baya. mide bulantısı içiin başka bir hap önerisi görmüştüm prilam diye baya kullanan varmıış

Canım benim göbek ve bacakta kararma nokta şeklinde oldu. Ama kollarım bildiğin çimdik atmışın gibi morardı. Aynen dediğin gibi sonradan morardı hemde . Yakma konusu da sadece kol yakıyor kol baya yaktı. Bak ben doktora sordum doktor acı eşiğin yüksektir dedi ki öyledir benim. Birde kolun daha hassasdır dedi . Benim göbek bölgem az yağlı ondan hissetmiyorum herhalde ama beni kol mahvetti

Kızlar sat 22şubat adet 2 gün gecikti test yaptık 2714 çıktı yarında kese görmeye gideceğiz oruçluyum ama bebeğe sıkıntı olurmu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…