2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Saol canımm insallah :) ters rahim hiç önemli bişey değil sadece rahim göbek dışına doğru değilde sırta doğru durması doğuştan gelen birşey çoğu kadında oluyormuş hiç bişeye engel değilmiş bebiş büyüdükce düzeliyormuş doğunca tekrar eski haline geliyormuş çok şükür sadece başlarda ultrason görüntüsünü zorlaştırıyormuş işte :)

Benimde sata göre 6+2 olması gerek bebişi görürüm dedim ama doktor alttan muayene de 5+3 dedi geç döllenme

Aman tek sıkıntısı o olsun. Oda vajinal yolla çözülüyor hayırlı haberler bekliyoruz artık senden

Eşimin de içi çok acıyor dayanamıyor ama baba olmak da çok kolay olmasın diye onu zorluyorum
Çok akıllısın kız. Ben diyorum hele doğsun popişine vursam ben senin için ne iğneler yaptım dicem diyorum eşimde benim çocuğumun başına kakma diyor . Şimdiden savunuyor yavrusunu ben acı çektiğimle kalıyorum . Bende senin taktiği uygulayayım ha

Genelde erkeklerde bulantı olmaz diyorlar ama bünyeye göre değişiyo demek ki evet bir tospaaam var kucağımda
Canım bu arada benim de ablamla aramda 18 aydan az bi zaman var. Eşimin de kardeşiyle arası yine öyle 18 aydan bile az. Çocukken kardeşin arkadaşın, büyüyünce de en yakın arkadaşın oluyor. Şuan ablamlar ve görümcemler en yakın arkadaşlarımız yaşlarımız da çok yakın olduğu için herşeyi ortak yaşıyoruz çok güzel şeyler bence. Görümcemle 3 hafta arayla evlendik mesela şimdi de ablam benden 3 hafta büyük hamile. Hayatta hep bişeyler ortak gidiyor arkadaş gibi

Hahahah sanki tüm emekleri onlar vermiş gibi halleri yok mu yani hayatımda herşeyi üstlenen birisiyim evimizdeki sorumluluklarda da öyleyim ama bebek konusunda herşeyi ortak yapmak istiyorum doktora bile eşim yoksa gitmiyorum. Çünkü doğduktan sonra da aynı sorumluluğu devam etsin istiyorum. Malum biraz kalın kafalılar yaşamadıkları şeyleri çok basit sanıyorlar

bugün kontrolüm vardı sata göre 7+3 ultrasona göre 6+6 çıktı . Herhangi bir sıkıntı yok dedi kalp atışlarını da duydum ama neden 4 gün oynamış

bugün kontrolüm vardı sata göre 7+3 ultrasona göre 6+6 çıktı . Herhangi bir sıkıntı yok dedi kalp atışlarını da duydum ama neden 4 gün oynamış
Son adet tarihine göre bakınca, ne zmn yumurtladığını bilmediğin için takvim sat ı dikkat e alıyor canm
Ona takılma hiç yanii
Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…