2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
İkisi de güzel aslında geçen sefer ne hissetmiştiniz oğlunuz oldu
Ayaklarım i ısıtamiyodum , sıfır mide bulantısı ne bı tiksinme ne bı kusma ne bı öğürme, canım hep et tavuk balık gibi şeyler istiyordu. Kahvaltıda zorla yumurta yiyen ben yumurta sever olmuştum. Sadece karnimdan kilo aldım dedikleri gibi altta ve sivriydi.kolay bı hamilelikti

Kuzum korkma inşallah bgn doktordan güzel haberler alacaksn içini ferah tut

Kızlar ben de yarın 7+4 oluyorum kalp atışını duymak için gideceğiz dua ediiiiin çok heyecanlıyım
Yaaaa maşallah maşallah cokgüzel bir his canm benim
Ve heycanlı olman normal

Günaydın kızlar mide bulantm yok ne güzel derken, bulantım başladı neyse ki ilacım vardı doktor yazmıştı
Ben aksamları erkenden uyuyorum siz nasl oturuyorsunuz ya

Aaaa bende leke yok kusma da bir kere oldu bakalım ne olacak

Günaydın kızlar mide bulantm yok ne güzel derken, bulantım başladı neyse ki ilacım vardı doktor yazmıştı
Ben aksamları erkenden uyuyorum siz nasl oturuyorsunuz ya
İnşallah kısa sürer oğlumda 7.haftadan 15.haftaya kadar bulantı çektim. Uykuya gelirsekte biz onunla vedalaştık 9 ay önce

ayy ben keseyi görünc geçer diyodum ssizde hala devam ediyormuuu

aslında 3 haftalıkken öürendiğim için bekleyecektim daha ama ateşim çıktığı için gittim tabiki bişey göremedi benimde yarın randevummm heyecanla bekliyorum keseyi görmek için :)

Ya gerçekten kendimi sorguluyorum normalmi böyle hissetmem diye benim birde ilk çocuğum asla inanamıyorum

Normal canım normal şükür etmeliyiz aslında. Anne olmak isteyen olamayan çokça deneyen o kadar çok insan var ki.rabbim olmayanlara versin tez zamanda. Kalp atışlarını dinledigin zaman sağlam ikna olursun haber et bende bugün gidicem 3 te.

İnşallah kısa sürer oğlumda 7.haftadan 15.haftaya kadar bulantı çektim. Uykuya gelirsekte biz onunla vedalaştık 9 ay önce
Ben de fenalardayim bizim dişler daha hiç çıkmadı su ara uykular haram oldu. Bambamın çıktı mı dişleri bı de ne dicem kız yumurtlamaya göre cinsiyet durumlarını degerlendirdin mi bacım yoksa benim gibi pata küte daldın mi olaya

Oyyy cok sevindim canmm
İnşallah ilaclarn da şifa olsun kendine dikkat et ☺

Kızlar selam haziran anneleri grubundan geliyorum. Yoyko marka spin360 travel sistem bebek arabamı satıyorum. İlgilenen varsa bana ulaşabilir.

aaa belirtiler böylemi sadece karından mi kilo aliniyor erkek bebekte bide göbek yayık gibi değil sivri gidiyo diyolar erkekte bu doğru mu bnmde şuan mide bulantilarim başlamadi dha

Aynı şey bende de var 2. Bebeğim olsacak inş ablası 4 yaşında şimdi kucağıma alamıyorum şimdiden kızımı ihmal etmem üzmem inş diye düşünüyorum şimdide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…