2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
kizlad gunduz uykusu hic uyumuyordu bizimki uc gündür nerdeyse bir saate yakin kucagimda uyutuyorum sonra dogru duzgun uyanamiyor ccouk uyaniyor emiyor azicik durup geri uyuyor ve kolay daliyor yataginda denemek isterseniz

Kızlar dosya ekleyebildim mi anlamadım ama bebeğimin bacağında böyle sinek ısırığı gibi şeyler çıktı ne olduğunu bilen varmı

Eklentiler

• IMG_3746.jpeg
    55,1 KB · Görüntüleme: 13
Kızlar bebeğim 3 aylık oldu 5.4 kg dün doktor kontrolü vardı doktor mama verme memeyi bırakır diyor ama çok az aldı bezi de doluyor be yapsam bilemiyorum versem mi sizce normal değerlerde ama alt sınırda dedi gece uykusunda versem en azından hemen alışır mı sizce

Kızlar atak haftasını dibine kadar yaşıyorum resmen. Uykuya geçişte (gece uykusu) hıçkıra hıçkıra ağlıyor uyumamak için. O esna da gözünden de uyku akıyor. Ne kucak ne sallama fayda etmşyor. Resmen cadı saatini yaşıyoruz. Ağlaya ağlaya uyuyor sıpa. Kıyamıyorum sesi kısılırcasına bağırıyor resmen. Huysuz zillim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…