2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Tabi daha önce anne olanlarda birde bu dert var demi. Benim ilk olacak inşallah . Ama yetersin eşitte olursun ayıramazsın ki birbirinden
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin evet yaa sadece hani oğlumu emzirmeyi kesmem gerekirse doğacak bebeğim emdiğinde ne hisseder yenidoğanı uyuturken oğlumu yalnız bırakırsam hep kucağımda olucak oğlumu alamazsam... Hamileliğin son aylarında yeterince ilgilenemezsem falan fişman hep aklımda dönüyor bunlar nasipse aralarında 18 ay olmuş olucak ikiside çok bebek

Ay ikiside bebek. Ama şanslılar birbirlerinin oyun arkadaşı olacaklar . Yaparsın biz annelerin öyle güçleri var ki

Kızlar bir şey sorucam ben uygulamaya göre 4+4teyim kasık ağrılarım bugün kesildi baş dönmemde çok çok azaldı yok denebilecek kadar sizdede belirtilerde azalma var mı

Beni bu kadar tarif etmiş olamazsın ikinciyi düşünmeye başlayalım dedik nasılsa hemen olmaz diye.ilk aydan hamile kaldım ben de hala da inanamıyorum eşime dört tane test aldırdım sonuncuyu dün yaptım karışık duygular içindeyim. Oğlum 9 aylık şu an. Kısmet. Yarın gidicem ilk defa doktora. Sen gittin mi

Gec dollenme olabilir diye kucuk henuz normal hcg Cok yuksek cikmis sikma canini erken daha

Merhabalar. Ben de sat a göre 5 kasım da anne olacağım ancak ikiz bekliyoruz. Kasım grubuna mı dahil olurum ekime mı emin değilim. Hepimize sağlıklı kolay doğumlar olsun
Saglikla kucaginiza alin bence erken dogarlar genelde omuz erken Dogar bi kac hafta erken dogar ama sata gore kasim sa kasima dahilsin

Ben de erkek hissediyorum ama bı tane oğlum var kız istiyor gönlüm. Oğlumunkiyle aynı bı hamilelik geçiriyorum sanki bu da erkek gibi
Yumutlama takibi ile mi hamile kaldiniz yoksa gelisi guzel mi
Yum gunu ve sonra si erkek diye biliyorum once si kiz olur mus birde lekesi olan erkekmis bel ve bancal agrilari erkege Karin agrisi kiza Cok kusma kiza isaretmis
Bunlari gore bende erkek hissediyorum

Ben de erkek hissediyorum ama bı tane oğlum var kız istiyor gönlüm. Oğlumunkiyle aynı bı hamilelik geçiriyorum sanki bu da erkek gibi
Allahin taktiri tabi ne nasip edese o olur ama keske yumurtlamadN 3 gun once iliski olsaydi sonrasi korunarak degerlendirseydin kiz olma ihtimali olabilirdi

Yok valla inan bilmiyodum bile öyle bı şey olduğunu cahil miyim neyimartık hayırlısı. Bel ağrım yok ama kusma mide bulantısı da yok. İştahım da çok açık. Sadece tek fark aşırı halsizim.İçimden de yine oğlan gelecek diyor. Senin de mi ikinci

Ay canım bu liste işini kimse ustlenmeyince almıştım ben ama hem çalışıyorum hem bu kadar detay çok zor olur
Ama yapabilirim diyen varsa ona da verebilirim. Yeni gelenleri bile zor takip ettim

Yapabilen anlayan var mı aramızda ???? Belki çıkar canım yoğunsan başkasına devrederiz sıkma canını

Ee deneyelim o zaman bakalım bir elimden geldiğince yapmaya çalışırım

Yaparsın yapamayacak olursan da söylersin canım P plankolikanne sen Y Ysayy1 arkadaşa devredebiliyor musun sayfayı canım?

Hepinize sağlıklı bir gebelik dilerim

Hanımlar,
şunda baştan anlaşalım bu topik site editörünündü, diğer topikler gibi listemiz olsun dediğiniz ve plankolikanne ben yaparım dediği için admin tarafından arkadaşınıza devredildi, geçmiş olsun hasta olmuş yoğunluğu da varmış ama plankolikanne’den devralacak arkadaşınızın çok önemli bir durum olmadıkça denedim olmadı başkasına devredeyim dememesi, sürekli aktif olan ve topikle ilgilenebilecek birisi olması önemli zira topiği 17 Mart’ta devrettik bugün ayın 27’si, 10 günde 1, ayda 1 değişim yapmayacaksanız, devralacak arkadaşınız da dahil tekrar düşünün ve karar verin, tamam ben yaparım derse veya sürekli yapacak başka bir arkadaşınız varsa, K Kazen beye mesaj atıp topiği kendisine devretmesini rica etsin çünkü bu işlemleri Kazen bey yapıyor

Mune aslında yapabilirim siteyi aktif kullanıyorum, her mesajı aktif takip edebiliyorum.. Eğer P plankolikanne nin müsaadesi varsa devralıp takibini yapabilirim İnşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…