Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsinTabi daha önce anne olanlarda birde bu dert var demi. Benim ilk olacak inşallah . Ama yetersin eşitte olursun ayıramazsın ki birbirinden
Ay ikiside bebek. Ama şanslılar birbirlerinin oyun arkadaşı olacaklar . Yaparsın biz annelerin öyle güçleri var kiAllah sağlıkla kavuşmayı nasip etsinevet yaa sadece hani oğlumu emzirmeyi kesmem gerekirse doğacak bebeğim emdiğinde ne hisseder yenidoğanı uyuturken oğlumu yalnız bırakırsam hep kucağımda olucak oğlumu alamazsam... Hamileliğin son aylarında yeterince ilgilenemezsem falan fişman hep aklımda dönüyor bunlar nasipse aralarında 18 ay olmuş olucak ikiside çok bebek
Şimdilik Kendimizi nereye ait hissediyorsak ordan devamBenimde kasım sonu aralık başı. Böyle de bir grup lazım
Benimde azalmıştı. Çok ayakta durursam ara ara ağrım oluyo sadeceKızlar bir şey sorucam ben uygulamaya göre 4+4teyim kasık ağrılarım bugün kesildi baş dönmemde çok çok azaldı yok denebilecek kadar sizdede belirtilerde azalma var mı
Ilk cocuk mu sizin ki saglikla dogsunlarAy evet ya nasıl denk gelmiş
Beni bu kadar tarif etmiş olamazsınokadar iyi anlyıorumki bizdede tam tersi bebek yapmya karar verdik olması için en az bi senesi var diye kendimizi ikna ettik (olmazsa üzülmeyelim diye) ilk aydan hamile kaldğımı öğrendimhala ikna olamıyorum yumurtlama günümden beri belirtiler baş göstreiyordu her seferinde yok canım değildir yok canım daha olmaz diye kendimi okadar ikna etmşimki öğreneli bir haftayı geçti hala varlığına ikna olamıyourm SFSD benim eşimde öyle bu videolar felan oluyor ya haber verirken havalara ucuyor ciftler ben kendmi sorguladım sonucu gördüğümde ben nedden bişey gissedemyiorum şuan diye halada sorguluyorum ara ara normaldir heralde
Gec dollenme olabilir diye kucuk henuz normal hcg Cok yuksek cikmis sikma canini erken dahaKızlar selam yardımınıza ihtiyacım var.
Ben 6.haftada hamile olduğumu öğrendim. Beta hcg 19.000 bindi. Hemen doktora gittik, keseyi gördük. 9 mmdi.
6+6 da kontrole gittim kese 25 mm olmuş. Hcg değerim de 37.000 olmuş. Ama bebek ve kalp atışı yok. Ultrasonda kese fotoğraftaki gibi gorunuyor.
Kesede ufak bir şey gorunuyor ama doktor bişey demedi. Haftaya tekrar bakacağız dedi. Sizce burada bir şey var mı? Benimle benzer durumu yaşayıp bebeği sonra gören var mı? Boş gebelik olmasından dolayı endişe duydum. Hcg değerlerim normal mi?
Ben de erkek hissediyorum ama bı tane oğlum var kız istiyor gönlüm. Oğlumunkiyle aynı bı hamilelik geçiriyorum sanki bu da erkek gibiben erkek hiisediyorum kız olsun ister gönlüm ama bu şekilde
Saglikla kucaginiza alin bence erken dogarlar genelde omuz erken Dogar bi kac hafta erken dogar ama sata gore kasim sa kasima dahilsinMerhabalar. Ben de sat a göre 5 kasım da anne olacağım ancak ikiz bekliyoruz. Kasım grubuna mı dahil olurum ekime mı emin değilim. Hepimize sağlıklı kolay doğumlar olsun
Yumutlama takibi ile mi hamile kaldiniz yoksa gelisi guzel miBen de erkek hissediyorum ama bı tane oğlum var kız istiyor gönlüm. Oğlumunkiyle aynı bı hamilelik geçiriyorum sanki bu da erkek gibi
Allahin taktiri tabi ne nasip edese o olur ama keske yumurtlamadN 3 gun once iliski olsaydi sonrasi korunarak degerlendirseydin kiz olma ihtimali olabilirdiBen de erkek hissediyorum ama bı tane oğlum var kız istiyor gönlüm. Oğlumunkiyle aynı bı hamilelik geçiriyorum sanki bu da erkek gibi
Yok valla inan bilmiyodum bile öyle bı şey olduğunuYumutlama takibi ile mi hamile kaldiniz yoksa gelisi guzel mi
Yum gunu ve sonra si erkek diye biliyorum once si kiz olur mus birde lekesi olan erkekmis bel ve bancal agrilari erkege Karin agrisi kiza Cok kusma kiza isaretmis
Bunlari gore bende erkek hissediyorum
Ay canım bu liste işini kimse ustlenmeyince almıştım ben ama hem çalışıyorum hem bu kadar detay çok zor olur
Ama yapabilirim diyen varsa ona da verebilirim. Yeni gelenleri bile zor takip ettim
Yapabilen anlayan var mı aramızda ???? Belki çıkar canım yoğunsan başkasına devrederiz sıkma canını
Yani aktif biri uğraşabilecek biri olması iyi olur . Arkadaşımız yoğun ee birde hastaydı normal. Denersin eğer istersen yapabilirsen yaparsın olmadı sende devredersin nolcak kız ne sorumluluğusanki yapamayınca kızcaz mı
Ee deneyelim o zaman bakalım birelimden geldiğince yapmaya çalışırım
Yaparsın yapamayacak olursan da söylersin canım P plankolikanne sen Y Ysayy1 arkadaşa devredebiliyor musun sayfayı canım?
Hepinize sağlıklı bir gebelik dilerim
Hepinize sağlıklı bir gebelik dilerim
Hanımlar,
şunda baştan anlaşalım bu topik site editörünündü, diğer topikler gibi listemiz olsun dediğiniz ve plankolikanne ben yaparım dediği için admin tarafından arkadaşınıza devredildi, geçmiş olsun hasta olmuş yoğunluğu da varmış ama plankolikanne’den devralacak arkadaşınızın çok önemli bir durum olmadıkça denedim olmadı başkasına devredeyim dememesi, sürekli aktif olan ve topikle ilgilenebilecek birisi olması önemli zira topiği 17 Mart’ta devrettik bugün ayın 27’si, 10 günde 1, ayda 1 değişim yapmayacaksanız, devralacak arkadaşınız da dahil tekrar düşünün ve karar verin, tamam ben yaparım derse veya sürekli yapacak başka bir arkadaşınız varsa, K Kazen beye mesaj atıp topiği kendisine devretmesini rica etsin çünkü bu işlemleri Kazen bey yapıyor
İnşallahAy ikiside bebek. Ama şanslılar birbirlerinin oyun arkadaşı olacaklar . Yaparsın biz annelerin öyle güçleri var ki
Denedim aslında ama yok suyuda aşiri içerim doktoruma mide yanmasi için ilaç yazdiricam artıkSüt, yoğurt veya ayran denediniz mi acaba?
Belki size de iyi gelir
İkisi de güzel aslında geçen sefer ne hissetmiştiniz oğlunuz olduBen de erkek hissediyorum ama bı tane oğlum var kız istiyor gönlüm. Oğlumunkiyle aynı bı hamilelik geçiriyorum sanki bu da erkek gibi
Benim için sorun yok canım alabilirsinizMune aslında yapabilirim siteyi aktif kullanıyorum, her mesajı aktif takip edebiliyorum.. Eğer P plankolikanne nin müsaadesi varsa devralıp takibini yapabilirim İnşaAllah