2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
İkisi de güzel aslında geçen sefer ne hissetmiştiniz oğlunuz oldu😊
Ayaklarım i ısıtamiyodum , sıfır mide bulantısı ne bı tiksinme ne bı kusma ne bı öğürme, canım hep et tavuk balık gibi şeyler istiyordu. Kahvaltıda zorla yumurta yiyen ben yumurta sever olmuştum. Sadece karnimdan kilo aldım dedikleri gibi altta ve sivriydi.kolay bı hamilelikti

Kızlar korkuyorum. Kahverengi akıntı geldi demin doktor kahverengi olursa progestan alırsın sabah akiam demişti hemen bir tane vajinal aldım. Mesaj attım doktora yarın gel bakalım dedi, dua edin bana nolur bir sorun olmasın 😩

Kuzum korkma inşallah bgn doktordan güzel haberler alacaksn içini ferah tut 🙏🙏

Kızlar ben de yarın 7+4 oluyorum kalp atışını duymak için gideceğiz dua ediiiiin çok heyecanlıyım 🥹🥹🥹🥹
Yaaaa maşallah maşallah 🧿🧿 cokgüzel bir his canm benim
Ve heycanlı olman normal

Günaydın kızlar mide bulantm yok ne güzel derken, bulantım başladı neyse ki ilacım vardı doktor yazmıştı
Ben aksamları erkenden uyuyorum siz nasl oturuyorsunuz ya🤣😎😎

Yumutlama takibi ile mi hamile kaldiniz yoksa gelisi guzel mi
Yum gunu ve sonra si erkek diye biliyorum once si kiz olur mus birde lekesi olan erkekmis bel ve bancal agrilari erkege Karin agrisi kiza Cok kusma kiza isaretmis
Bunlari gore bende erkek hissediyorum
Aaaa bende leke yok kusma da bir kere oldu 🤣 bakalım ne olacak

Günaydın kızlar mide bulantm yok ne güzel derken, bulantım başladı neyse ki ilacım vardı doktor yazmıştı
Ben aksamları erkenden uyuyorum siz nasl oturuyorsunuz ya🤣😎😎
İnşallah kısa sürer 🙏🏻 oğlumda 7.haftadan 15.haftaya kadar bulantı çektim. Uykuya gelirsekte biz onunla vedalaştık 9 ay önce 😀

Ya çok iyimiş gerçekten beklemeyince oluyo bu işler 😂 ben de hemen olmaz diye ikna etmiştim kendimi şimdi de aman kesesi aman kalbi derken sürekli en kötü durumlara hazır ettim kendimi ve eşimi daha erken dur sevinmeyelim heveslenmeyelim diye diye bastırdık kendimizi ama bugün kalp atışını duyduk 🙈
Doktoruma da çok ısındım çok ilgiliydi o yüzden modum biraz yükseldi 😂 o sorgulama ne kadar devam edicek bakalım
ayy ben keseyi görünc geçer diyodum ssizde hala devam ediyormuuu :KK70:

Beni bu kadar tarif etmiş olamazsın 😄 ikinciyi düşünmeye başlayalım dedik nasılsa hemen olmaz diye.ilk aydan hamile kaldım ben de 😀 hala da inanamıyorum eşime dört tane test aldırdım sonuncuyu dün yaptım 😀 karışık duygular içindeyim. Oğlum 9 aylık şu an. Kısmet. Yarın gidicem ilk defa doktora. Sen gittin mi
aslında 3 haftalıkken öürendiğim için bekleyecektim daha ama ateşim çıktığı için gittim tabiki bişey göremedi :KK70: benimde yarın randevummm heyecanla bekliyorum keseyi görmek için :)

Ya gerçekten kendimi sorguluyorum normalmi böyle hissetmem diye benim birde ilk çocuğum asla inanamıyorum :KK70:

aslında 3 haftalıkken öürendiğim için bekleyecektim daha ama ateşim çıktığı için gittim tabiki bişey göremedi :KK70: benimde yarın randevummm heyecanla bekliyorum keseyi görmek için :)

Ya gerçekten kendimi sorguluyorum normalmi böyle hissetmem diye benim birde ilk çocuğum asla inanamıyorum :KK70:
Normal canım normal 😊 şükür etmeliyiz aslında. Anne olmak isteyen olamayan çokça deneyen o kadar çok insan var ki.rabbim olmayanlara versin tez zamanda. Kalp atışlarını dinledigin zaman sağlam ikna olursun 😍 haber et bende bugün gidicem 3 te.

İnşallah kısa sürer 🙏🏻 oğlumda 7.haftadan 15.haftaya kadar bulantı çektim. Uykuya gelirsekte biz onunla vedalaştık 9 ay önce 😀
Ben de fenalardayim bizim dişler daha hiç çıkmadı su ara uykular haram oldu. Bambamın çıktı mı dişleri 😊 bı de ne dicem kız yumurtlamaya göre cinsiyet durumlarını degerlendirdin mi bacım yoksa benim gibi pata küte daldın mi olaya 😄

Şimdi çıktım doktordan çok şükür bebek sağlıklı kalbini tekrar duydum bir iki gün de öne geçmiş ama kese dışında kanama alanı var progestan iğne yaptılar istirahat verdi evde dinleniyorum inşallah atlatırız 🌺
Oyyy cok sevindim canmm
İnşallah ilaclarn da şifa olsun kendine dikkat et ☺🧿🙏

Kızlar selam haziran anneleri grubundan geliyorum. Yoyko marka spin360 travel sistem bebek arabamı satıyorum. İlgilenen varsa bana ulaşabilir.

Ayaklarım i ısıtamiyodum , sıfır mide bulantısı ne bı tiksinme ne bı kusma ne bı öğürme, canım hep et tavuk balık gibi şeyler istiyordu. Kahvaltıda zorla yumurta yiyen ben yumurta sever olmuştum. Sadece karnimdan kilo aldım dedikleri gibi altta ve sivriydi.kolay bı hamilelikti
aaa belirtiler böylemi sadece karından mi kilo aliniyor erkek bebekte bide göbek yayık gibi değil sivri gidiyo diyolar erkekte bu doğru mu bnmde şuan mide bulantilarim başlamadi dha

Selamlaaar 👋🏻 nasıl gidiyor ilk haftalar ? Kimler ikinci üçüncü bebişleri bekliyor? 🥹 Azıcık tecrübe aktarımı fena olmaz iki bebeli hayat ne kadar güzel gelsede biraz anksiyetem tutmaya başladı eşit davranamazsam mutlu edemezsem çocuklarımı diye 🫤
Aynı şey bende de var 2. Bebeğim olsacak inş ablası 4 yaşında şimdi kucağıma alamıyorum şimdiden kızımı ihmal etmem üzmem inş diye düşünüyorum şimdide.

X