2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
oglusundada ates burun akintisi filan olursa gotur istersen canim benimde bu ara ennbuyuk korkum cok fena salgin varmis ama olurlarsa yapicak bisey yok cok zor ama muhakkak goturmelisin bence

Yaa bu yeni nesil erkekler prenses kızından 1 ay büyük arkadaşımın oğlu var ay bir nazlı bir ince sesi var benim kıza bakıyorum maşallah höyt höyt

Irmak hepinize çok çok geçmiş olsun emzirirken güvenli olup kullanabileceğin ilaçlar var bence mutlaka görün doktora daha da ilerlemesin. Oğluşuna inşallah bulaşmamıştır da huzursuzluk ataktan ya da gazdan falandır

Benim kzımda memeye gelince ehe ehe diyor

Kızlar selamm benim bebişim bi kaç gündür kaka yaparken zorlanıyor sancılı oluyor fitil koyuyorum bende ama kabız çıkarmıyor neden sizce daha yeni oldu böyle birşey

I
Şğphen bile varsa derhal doktora git kuvvetli ihtimal öyle ağırlaşmadan kullan ilaçları eninde sonunda kullanmak zorunda kalıyoruz ay bu ay ne çektim bir ben bir Allah biliyor

Ay bnmkide öylee dha emm mme me lere geçmedik seninki ne kdrlık oldu daha erkendir bnmki

Yaaaa benim oğluşta aww auvv tarzı minnak kurt gibi uluyor . Acıkıncada resmen emme diye ağlıyor . Şaka gibi ama resmen açıkma ağlamasını ayırt ediyorum henüz diğer ağlamaları çözemedim
Bnmkidr meee meee diye ağliyo ınne flaan da diyodur belki dikkat edersek duyuyoruz ben dikkat etmiyormuşm cok sonra fark ettm

Güncel kızlarr , kakasını yapmayan bebişiniz var ise en fazla kaç gün kakasını yapmadı?

Ya benim bebis nugun o kadar huzursuz ki anlatamam sürekli ağlıyor uyumuyor inliyor bir yeri mi ağrıyor acaba ya ilk kez bu kadar huysuz oldu. Gün içerisinde 1 saat ya uyudu ya uyumadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…