- 15 Şubat 2024
- 2.613
- 3.592
- 48
- 33
Benim oğlum beni tanıyor birinin kucağında olsun bağırarak ehhh diye bi ses çıkartıyor biliyoruz o al beni anne demekYa benim kızım da auuuu diye üzülüyor acayip komik sesi de kalınyalnız değilmişiz demek
yok cankm ya oyle oldugu zamanlarda oldu ama mesela 10 dakka da bir sicriyordu bu defa surekli olduKuzum gün içinde ani korktu mu hiç mesela biri yüksek sesle yanında konuşunca yada böyle çocuklar falan bağırınca anksiyetik oluyorlar sanki gece
canim o korktugu zamanlarda olmusru ama on dakkada bir filan oluyordu bu defa ust uste saatlerce yaptigaliba gündüz aniden irkilmiş bebeğin ya yüksek ses ya aniden düşme gibi bşleyler hissetti. Ondan irkiliyordur. Sen o dalsada belli süre elini tut başını okşa yanına tişörtünü falan koy. Bilsin yanında olduğunu daha sakinler
Ay öyle mi dersin yaa valla düşün düşün bi hal oldumKız rahat ol tembeldir bebeğin. Benimki de öyle ne yan dönüyor başını isterse dik tutuyor. Kısa süre oda. Elinden tutup kaldırayım diyorum tık yok ben sırf bunun için doktora gittim. Doktor ne endişe ediyorsun oğlun tembel çıktı dedi güldü. 81 günlük bu arada
Keyfi yerinde olsunda kuzunun canım çok sevindim biz bile rahatladık vallaBiraz düzeldi canım çok şükür ilk attığım gibi değil bugün bütün gün uyudu neredeyse şuanda uyumuyor ayaktayız
Bizimki onu ya uyanmaya çalıştığında yada gaz çıkarıp büyük tuvalet yapmaya çalıştığında yapıyordu canım yapınca kesiyorduhanimlar bebegim gece uykusunda 3 saattir sicriyir 10 saniye uyuyo sonra sicriyo moro refleksi gibi ama ellerle filan bitmiyor sıçramanun ardindan baya hareket ediyor bacaklari filan geri daliyor neden boyle yaparlar ya
Kuzum 2 haftadır bizimde öyle 2 güne bir ya da 1 gün arayla yapıyor kakasi sarı ve cıvık doktora sordum bişey olmaz gaz ilacını içir probiyotik var onda düzelir zamanla dedi yani telaş yapma ve koku bizde de var canımkizlar oglum sadece anne sutu aliyor bir kac gundur kakasi civik ve normal sari renkte normalde günde 2-4 defa yapiyor bugun geceden beri yapmamisti oglen 3te yapti ve bayaaaa yapmis ta sirtina kadar cikmis ilk defa bu kadar yapti ve yine civik ve kokulu ( bu arada beni. oglanin ilk gunden beri kakasi kokuyor) bie hastalik olabilirmi sizinkilerin kakasida kokuyormu
Benimkide anne diye ağlıyor her duyan aynısını diyor bu çocuk anne diye ağlıyor diye. Çok açsa maaa maaa maaa diye ağlıyor biraz açsa emm emm diye ağlıyor.. internet videolarındaki bebek ağlama seslerinde bunlar hiç yokAguları duyuyor muyuz kızlar bnmki aguluyorama krtk saatler devam , kafayı bnmki 40 çikinca tutuyodu öncesnds de 35 günlük fln iken. Annee ınne die agliyo bide sanki
Merhaba canım bende de oldu aynısı hiç bir şey yapmadım sadece sürekli emzirdim özellikle o memeyi takip ettiğim emzirme danışmanı bu şekilde geçeceğini söylüyordu öyle de oldu kendiliğinden açıldı ucu çocuk emdikçeKızlar selam. Aranızda süt incisi olan ve çözümü olan var mı? Bugün bir baktım mem ucunda beyaz top gibi birşey var. Dokundum geçmiyor. Araştırdım internette süt incisi çıkıyor. Bilenlerin yardımına ihtiyacım var
tamam canim tesekkur ederimmKuzum 2 haftadır bizimde öyle 2 güne bir ya da 1 gün arayla yapıyor kakasi sarı ve cıvık doktora sordum bişey olmaz gaz ilacını içir probiyotik var onda düzelir zamanla dedi yani telaş yapma ve koku bizde de var canım
valla kucagimda uyuduk uc saate yakin kucagimdayken hic biwey yok yataginda oyle anlamadim ben yaBizimki onu ya uyanmaya çalıştığında yada gaz çıkarıp büyük tuvalet yapmaya çalıştığında yapıyordu canım yapınca kesiyordu
canim benimkide oyle gecen gun yazdim hatta bestlak damlaya basladim baya fark oldu sut artisinda ama oglumun emmesi hala ayni ahsjd en azindan bos emmiyor diyorum. bugun ebeye soyledim gazi vardir ve emerek rahatlamak jstiyordur dedi galiba gaz problemleri bitene kadar yapisik devqm edecegizarkadaşlar anne çayı kullanan var mı bebeğim 2,5 aylık sürekli memede saatte bir emmek istiyor ağlamaklı bi halde kimyon ve rezene içiyorum ama yeterli olmuyor sanki . hünnap still tea almayı düşünüyorum kullanan varsa öğrenmek isterim işe yarar mı
Kucağında biraz daha sıkı tutuyorsun kundak yapmıyorsan rahat hareket edebildiği için olabilir mitamam canim tesekkur ederimm
valla kucagimda uyuduk uc saate yakin kucagimdayken hic biwey yok yataginda oyle anlamadim ben ya
Gönlünü ferah tut çok kafaya yakıyorsan git doktora en azındna için rahatlar yoksa düşün düşün kurarsın kafayı yersinAy öyle mi dersin yaa valla düşün düşün bi hal oldum
Çok kafaya takıyorsan git doktora sor canım endişe edeceğine doktor fikri al akşam video falan çekseydin doktora göstermek içincanim o korktugu zamanlarda olmusru ama on dakkada bir filan oluyordu bu defa ust uste saatlerce yaptigunduz uykularindada baya yaptigi oluyor yine dedigim gibi 10 dakikada bjr filan oda endiselendriyordu ama bu surekli olumca korktum oyle korktugu biseude olmamisti gun icinde
Bu bebeler çok tuhaf demekki canı seni çekmiş kendi dünyasında sana hasret kalmış olabilir canım ondan kucağında rahattırtamam canim tesekkur ederimm
valla kucagimda uyuduk uc saate yakin kucagimdayken hic biwey yok yataginda oyle anlamadim ben ya
O çayı içemedim ama bana beslak damla birde e bebekte malt varya anne birası diye geçiyor aşırı işe yaradı. Önceden sağardım 20/30 cc çıkardı zorla şimdi 90 cc bile çıkıyır ki yoruluyorum bırakıyorum sağmayıarkadaşlar anne çayı kullanan var mı bebeğim 2,5 aylık sürekli memede saatte bir emmek istiyor ağlamaklı bi halde kimyon ve rezene içiyorum ama yeterli olmuyor sanki . hünnap still tea almayı düşünüyorum kullanan varsa öğrenmek isterim işe yarar mı
valla olabilir ama kundak yaptirmiyor asla birde gazini cikarttigimiz pozisyondq uyuyor kucagimda sanirm yuz ustu gibi oldugu icin rahat ediyorKucağında biraz daha sıkı tutuyorsun kundak yapmıyorsan rahat hareket edebildiği için olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?